Szeretitek a koreai, japán bandákat vagy sem?
2013. március 08. 14:12
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Eddig még nem hallottam egyetlen koreai vagy japán bandát, de biztos akadnak köztük tehetségesek. Ázsiában sokan élnek, biztos leledzik ott is egy-két nagyszerű zenész.
2 felhasználónak tetszik:
Darkness,
Bátor Ventillátor
2013. március 09. 18:05
én nem szeretem őket, de a legjobb barátnőm odáig van Jókerért
2013. április 24. 18:32
zeloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 200620 offline |
én imádoom
nagy k-pop fan vagyok♥
k-pop 4ever!
nagy k-pop fan vagyok♥
k-pop 4ever!
unbreakable,
FanGiirl
2013. május 04. 18:05
unbreakableúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.04. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 201379 offline |
én is imáádom♥
k-pop
k-pop
1 felhasználónak tetszik:
FanGiirl
2013. május 05. 17:33
Persze , hogy szeretem , sőt imádom.
A BIGBANG a legjobb
G-Dragon
A BIGBANG a legjobb
G-Dragon
2013. május 14. 08:18
olsentwins94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.01. Hozzászólás: 36 Csatolások: 36 Azonosító: 186980 offline |
Nem szeretem a japánokat még a zenéeiket sem kedvelem
2013. május 17. 22:02
FanGiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 247 Csatolások: 60 Azonosító: 202117 offline |
K-POP minden mennyiségben! ><
unbreakable,
Cassie3
2013. augusztus 19. 07:10
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Veszélyes dolog ilyet kérdést feltenni, mert a sok rasszista és gyűlölködő ember majd idejön utálkozni.. de sebaj, magukat minősítik. Annak meg köszönöm, aki képes normálisan leírni, hogy nem szereti!
Én személy szerint nagyon szeretem! Lassan egy éve rajongok a K-pop-ért, de a J-rock-ot is nagyon szeretem. Az utóbbiból leginkább a the GazettE-t részesítem előnyben, de ha a japán bandáknál tartunk, akkor már megemlítem az An Cafe-t és a Lolita23Q-t is. A Lolita23Q sajnos már feloszlott, de nagyon jó zenéik voltak, még mindig szeretem hallgatni. Aztán a DIR EN GREY. Nekik van egy klipjük (az Obscure), amivel teljesen kiborítottak, de nem játszanak rossz zenét. Nagy horror rajongó vagyok, na, de azt még én sem bírtam.
Aztán térjünk át a kedvenc zenei műfajomra, a K-pop-ra. Kevesebb ideje ismerem és szeretem, mint a J-rock-ot, de attól függetlenül ma már ez a műfaj határozza meg az életem. Pontosabban egy banda ebben a műfajban, amely nem más, mint a BIGBANG. A BIGBANG nekem a legfontosabb és habár ők a legelsők nekem minden értelemben, rajtuk kívül is kedvelek még pár bandát: SS501, After School (Orange Caramel), CNBLUE, B.A.P, U-KISS. Egyenlőre ennyi. Lehet, hogy majd még bővülni fog a lista, de jelenleg csak őket említeném meg!
Szóval igen, szeretem a koreai és japán bandákat!
Én személy szerint nagyon szeretem! Lassan egy éve rajongok a K-pop-ért, de a J-rock-ot is nagyon szeretem. Az utóbbiból leginkább a the GazettE-t részesítem előnyben, de ha a japán bandáknál tartunk, akkor már megemlítem az An Cafe-t és a Lolita23Q-t is. A Lolita23Q sajnos már feloszlott, de nagyon jó zenéik voltak, még mindig szeretem hallgatni. Aztán a DIR EN GREY. Nekik van egy klipjük (az Obscure), amivel teljesen kiborítottak, de nem játszanak rossz zenét. Nagy horror rajongó vagyok, na, de azt még én sem bírtam.
Aztán térjünk át a kedvenc zenei műfajomra, a K-pop-ra. Kevesebb ideje ismerem és szeretem, mint a J-rock-ot, de attól függetlenül ma már ez a műfaj határozza meg az életem. Pontosabban egy banda ebben a műfajban, amely nem más, mint a BIGBANG. A BIGBANG nekem a legfontosabb és habár ők a legelsők nekem minden értelemben, rajtuk kívül is kedvelek még pár bandát: SS501, After School (Orange Caramel), CNBLUE, B.A.P, U-KISS. Egyenlőre ennyi. Lehet, hogy majd még bővülni fog a lista, de jelenleg csak őket említeném meg!
Szóval igen, szeretem a koreai és japán bandákat!
2013. augusztus 19. 07:12
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Idézet (silenc @ 2011.04.17. 08:17)
Szeretem őket. Csak sajnálom, hogy elég kevés ember ismeri őket, pedig nagyon jók!
Nem is az, hogy nem ismerik őket, hanem esélyt sem adnak nekik.
2013. augusztus 19. 13:07
hinatasan1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.19. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 209736 offline |
Én nagyon is imádom kár hogy több ember nem ismeri őket...
2013. augusztus 19. 14:07
A jrockot már több, mint egy éve szeretem, abba első hallásra beleszerettem. A kpoppal meggyűlt a bajom egy ideig, mert rosszkor kerestem rá rossz dalokra, de idén márciusban azt is megkedveltem, mára pedig már a zenekönyvtáram nagy részét az teszi ki. Én is sajnálom, hogy sokan esélyt se adnak az ázsiai zenének csak azért, mert "fúj kínaiak", "ronda a nyelv, nem értem" és hasonló intelligens és nyomós okok miatt. Persze nem azt mondom, hogy mindenkinek szeretnie kéne, sőt, csak nem kéne úgy leszólni, hogy semmit nem tudnak a stílusról, a kultúráról, a háttérről és egyebekről. Na meg ha már leszólják, nem alpári, rasszista stílusban kéne, de ez már más dolog...
2013. augusztus 19. 17:53
Én valahogy nem túlságosan szeretem a K-pop bandákat. Remélem jól mondtam..
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.