Idézet (El Mexicano @ 2010.09.02. 15:54)
Egy dologgal mindenkinek tisztában kellene lennie, de szerintem nem sokan gondolkoznak el ezen.
A pénzt minden esetben a fiatal, tizenéves közönség hozzá, hiszen ők néznek leginkább tévét, ők járnak el a koncertekre, és ők veszik meg a lemezeket. Következésképpen, ha egy gazdasági társaság (legyen az lemezkiadó, televízió, rádió, akármi) bevételt szeretne, legkönnyebben úgy tudja elérni, hogy megnyeri a gyerekek és a fiatalok tetszését. Gyerekek ugyanis mindig lesznek, ők könnyen befolyásolhatóak, mivel még nem alakult ki saját ízlésük, így aztán azt szeretik, amit éppen látnak, hallanak. Ez az oka mindennek, és ez mindenre levetíthető. Mit gondoltok, miért csinálja azt sok "kiöregedett" énekes, aki már úgymond nem kell senkinek, hogy gyereklemezeket készít? Mert a gyereknek minden jó, és biztos bevételi forrás.
Egy bulvároldal látogatottságát is leginkább a fiatalok teszik ki, a látogatottság pedig nagyon sokat számít abban, hogy fent lehessen tartani az oldalt.
Sokan panaszkodnak ezért a "régi" tagok közül, de kérdem miért, amikor lehetne tenni érte, hogy nekik is megfeleljen? "Miért van ennyi hülye cikk/fórumtéma" blablabla; akkor én megérdezem, akik nincsenek megelégedve, miért nem írnak cikkeket komolyabb témákban? Csak elhatározáson múlna, hogy ne legyen annyi Disney-sztáros cikk, a megoldás egyszerűen az lenne, ha nem csak a kisiskolások írnának cikkeket...
Hát ennyit szerettem volna mondani.
Jó kérdés. Talán azért mert a kedvencük nincs elől a listán és nem látják értelmét megírni a cikket. Ha valaki például a 123-ik a listán, az sajnos okkal annyi (és ezzel nem arra célzok hogy azért nincs elől a listán mert nem jó színész/énekes). Lehet hogy valaki csak azért jár ide, hogy a kedvencéről tudjon beszélgetni a többiekkel de mivel sok embert úgy sem érdekelne a cikke, ezért meg sem írja. Nem?