Azt már tudjuk, hogy a Marc Webb által rendezett Pókember 4-ben Peter Parkert Andrew Garfield alakítja. A női főszereplőről még találgatnak. Több ismert színésznő neve is felmerült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Emma Roberts alakítja Pókember szerelmét?
2010. augusztus 21. 11:20
szerintem sokkal jobb lenne ez a 4. rész ha a régi szereplök játszanának benne ez is majd arrol fog szolni hogy a csaj megismeri a srácot a csaj bajbakerül egymásba szeretnek és végül lánymentés szokásos unalom
2010. augusztus 21. 11:26
Idézet (Riri @ Avrilfan,2010.08.21. 11:25)
egyetértek Clélia :-)
köszi
de hát ez igy szokott lenni és ez már nagyon unalmas egy idő után
2010. augusztus 21. 11:29
BeWhisper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 698 Csatolások: 0 Azonosító: 126435 offline |
jaj istenem egy csodálatos comicot miért kell elrontani? andrew nekem már egy csalódás, ha emma játsza akkor az javít a képen, meg talán ha mary elizabeth...de a többieket nem is ismerem :/
2010. augusztus 21. 11:39
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline |
Minek ennyire erőltetni ezt a Pókember témát?
Sose szerettem, de azért megnéztem mindegyik részt, de ez az új szereplős téma nagyon nem jön be. Mostanában már nem tudnak új, ötletes filmekkel előállni, csak feldolgozásokkal vagy folytatásokkal.
Sose szerettem, de azért megnéztem mindegyik részt, de ez az új szereplős téma nagyon nem jön be. Mostanában már nem tudnak új, ötletes filmekkel előállni, csak feldolgozásokkal vagy folytatásokkal.
1 felhasználónak tetszik:
matessz
2010. augusztus 21. 11:56
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Idézet (BeWhisper @ 2010.08.21. 11:29)
jaj istenem egy csodálatos comicot miért kell elrontani? andrew nekem már egy csalódás, ha emma játsza akkor az javít a képen, meg talán ha mary elizabeth...de a többieket nem is ismerem :/
Dettó. A Pókember a legeslegnagyobb kedvencem, hatalmas nagy csalódás volt, hogy újra csinálják az egészet, ráadásul ilyen szereposztással...
2010. augusztus 21. 12:39
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline |
Szeretem Emmát, és szurkolok,h ő kapja meg a szerepet
2010. augusztus 21. 13:47
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline |
Igen. erről hallottam De állítólag még Logan Lerman-t akarták a pókember szerepére. nem értem miért nem ő lett Amúgy hajrá Emma!
Kapcsolódó sztárok
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.