Hazugság volt a magyar fiú története
2010. augusztus 13. 16:34
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Rajongói oldal... Befigyel
http://www.facebook.com/#!/vezekenyilaszlovilagbajnok?ref=ts
http://www.facebook.com/#!/vezekenyilaszlovilagbajnok?ref=ts
1 felhasználónak tetszik:
katie993
2010. augusztus 13. 16:37
http://atonemovie.blogspot.com/2010/08/soha-tobbet-nem-nezek-tv2-t.html
egy vélemény, amit be fogok tartani én is. Eddig is, ezután is.
egy vélemény, amit be fogok tartani én is. Eddig is, ezután is.
2010. augusztus 13. 16:57
eszti222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.26. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 113237 offline |
Igy elgondolkotdva sztem megrendezett volt az egész..az aktívban a müsorvezető kijelentése h:"állítólag" megh "mesébe illü story" mindent elárul..arra viszont gondoltak h ezzel totál lejáratják az országot? az a videó amit "álitolag" a fiu készitett kiderült h egy orosz srác csinált akit most szátb*sz az ideg..lehet legszivesebben a 15 éves fiura uszítaná az egész orosz hadsereget szép volt Lászlú és a TV2 stábjának is nagy köszönet jár h leadták ezt a mocskot..
2010. augusztus 13. 17:07
Idézet (eszti222 @ 2010.08.13. 15:42)
Am ha lenne elég esze a magyar médiának akk elöször utána járna h télleg ö rendezte nem azonnal kimegy hozzá és tessék csináljunk egy riportot,és 15 éves fiu? Ez olyan mitnha én 14 évesen föltaláltam volna a telefont sztem Lady Gagának az lett volna az uccso tette az életében h egy 15 éves magyar fiutol segitséget kérjen a klipjéhez..biztos több száz producer szeretné rendezni Gaga klipjét na nehogy már egy 15 éves gyerek..és persze 5 éve Counter Strike világbajnok ez egyenlö a lehetetlennel sztem akk azt se tudta h miaz,mi magyarok meg szépen bedöltünk neki tisztelet a kivételnek..egy csomoan dolgoznak a magyar médiában senkinek nem volt annyi esze a riport elött h hoppáka nézzük csak meg Gaga official site-jét [mer ott ott van kik közremüködtek a klipjében]Ez hasonlít a megrendezettséghez,nah csináljunk sztárt egy 15 éves fiubol aztán 3 nap mulva járassuk le egész Magyraországot h mekkorát kamuzott az a gyerek
csak hogy ez a média nem magyar. Köze nincs hozzá. Ez egy utolsó cionbérenc vagy cionhatalmi szemét, mint a legtöbb kereskedelmi, szinúgy mint a világmédia 80%-a.
De ti csak nézzétek nyugodtan, agyat mosni kiválóan tud,meg démonizálni, abban No.1 a bolsevik eszme.
2010. augusztus 13. 17:30
Idézet (Marvin @ 2010.08.13. 15:01)
…a liberál-média nem is azt állította, hogy az a gyerek rendezte vagy fényképezte, de tény, hogy a szélsőbalos TV2 hagyományihoz híven már a műsorban konklúzióként ezt sugalta/szugerálta/vizionálta tehát ebben a történetben (a gyereken túl) a tévékettősök akik igazán kretének
…akik az ilyen tipusú média-cukolásokat előállítják, majd tálalják azok nem is vallják magukat magyarnak, sőt: iritálja őket még maga a szó is látszólag magyarok, mert magyarul beszélnek, meg az igazolványukban is az szerepel, hogy magyar, de érzelmileg nem azok, egyik sem. Talán a legközismertebb ilyen tipusú média-ájdoljuk V. Trutyi (vagy hogyis hívják azt a baranyai suttyót) de nemzetgyalázásban az idei Kossuth-díjasuk, Lovasi Bandika is kimagaslóan szokott teljesíteni
…akik az ilyen tipusú média-cukolásokat előállítják, majd tálalják azok nem is vallják magukat magyarnak, sőt: iritálja őket még maga a szó is látszólag magyarok, mert magyarul beszélnek, meg az igazolványukban is az szerepel, hogy magyar, de érzelmileg nem azok, egyik sem. Talán a legközismertebb ilyen tipusú média-ájdoljuk V. Trutyi (vagy hogyis hívják azt a baranyai suttyót) de nemzetgyalázásban az idei Kossuth-díjasuk, Lovasi Bandika is kimagaslóan szokott teljesíteni
Akkor egy másik példa okáért; az alföldi robi-féle libsi álkultúra két eminens tagja a presser gábor és fridi sanyi (úgymond a "fitymanélküli kettős nemzeti identitású") duó alkotta megasztár zsűri csinált bohócot élő adásban a 91 éves Madách-díjas dudásból, leminősítve médiabohóccá, és üzenve az erre vevő sok tompaagyú tömegnek, hogy "nézzétek a vén bolondot, hát ez itt dudálni meg magyarkodni akar".
2010. augusztus 13. 17:30
Idézet (nozso13 @ 2010.08.13. 12:57)
( a rendező/fotós neve Steven Klein )
Lúúúúzer.
Lúúúúzer.
Én ezért is csodálkoztam, hogy mit keres ebben magyar?
2010. augusztus 13. 18:24
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline |
szánalmas! -.-"
2010. augusztus 13. 18:46
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
"az alábbiakban olvasható egy szakmában jártas személy véleményét a hírről:"
EZ NEM AZ ÉN MŰVEM, még mielőtt bárki lecseszne!
EZ NEM AZ ÉN MŰVEM, még mielőtt bárki lecseszne!
2010. augusztus 13. 18:53
Strawberry03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 358 Csatolások: 4 Azonosító: 132191 offline |
Nem azért, de az Aktívosok elég nagy hülyék, hogy ilyet elhittek!! Ha odamegyek és azt mondom, hogy Én találtam fel a spanyol viaszt akkor arról is csinálnának hírt??? Anyáááám!!
2010. augusztus 13. 18:55
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
Idézet (sewenteen @ 2010.08.13. 15:27)
Amikor kezdődik az Alejandro klip akkor az az első, h kiírhák, h GAGA ALEJANDRO KLEIN és nem azt, h GAGA ALEJANDRO LACIKA.
És a legdurvább az volt amikor azt nyilatkozta, h Hollywood-ból felkereste egy filmrendező (a 15 éves Lacikát) tanácsot kérni tőle, de neki nem tetszett a munka! ez az amit senki nem utasítana vissza! kivéve Lacit mert "sajnos neki nem tetszik a témakör"
Mellesleg a cikk írója előtt le a kalappal...nagyon tetszik a stílus amiben írtad! abszolút felnyitja az emberek szemét grat!
És a legdurvább az volt amikor azt nyilatkozta, h Hollywood-ból felkereste egy filmrendező (a 15 éves Lacikát) tanácsot kérni tőle, de neki nem tetszett a munka! ez az amit senki nem utasítana vissza! kivéve Lacit mert "sajnos neki nem tetszik a témakör"
Mellesleg a cikk írója előtt le a kalappal...nagyon tetszik a stílus amiben írtad! abszolút felnyitja az emberek szemét grat!
Köszönöm az elismerést!
2010. augusztus 13. 18:55
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
enyit a magyarokról -.-"
2010. augusztus 13. 18:56
Aliasannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.28. Hozzászólás: 75 Csatolások: 1 Azonosító: 78198 offline |
Most, hogy belinkeltétek megnéztem, egyébiránt én a másik kultúrgyökérzet, a Blikk címlapján láttam nagy betűkkel kiírva, hogy "magyar fiú rendezte Gagát"... hogy is fogalmazzak szépen, hát annyira nem hittem el.
"Nem is vettem észre, a szüleim kérdezgettek dolgokat, és nem tudtam a választ." ---> hogy a viharban nem veszi észre valaki, hogy nem emlékszik valamire???
Ez az első kérdés, ami felmerült bennem.
A második: hogy tudja valaki online gyilkolászás közben elsajátítani a 3D grafika "alapjait"?
Abszolút nonszensz az egész mese, a vevomenedzsertől, a hollywoodi munkáig minden... gratulálok Lacikának, és remélem, hogy Lady Gaga erre a "munkájára" is felfigyel, és az ügyvédei segítségével küld neki egy vaskos borítékot, amelyben azon dokumentumok foglalnak helyet, amikkel hitelrontásért és plágiumért feljelenti!
"Nem is vettem észre, a szüleim kérdezgettek dolgokat, és nem tudtam a választ." ---> hogy a viharban nem veszi észre valaki, hogy nem emlékszik valamire???
A második: hogy tudja valaki online gyilkolászás közben elsajátítani a 3D grafika "alapjait"?
Abszolút nonszensz az egész mese, a vevomenedzsertől, a hollywoodi munkáig minden... gratulálok Lacikának, és remélem, hogy Lady Gaga erre a "munkájára" is felfigyel, és az ügyvédei segítségével küld neki egy vaskos borítékot, amelyben azon dokumentumok foglalnak helyet, amikkel hitelrontásért és plágiumért feljelenti!
2 felhasználónak tetszik:
Strawberry03,
csicsi20
2010. augusztus 13. 18:58
Strawberry03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 358 Csatolások: 4 Azonosító: 132191 offline |
Idézet (Aliasanna @ 2010.08.13. 18:56)
Most, hogy belinkeltétek megnéztem, egyébiránt én a másik kultúrgyökérzet, a Blikk címlapján láttam nagy betűkkel kiírva, hogy "magyar fiú rendezte Gagát"... hogy is fogalmazzak szépen, hát annyira nem hittem el.
Ez nagyon jó volt
2010. augusztus 13. 19:02
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
aszonygya szinte mesébe illik mert nagyon valószínű, hogy mese
2010. augusztus 13. 19:10
MIKL-Aúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 94159 offline |
Bakk most hallottam erről először de most komolyan kis az aki ezt elsőre besz***ta?? Méghogy 15, amnéziás de azért grafikai zseni ugyanáááá XD Én égek helyette hogy magyar azt ilyeneket csinál:S
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.