én már szavaztam!
De egyébként meg, a Magyaroknak 3000-nél több szavazatjuk van...
Szavazz, hogy Demi Lovato hazánkba jöjjön!
2010. augusztus 29. 10:14
2010. augusztus 30. 09:35
Panna_0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.21. Hozzászólás: 312 Csatolások: 85 Azonosító: 125593 offline |
remélem
2010. augusztus 30. 12:35
Idézet (kocdori @ 2010.08.30. 12:12)
mikor zárják le a szavazást?
Ott van a visszaszámlálás : Contest time remaining: 10 days 18 Hours 45 Minutes..
Nem akarok én itt semmi jónak az elrontója lenni, de gondoltam leírom nektek a tapasztalatom... Hébe-hóba fel szoktam menni erre az oldalra, mindig vannak ilyen szavazások, és ha már ott vagyok, akk szavazni is szoktam (a szavazáshoz nem kell Twitter fiókkal rendelkezni!!) Természetesen Magyarországra. Az ilyen szavazásokat, amúgy gyakran megnyerik a magyarok, ami tök jó meg minden, de ez még nem jelent semmi biztosat. Ezt úgy értem, hogy olvastam a hozzászólásokat, és sokan beleélték magukat, hogy ha ezt mi most megnyerjük, akk 100% hogy Demiék jönnek hozzánk turnézni... Ez semmit sem jelent, ugyanis ha lezárták a szavazást, újra elindítják, és ez így megy minden hónapban... Volt már hogy a Jonas Bros szavazást zsinórban megnyerte Magyarország 4X is, de eljöttek hozzánk ez miatt a srácok? Nem, mert szerintem nem is tudnak erről a szavazásokról... Nem azt mondom ezzel, hogy fölösleges szavazni, mert nem, én is szoktam (mint már írtam) de ne éljük bele magunkat. Ilyenkor jó látni hogy nagy az összefogás a magyar rajongók között, és ha valaki felfedezi ezt az oldalt (tweeter.faxo.com-ot) és hirdeti a szavazást, akkor nagyon nagy előnnyel szoktunk mi magyarok győzni, és ez tök jó Remélem senki nem sértődött meg ezen, és nem vettem el senki kedvét a szavazástól (hiszen nem lehet tudni, egyszer lehet hogy ráakadnak a sztárok erre az oldalra, és látni fogják a magyarok mennyire szeretik őket ). Csak leírtam ezt, mert attól félek, hogy sokan majd csalódnak pl Demiben, hogy "megnyertük a szavazást és mégsem jött el". Bocsi hogy egy kisregényt írtam, remélem azért meg lehetett érteni, amit ezzel mondani akartam
és persze azért: Hajrá Magyarország
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. augusztus 31. 10:57
sellySelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 339 Csatolások: 49 Azonosító: 133506 offline |
én nagyon sueretném hogy ide jöjjön hisz nagyon tehwtséges
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.