Mennyi időt töltesz a tükör előtt?
2010. szeptember 11. 18:46
Kb. 10 percet. Fésülködés, fog mosás, enyhe smink, mert suliba minek, egyébként is?
2010. szeptember 11. 18:49
Amikor van suli, akkor reggel összesen kábé fél órát. De amúgy ha van a közelben tükör, vagy elmegyek egy előtt, nem tudom megállni, hogy ne pillantsak rá. Persze nem vagyok sem egós, sem nagyképű, csak szeretem tudni, hogy hogy festek. Mi van, ha elmozdul a hajam, vagy furán áll, én meg nem látom és nem tudom megigazítani? Csak kiröhög mindenki
2010. szeptember 29. 15:19
elkészüléssel köbö 30 perc,de amúgy naponta jó sokszor nézek a tükörbe
2010. szeptember 30. 15:18
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline |
Nekem 15-20 perc elég . A fésülködéstől kezdve a sminkig.
2010. szeptember 30. 15:23
mivel reggelente tükör előtt vasalom a hajam ( ), úgy fél órát. + a "fejigazjtás" az 40 perc összesen.
szóval: Reggelente 40 perc
Napközben: nemsokat.
szóval: Reggelente 40 perc
Napközben: nemsokat.
2010. október 14. 16:53
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Meglepő, de lány létemre egyáltalán nem lógok egész nap a tükör előtt, pedig megtehetném, mert van egy egész alakos a lakásban, meg még vagy ezer kisebb. De én elég gyorsan el tudok készülni. A fésülködés nem nagy cucc, mert nem igényel órákat, a sminkelés -ha sminkelek- nekem az se tart egy évezredig, mert felviszek egy kis szemhéjfestéket meg egy kis szájfényt és tá-dám! Puccba vágtam magamat...
2010. október 14. 18:21
agivagyokgossip girl maniac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.27. Hozzászólás: 1581 Csatolások: 705 Azonosító: 108674 offline |
hááát mikor mennyit :]
reggel szoktam csak,suli előtt ..
hajatvasalok,az 10 perc,azután 10 perc ,max 15 sminkelés,de nem azért mert sokfelesleges cuccot kenek magamra,hanem mert sokáig tart nálam : DD. már ha ez soknak számít,de ahhoz képest,hogy milyen kevésdolgot használok,ahhoz képest elég sok
reggel szoktam csak,suli előtt ..
hajatvasalok,az 10 perc,azután 10 perc ,max 15 sminkelés,de nem azért mert sokfelesleges cuccot kenek magamra,hanem mert sokáig tart nálam : DD. már ha ez soknak számít,de ahhoz képest,hogy milyen kevésdolgot használok,ahhoz képest elég sok
2010. október 15. 00:40
romanticcicaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.02. Hozzászólás: 62 Csatolások: 14 Azonosító: 135570 offline |
Attól függ hova megyek..Ha csak a szüleimhez,akkor nem sminkelek vagy ilyesmi,szóval akkor csak kb.5 perc.. De ha sminkelek és "jól" akarok kinézni,akkor kb. 30 perc...
2010. október 15. 20:13
igazából..mindig más.. van amikor csak 15-20 percet... de kéeps vok néha órákig ott állni
2010. november 06. 09:49
Hát attól függ hova megyek de kb.30-45 perc szokott lenni
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.