Melyiket szeretitek jobban: szájfény vagy rúzs?
2013. december 13. 22:23
RebekaGrant.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.13. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 216733 offline |
szájfééééééény
2013. december 23. 22:43
Kittiszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 206245 offline |
Most ez elég ellentmondásos lesz, mert igazából nincs egy rúzsom se, mégis arra szavazok. Még próbálkozom a szájfénnyel, de mindig ragad, túlságosan csillog és összeáll a számon (pedig nincs kicserepesedve). Szóval úgy érzem, egy természetes árnyalatú rúzzsal jobban járnék.
1 felhasználónak tetszik:
Nettigirl
2014. január 01. 17:02
LudmilaFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.30. Hozzászólás: 49 Csatolások: 2 Azonosító: 216074 offline |
Szerintem szájfény !!
2014. január 01. 17:05
Sztem mind2 bàr nem nagyon hasznàlok. De mind2 van
2014. március 29. 19:02
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline |
Természetesen a szájfény. A rúzs túl kihívó.
2014. június 22. 18:20
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
a szájfény a világ egyik legidiótább találmánya, egyszerre ronda és nevetséges is, hihetetlen, mennyien képesek felkenni magukra, ha tehetnék, literjével is. úgy néz ki tőle a száj, mintha nyálas lenne vagy nem törölték volna meg ivás után. rémes egy látvány, nem tudom, hogy gondolhatja ezt bárki is szépnek, emellett ragad is, egyszerűen hülye érzés, sosem lennék képes elviselni magamon. és higgyétek el, a fiúk rühellik egy lányon, gondoljatok bele, ilyen mű-ragadós sz*rokat lecsókolni egy lány ajkairól nem a legvidámabb dolog lehet, nekem nem egyszer mesélték. de ti tudjátok, végül is az idióta találmányokat idiótáknak készítették xd mennyivel szebb egy passzoló árnyalatú rúzs, bár ezt is manapság nagyon felkapták és túlzásba viszik szerintem ritka keveseknek áll jól az erős színű, mégis minden harmadik sztáron ilyen virít. és akinek keskeny ajkai vannak semmiképp se használjon vöröset pláne, világos rózsaszín vagy barack, még világosabb szájkontúrral csodákra képes. de tanuljunk már a little mixes lányok hibáiból, soha a büdös életbe ne legyen a kontúr sötétebb az alap színnél, mert ritka gáz és sz*rul fest xD amúgy nekem sosem voltak eseteim a teltebb ajkú sztárok, fiúk, az én esetemben, nem tudom miért, néha már irtózom tőle, inkább a keskeny, szval szerintem amúgy a szájat hangsúlyozni is felesleges...rúzst is csak inkább ritkán használok.
2014. június 23. 05:45
Idézet (kriszty_14 @ 2010.08.18. 11:41)
szájfény,a rúzs se rossz..csak halvány legyen mindkettő
Nekem ruzs, szájfény? inkább ruzs
2014. június 23. 18:45
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Idézet (Elody @ 2014.06.22. 18:20)
a szájfény a világ egyik legidiótább találmánya, egyszerre ronda és nevetséges is, hihetetlen, mennyien képesek felkenni magukra, ha tehetnék, literjével is. úgy néz ki tőle a száj, mintha nyálas lenne vagy nem törölték volna meg ivás után. rémes egy látvány, nem tudom, hogy gondolhatja ezt bárki is szépnek, emellett ragad is, egyszerűen hülye érzés, sosem lennék képes elviselni magamon. és higgyétek el, a fiúk rühellik egy lányon, gondoljatok bele, ilyen mű-ragadós sz*rokat lecsókolni egy lány ajkairól nem a legvidámabb dolog lehet, nekem nem egyszer mesélték. de ti tudjátok, végül is az idióta találmányokat idiótáknak készítették xd mennyivel szebb egy passzoló árnyalatú rúzs, bár ezt is manapság nagyon felkapták és túlzásba viszik szerintem ritka keveseknek áll jól az erős színű, mégis minden harmadik sztáron ilyen virít. és akinek keskeny ajkai vannak semmiképp se használjon vöröset pláne, világos rózsaszín vagy barack, még világosabb szájkontúrral csodákra képes. de tanuljunk már a little mixes lányok hibáiból, soha a büdös életbe ne legyen a kontúr sötétebb az alap színnél, mert ritka gáz és sz*rul fest xD amúgy nekem sosem voltak eseteim a teltebb ajkú sztárok, fiúk, az én esetemben, nem tudom miért, néha már irtózom tőle, inkább a keskeny, szval szerintem amúgy a szájat hangsúlyozni is felesleges...rúzst is csak inkább ritkán használok.
Vannak már olyan szájfények, amik már-már a rúzs kategóriát súrolják, hagy mondjak egy példát: MAC Pro Longwear Lipglass, igazán sűrű, erősen pigmentált szájfény, ami az elején ragad csak és extra tartós.
Amúgy én most már egyre inkább a rúzsok felé hajlok, tartósabbak, pigmentáltabbak a színek, mint egy egyszerű szájfénynél. Persze itt is meg kell találni a szép színt, jó márkát, szükséges esetben aláhidratálni, hogy ne szárítsa ki az ajkakat.
2014. június 23. 19:09
jó kérdés.. inkább a szájfény felé hajlok, mert a rúzs az még nem szükséges számomra..
2014. június 25. 16:42
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline |
Mindkettő, de ha kell választani akkor szájfény.
2014. július 06. 17:42
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline |
Hát nekem tetszik mind a kettő, bár egyiket se használom mert nagyon kiszárad a szám így csak ajakbalzsamokat használok. Esetleg ha olyan eseményre megyek akkor egy kis szájfényt, vagy vmi natúr rúzst kenek fel.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.