Selena Gomez manapság egyre több tinilány példaképe. Rengetegen rajonganak érte, ami nem is meglepő, mert tehetséges lány. Egy interjúban elmesélte, hogy neki milyen volt megélnie a kamaszkort...
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena: „Én is voltam pattanásos kamaszlány!"
2010. augusztus 10. 10:07
sok lányt irigylek aki nem volt olyan pattanásos de mindenkinek más a serdülő korral járó "gond"
2010. augusztus 10. 10:16
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4793 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline |
@katee:
sok lányt irigylek aki nem volt olyan pattanásos de mindenkinek más a serdülő korral járó "gond"
jaja én is
jaja én is
2010. augusztus 10. 10:19
iamblankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 129771 offline |
Selena rendes lány
Szerencsére eddig nekem sem kellett megküzdenem túl sok pattanással, de ahogy katee mondta, mindenkinek van ilyenkor valami gondja
Szerencsére eddig nekem sem kellett megküzdenem túl sok pattanással, de ahogy katee mondta, mindenkinek van ilyenkor valami gondja
2010. augusztus 10. 10:24
ja igen láttam azt a zack és cody részt. jó rész volt. nekem am semmi különösebb bajom nincs selenával, jó fej csaj
2010. augusztus 10. 10:29
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
selena nagyon aranyos és áttam azt a részt a zack és cody ból nagyon jó.szerintem nincs olyan ember akinek ne lett volna pattanása de ha még nem volt akk tuti h lesz szerencsére neke alig van de van 1 barátom akinek rengetek és h mennyit szenved miatta:(
2010. augusztus 10. 10:30
shakesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 42 Csatolások: 1 Azonosító: 131830 offline |
Jó fej csaj szerintem is és jó nincs szabadidejében nincs rajta vakolat mint egyes sztárokon akiknek e az első ha neki szép a bőre akkor nem tegyen magár egy rakat szemfestéket meg mindent hiszen csak a boltba megy el Például!!!!! Ügyes szeretem!!!!!
2010. augusztus 10. 10:30
én a csókos részt még nem láttam
én sem vagyok egyáltalán pattis,és ez jó,de így 12 éves fejjel is marha sok a gond...:S
én sem vagyok egyáltalán pattis,és ez jó,de így 12 éves fejjel is marha sok a gond...:S
2010. augusztus 10. 10:43
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline |
Hát ez a vécés rész, ez kész. Én biztos napokig röhögtem volna rajta... Amúgy tök jófej, sokban hasonlítunk, ezt eddig nem is tudtam. Serdülőként tényleg mindenkinek van baja, de hála az égnek nekem nincs semmi dramasztikus... Csak el ne kiabáljam.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.