a szerkesztőnek mondanám, hogy az csak simán Pretty Reckles, a Little a Pretty Little Liars sorozat címében van, de sebaj
a cikkhez meg csak annyit, hogy ettől még ugyanúgy ki nem állhatom Taylort, bár tőle már haladás, hogy valakiről pozitívumot mondott...
Taylor Momsen: „Nem sértegettem Rihannát!”
2010. augusztus 25. 14:19
iamblankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 129771 offline |
a szerkesztőnek mondanám, hogy az csak simán Pretty Reckles, a Little a Pretty Little Liars sorozat címében van, de sebaj
a cikkhez meg csak annyit, hogy ettől még ugyanúgy ki nem állhatom Taylort, bár tőle már haladás, hogy valakiről pozitívumot mondott...
2010. augusztus 25. 14:37
sipy97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 767 Csatolások: 0 Azonosító: 133795 offline |
Én kurvára utálom ezt a Taylor Momsen-t, mert azt hiszi, hogy ilyen istencsászár meg mi! Nagyképű, és mindenkinek csak beszólógat! Meg nem ítélkezhet másokról, jó mondjuk én is szeretem a rock-ot, de azért a pop-ot jobban!
2010. augusztus 25. 14:39
Me perszee pont Rihanna-t érdekli is egy ijen kis libaa véleményee!x))
2010. augusztus 25. 15:01
most meg próbálja kibeszélni magát!!!bár nem gondolom Rihannáról hogy egy ilyen köcsög miatt fog pánikba esni!!! nehogy már azt higgye ez a nő hogy övé a világ!!
2010. augusztus 25. 19:41
na persze..ilyenkor már késő szépitgetni kisanyám..
2010. augusztus 26. 11:25
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline |
nagyon szeretem a Love the Way You Lie című daltukat eminem-éknek.(:
Taylor meg bújjon el!!
Taylor meg bújjon el!!
2010. augusztus 26. 22:15
Avrildailyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 133403 offline |
sztem Taylor sokkal jobb Rihannánál, én is beszóltam volna neki xD
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. augusztus 27. 00:14
Taylor elbújhat a magyarázataival.
Egyébként is, szerintem mindenki tudja, hogy Rihanna inkább az R'n'B stílust képviseli, és ebben nagyon jó is. Soha nem akarta magát rocksztárnak beállítani, az, hogy vadul öltözik, egészen más.
Egyébként is, szerintem mindenki tudja, hogy Rihanna inkább az R'n'B stílust képviseli, és ebben nagyon jó is. Soha nem akarta magát rocksztárnak beállítani, az, hogy vadul öltözik, egészen más.
2010. augusztus 27. 13:31
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline |
Mondjuk tényleg nagyon megváltozott a stílusa de attól nem kéne sértegetni mondjuk tényleg jó hogy legalább bocsánatot kért!!!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.