Szeretitek a koreai, japán bandákat vagy sem?
2015. június 30. 18:24
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline |
Igazából nincsen bajom velük, csak az, hogy nem nagyon értem a szöveget. (mégha nem anyanyelven énekelnek akkor sem)
2015. július 03. 21:01
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline |
Idézet (clydesdale @ 2013.12.28. 23:03)
Csak és kizárólag a The GazettE élvez kivételt, egyébként az összestől a falra mászok. A japánoknak gyönyörű kultúrájuk van, de a zenéhez nem értenek ... *VÉLEMÉNY*
Dehogynem, hallottam már japán dobzenét, és tök jó volt. De amikor elkezdik majmolni az amerikai popot, abból lesz a katasztrófa. Pont olyan giccses műanyag gagyi lesz az eredmény, csak más nyelven. Ez a koreaiakra még inkább vonatkozik.
2015. július 03. 21:30
Hát, régen hallgattam pár japán énekes/együttes számait, bár főleg csak az animék főcímdalait főleg a Death Note, a Kuroshitsuji omg nem hiszem el hogy ezt sikerült helyesen leírnom, a Soul Eater és a Vampire Knight kezdő zenéi tetszettek Meg a Girls' Generationtől és szeretek két számot, a Paparazzit és a Run Devil Runt.
2015. július 03. 21:47
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline |
Igen. Főleg j-rockot, visual kei-t, oshare kei-t hallgatok ha már ha témánál vagyunk, mert amúgy nem, de szeretem a k-pop-ot is, persze az igényesebbik fajtát Bár nem nemzetiség alapján választok zenét, de azért ezeknek is megvan a maguk hangulata. Ha meg a japánok angolul énekelnek... az hatalmas A The Gazette Silly God Disco c. számánál se jöttem rá elsőre, hogy angolul van szinte az egész
1 felhasználónak tetszik:
exoverdose
2015. július 04. 15:36
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Japánok közül csupán a The GazettE az akiket rendszeresen hallgatok, viszont Őket nagyon szeretem. Koreaiak közül pedig rengeteg csapatot szeretek.
2015. július 04. 20:25
Igen,sőt...imádom! Főleg J-Rockot hallgatok,de nem áll tőlem messze a K-pop sem.
De...
Végig olvastam a kommenteket,érdekes...Nem értek néhány embert.Mi alapján írják azt,hogy utálják,ha még soha nem hallottak japán vagy koreai számot (a Gangnam Style-on kívül)?!
De...
Végig olvastam a kommenteket,érdekes...Nem értek néhány embert.Mi alapján írják azt,hogy utálják,ha még soha nem hallottak japán vagy koreai számot (a Gangnam Style-on kívül)?!
2 felhasználónak tetszik:
Misuzu86,
exoverdose
2015. augusztus 08. 20:24
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline |
Bazinagy tisztelet érdemelnek azokat az idolok, akik a Koreában, Japánban tevékenykednek. Sajnos manapság az előítélet eléggé elterjedt betegség, arról nem is beszélve, hogy görcsösen hajaz szinte minden ember arra, hogy legyünk bárányok, és menjünk egymás után. Sajnos ez magában Koreában, Japánban is így van, ott sem mások az emberek ezen szempontok szerint. Ezért is hajolok meg a legtöbb ilyen ember előtt, akik megpróbálnak ezeken a helyeken tevékenykedni. Egy k-pop idol például azért idol (és nem "sztár"), mert egyszerre énekes,táncos, műsorvezető (néhány esetben humorista), és még nem is tudom, hogy egy idol mi lehet... Én magam nagyon szeretem a k-popot, sőt, imádom. Bizonyos japán bandákat és zenéket is szeretek, de ezek a k-pop már eléggé távol állnak tőlem.
2015. augusztus 10. 15:17
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline |
Rajtuk nőttem fel, és még a mai napig hallgatom őket. Először anime zenék jöttek, majd jrock, aztán jpop, utána kpop és néha benéz egy kis c-pop és t-pop is. Ma már leginkább csak kpop rajongó vagyok, de időközönként nekivetem magam japánnak is, mert ők is tudnak csodát alkotni
K-pop: SHINee, Suju, DBSK, Vixx, Nell, Jung Joonyoung, néha JYJ és FT Island. És itt kimerültem fiúknál. Lányok: SNSD, f(x), Miss A, IU, Lee Hi, Lovelyz, meg mostanában egyre inkább Sistar. A többi kpop bandát is ismerem, meghallgatom ha jönnek ki vmivel, de nem mondanám fannak magam, illetve nem hallgatom rendszeresen őket.
J-pop: AKB48-tól van pár szám, ami nagyon bejön (UZA, River, Beginner, Ponytail to Shushu, Gingam Check, We Won't Fight, Halloween Night, Fortune Cookie, Kaze wa fuiteru, stb). A nagy jpop queen triumvirátusért is rajongok, like Ayumi Hamasaki, Namie Amuro, Koda Kumi (de az én queenem főleg Ayu).
Fiúk terén elvagyok a JE-s csapatokkal, onnan is kedvenc KAT-TUN, Kis-My-Ft2, Hey Say JUMP, meg mostanában visszataláltam a Newsra is.
J-rock: Régen minden mehetett, ma már inkább csak Gazette, SuG, One Ok Rock, X Japan és L'arc~en~Ciel.
T-popnál pedig rendszeresen csak Jolin Tsaijel szoktam foglalkozni .
K-pop: SHINee, Suju, DBSK, Vixx, Nell, Jung Joonyoung, néha JYJ és FT Island. És itt kimerültem fiúknál. Lányok: SNSD, f(x), Miss A, IU, Lee Hi, Lovelyz, meg mostanában egyre inkább Sistar. A többi kpop bandát is ismerem, meghallgatom ha jönnek ki vmivel, de nem mondanám fannak magam, illetve nem hallgatom rendszeresen őket.
J-pop: AKB48-tól van pár szám, ami nagyon bejön (UZA, River, Beginner, Ponytail to Shushu, Gingam Check, We Won't Fight, Halloween Night, Fortune Cookie, Kaze wa fuiteru, stb). A nagy jpop queen triumvirátusért is rajongok, like Ayumi Hamasaki, Namie Amuro, Koda Kumi (de az én queenem főleg Ayu).
Fiúk terén elvagyok a JE-s csapatokkal, onnan is kedvenc KAT-TUN, Kis-My-Ft2, Hey Say JUMP, meg mostanában visszataláltam a Newsra is.
J-rock: Régen minden mehetett, ma már inkább csak Gazette, SuG, One Ok Rock, X Japan és L'arc~en~Ciel.
T-popnál pedig rendszeresen csak Jolin Tsaijel szoktam foglalkozni .
1 felhasználónak tetszik:
Misuzu86
2015. szeptember 28. 19:59
Néha a hideg ráz tőlük,de igen a megfelelő műfajban.
2015. október 16. 17:48
I love music 2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.27. Hozzászólás: 463 Csatolások: 19 Azonosító: 247291 offline |
Idézet (Desteny Rose @ 2015.09.28. 19:59)
Néha a hideg ráz tőlük,de igen a megfelelő műfajban.
Nem igazán ismerek egyet se.
2015. december 23. 17:22
Igen , szeretem. BTS , EXO , The Gazette a kedvenceim. (:
2015. december 25. 11:30
Hát igazából nincs bajom velük, de annyira nem rajongok értük.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.