Starity

Sztárok helyezései a Starityn

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. augusztus 25. 22:26 #61
- törölt felhasználó -    
Idézet (cassiecica @ 2010.08.25. 22:25)
hát nemtudom lehet a kínait már nem nagyon értenék és akkor lese .. rohog.gif  bár végülis majd kinőnek az imádatbol egyszer laugh.gif  vagy soha rohog.gif

Miért az angolt igen? tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: EszterLondon
2010. augusztus 25. 22:30 #62
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2010.08.25. 22:26)
Miért az angolt igen? tongue.gif

háát ezen mit nem lehet érteni laugh.gif
baby baby baby _nevet.gif _nevet.gif
7 felhasználónak tetszik: Fuller, amira17, wannascream, EszterLondon, prézli, Bogszics, janet7
2010. augusztus 25. 22:31 #63
agicaa9412
agicaa9412
Hope and Love ♥

Státusz11.16 ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 5360
Azonosító: 132611
Szerintem az első helyeken még gyerekek vannak, tinik amiből ezen az oldalon van.
És nem értem hogy lehet Selena Gomaz az elst WTF??
Mit tett hogy oda került? Kinél jobb és miben?
Nagy nulla a csaj be se tettem volna első 100-ba se smileeee.gif
Ashley-t raknám szívem szerint első helyre mert ő tesz is vmit azért hogy itt legyen, én még hiányolom Britney-t az első 10-ből meg sajnálom, hogy hakira sincs benne pedig imádom smileeee.gif
2010. augusztus 25. 23:58 #64
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
A média teljes mértékben befolyásolja a többség ízlését, hiszen hol hallanánk róluk, ha nem a TV-ből, újságból, esetleg internetes portálokról? Rengeteg olyan tehetséges ember van, akit alig ismernek, mert a média nem kapja fel: nem elég jóképű, nem elég fiatal vagy csak egyszerűen tele a piac. Ráadásul sokszor nem is a tehetséges embereket veszik előtérbe, hanem akiben a legtöbb pénzt látják. mellow.gif Sokan meg sajnos úgy működnek, hogy meglátják a cuki pofit és áh jelölöm is kedvencnek. 110.gif Amíg ez így működik, nem lesz változás minőség terén.
Viszont hamarosan úgyis átrendeződik a TOP 10. Jönnek, mennek az ilyen sztárok. thumbsup.gif
Idézet (Strawberry03 @ 2010.08.25. 21:58)
Jó akkor úgy mondom, hogy az elmúlt években nem tevékenykedett és azért csúsztak le! És szerintem olyan emberekre ne mondj semmit akik már 8-9 éves koruk óta színészek! wink.gif

Nagyon sok olyan színész van akik gyerekkoruk óta űzik a szakmát, ráadásul már évtizedek vannak a hátuk mögött, az utóbbi években is elég aktívak voltak, mégis olyanok előzik meg őket, akik szinte még semmit nem tettek le az asztalra.
11 felhasználónak tetszik: raspberry, amira17, wannascream, kateblock, Eve87, EszterLondon, prézli, RachelWillows, janet7, Bogszics, Black Hearth2
2010. augusztus 26. 00:08 #65
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Amikor regisztráltam Johnny Depp nagyon elől volt, 3.dik volt talán. Most meg a 38.dik... ettől teljesen kivagyok akadva, hissz ő a legtehetségesebb színész, és holmi Bieber akiben tényleg semmi tehetséget nem látok a 14.dik ohmy.gif reklamalo.gif
9 felhasználónak tetszik: raspberry, Fuller, kateblock, Beba13, EszterLondon, lolypopp, janet7, Bogszics, Black Hearth2
2010. augusztus 26. 00:32 #66
- törölt felhasználó -    
Hát, nézzétek... ezellen a mai felfogás ellen, miszerint az a jó, a szent és sérthetetlen istenkirály, aki minél több botránnyal rukkol elő, és minél aranyosabb a pofikája, valamint vagány, mint papbácsi a gördeszkán, és azok a sz*rok, akik már letettek valamit az asztalra, szép hanggal, vagy 1-1 jó filmmel, nem lehet változtatni, mert a többség úgyis azt látja jónak, akit akar, és magasról tesz az ellenkezőjére. Ezt elfogadom, hisz ahány ember, annyi személyiség. De az nekem már sok, amikor egy ilyen tinisztár olyan nagyságok előtt áll, mint például a színésznő-énekesnő Thalía, akit én sem kedvelek, de robbantott az egész világon, mindkét ágat illetően, és ezért elismerem a munkásságát. Vagy pl. a korábban említett Freddy Mercury. És ezeknek az embereknek a véleményezésénél meg jön a fiatalság részéről a fújolás, mert ez már ilyen-olyan idős, meg nyálas (romantikus filmek, szép zenék) és még sorolhatnám. Szóval, ezen kellene picit változtatnia a népnek, és meggyőződésem szerint, semmi gond nem lenne.

Ami engem illet, én szívesebben látnék jópár elismert énekest/énekesnőt és színészt/színésznőt (elsősorban a telenovellákból, ami az utóbbi kategóriát illeti) jóval előrébb a listán, mert ők az én szememben tényleg meg is dolgoztak a népszerűségért, és nem csak idepottyantak, mint egyesek... (Nevet nem mondok, mert még kifordítanak a bőrömből az éjjel...)

Nekem 60 körüli kedvencem van, de ebből csak Horváth Éva van benne az első 30-ban, a többiek 100-on felül szinte, de nem zavar, a lényeg, hogy én szeretem őket, más véleménye meg nem érdekel. smileeee.gif
7 felhasználónak tetszik: raspberry, amira17, Fuller, wannascream, EszterLondon, janet7, Bogszics
2010. augusztus 26. 18:09 #67
Cheryl Cole fan
Cheryl Cole fan
Hozzászólás: 1128
Csatolások: 522
Azonosító: 129312
hát tudjátok ha nem játszik a dizni csenölön akkor nem tudják ki az valaki írta előttem, hogy a sok fiatal miatt vannak ezek a sztárok elöl teljesen egyeértek bár én is ebbe a kategóriába tartozom pl. egy Madonna jó hátul van és egy Kylie Minogue meg a 800 valahanyadik míg bíberke ott virít a 14 helyen elég elgondolkottató
2010. augusztus 26. 18:14 #68
nore<P
nore<P

StátuszFleur Delacour-Weasley ϟ
Hozzászólás: 643
Csatolások: 0
Azonosító: 97587
Én nem lepődök meg,hogy a Disney és az Alkonyat sztárok az elsők...hiszen most az összes tini őket szereti éshát itt szerintem főleg tinik vannak. Ha a tehetségen múlna tuti nem ilyen lenne a sorrend._:D
2010. augusztus 26. 18:17 #69
Ency112
Ency112
visszatérő vendég

StátuszNe álmodd az életed, hanem éldd az álmaidat" // ♥PLL♥ Ezra♥//
Hozzászólás: 376
Csatolások: 494
Azonosító: 132131
Idézet (raspberry @ 2010.08.25. 20:58)
Hát a disney sztárok betörtek. Főleg olyanok vannak a lista elején akik csak pár éve ismertek és még nem tettek le sokat az asztalra. Remélem a nagyobb múlttal rendelkező sztárok feljebb kerülnek, nehéz elhinni hogy élő legendákat, elismert színészeket és zenészeket leelőz egy pár éves karrierrel rendelkező Miley vagy Justinka.

egyetértek...
2010. augusztus 26. 18:18 #70
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Idézet (nore<P @ 2010.08.26. 18:14)
Én nem lepődök meg,hogy a Disney és az Alkonyat sztárok az elsők...hiszen most az összes tini őket szereti éshát itt szerintem főleg tinik vannak. Ha a tehetségen múlna tuti nem ilyen lenne a sorrend._:D

A tinis dologra inkább nem reagálnék. mellow.gif Egyébként attól, hogy valaki tini, nem feltétlen azt jelenti, hogy imádnia kellene a dizni sztárokat. cool.gif
4 felhasználónak tetszik: wannascream, EszterLondon, Bogszics, Black Hearth2
2010. augusztus 26. 18:23 #71
dóóra
dóóra
gallavich.
Hozzászólás: 6279
Csatolások: 1202
Azonosító: 115351
Hát igen engem is zavar,hogy sok tehetséges színész/nő akik már tényleg letettek valamit az asztalra, nincsenek elől mint pl: Johnny Depp meghajolo.gif ő csak a 38.és leelőzi a kis biber kölök meg májlika mad.gif reklamalo.gif hát milyen világot élünk??? reklamalo.gif már nem számít a tehetség csak a kinézet??? reklamalo.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, EszterLondon
2010. augusztus 26. 18:28 #72
- törölt felhasználó -    
Idézet (dóóra @ 2010.08.26. 18:23)
Hát igen engem is zavar,hogy sok tehetséges színész/nő akik már tényleg letettek valamit az asztalra, nincsenek elől mint pl: Johnny Depp meghajolo.gif ő csak a 38.és leelőzi a kis biber kölök meg májlika mad.gif  reklamalo.gif hát milyen világot élünk??? reklamalo.gif már nem számít a tehetség csak a kinézet??? reklamalo.gif

Nem, sajnos nem unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: dóóra
2010. augusztus 26. 19:57 #73
wannascream
wannascream
-
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Idézet (dóóra @ 2010.08.26. 18:23)
már nem számít a tehetség csak a kinézet??? reklamalo.gif

Meg a pénz és a protekció...
2010. augusztus 27. 07:23 #74
Vikici
Vikici
Hozzászólás: 2041
Csatolások: 313
Azonosító: 126670
igen,itt a starity-n általában a külföldiek a népszerűek.Mert a maygarsztárok kb.200-adik helyen vannak.
2010. augusztus 27. 10:32 #75
Mrs. Frankenstein
Mrs. Frankenstein
Hozzászólás: 4446
Csatolások: 2054
Azonosító: 126723
Én sokszor meg sem nézem, hogy most éppen hogyan áll a ranglista, mert tudom, hogy úgy is csak elszomorítana. Tehát ez nem nevetséges, hanem szomorú, hogy Jusztina az első oldalon szerepel, meg hogy 1. Szalonna, 2. Molylepke... Szóval ez elszomorít. Nekem rengeteg kedvencem van ilyen 3000. helyen meg satöbbi. Kérdem én: Akik beszavazzák első helyre Miss Gombezt, azok akkor egyáltalán nem is hallgatnak igényes zenét/ nem néznek igényes filmeket?! Szóval ez a legnagyobb baj. Van egy klasszikus dolog például: Agatha Christie 2786. Erre Rabbit Pattinson 3. WTF?! Mellékesen megjegyezném, hogy Agathának körülbelül 3 hónap alatt sikerült elérnie több mint 65 év munkával a 2786. helyet, Mr. Nagyfejű meg elérte 1 filmmel, 2 hét alatt a 3. helyet.
A másik meg az, hogy engem nem az zavar, hogy a kedvenceim 300-on felül vannak, az még jó is lenne, de ne már, hogy még a 2000-et sem érik el... Akiknek az adatlapját én szerkesztem, azok (nagy többsége) tehetséges ember. Igen, aláhúzva! Mert szerintem ezt érdemlik meg. De úgy látom ezen az oldalon (starityre értem) ez már teljesen másképp van. Övön aluli ez az egész rangsor-téma. Számomra.
Köszönöm!
Csak ennyit akartam.
6 felhasználónak tetszik: kateblock, Bessie, Levente1991, janet7, ChanelGirl, Black Hearth2
2010. augusztus 27. 12:07 #76
BritneyVivi
BritneyVivi
ARTPOP

StátuszI live for the applause..
Hozzászólás: 4187
Csatolások: 2102
Azonosító: 113062
Idézet (Bessie @ 2010.08.25. 20:21)
Kíváncsi lennék, hogy nektek mi a véleményetek a sztárok helyezéseiről? 
Én sokszor nagyon csodálkozom, hogy a nagy sztárok mennyire le vannak "csúszva".

Én is teljesen egyetértek veled!
2010. augusztus 27. 18:29 #77
- törölt felhasználó -    
Még anno, amikor 2008-ban regisztráltam, akkor a pasiknál első helyen Johnny Depp volt, a csajoknál pedig Jessica Alba. Most pedig annyit látok, hogy Disney sztárok tömkelege lepte el a fórumot. Én szívem szerint jobban szerettem a HQP-t, mert egyrészt ott értelmesebb témák voltak, másrészt pedig tényleg az igazi tehetségek vezették a listákat. Nem tudom elhinni, hogyan kerülhet előre Miley Cyrus vagy például Selena Gomez. Igaz, Selenát énekesnőként kedvelem, de akkoris. Jolie visscsúszott, a huszadik hely az övé jelenleg, holott milliószor többre vitte, mint például Vanessa Hudgens vagy Kristen Stewart. Britney hihetetlenül visszesett, ő is csak a tizenkilencedik helyen van. Lehet, hogy kissé romos volt a csaj pár éve, de akkoris többet tett le az asztalra, mint Selena vagy Miley. Bieberről és Efronról nem is beszélek, Pattinson meg a másik fele. Habár, amíg a fórumozók többségét a 12-15 éves korosztály fogja kitenni, addig ez lesz.
3 felhasználónak tetszik: prézli, Bessie, EszterLondon
2010. augusztus 27. 18:32 #78
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8037
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Idézet (nore<P @ 2010.08.26. 18:14)

Én is tini vagyok, mégis a tűzre kívánnám őket. reklamalo.gif
6 felhasználónak tetszik: wannascream, Bessie, EszterLondon, janet7, Bogszics, Black Hearth2
2010. augusztus 27. 18:34 #79
- törölt felhasználó -    
Én mondjuk alapból nem rangsorolnám őket (helyezés szerint), mivel mindannyian nagyon tehetségesek a maguk műfajában, a maguk stílusában.
Én ABC-rendbe raknám őket, a keresővel így is, úgy is mindenki megtalálná azt, akit szeret és a saját adatlapján ízlés szerint rendezgetheti őket. rolleyes.gif
De ez csak az én szerény elképzelésem. blush.gif
5 felhasználónak tetszik: El Mexicano, janet7, Bogszics, LULUPeas, Black Hearth2
2010. augusztus 27. 18:40 #80
- törölt felhasználó -    
Idézet (Encsy19 @ 2010.08.27. 18:34)
Én mondjuk alapból nem rangsorolnám őket (helyezés szerint), mivel mindannyian nagyon tehetségesek a maguk műfajában, a maguk stílusában. 
Én ABC-rendbe raknám őket, a keresővel így is, úgy is mindenki megtalálná azt, akit szeret és a saját adatlapján ízlés szerint rendezgetheti őket. rolleyes.gif 
De ez csak az én szerény elképzelésem. blush.gif

Ez egy jó elképzelés nekem is tetszik thumbsup.gif
Amúgy belehet úgy állítani smileeee.gif
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!