Többdiplomás Szépségkirálynő
2010. szeptember 10. 13:55
kamilla342új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 134558 offline |
Lehet, hogy nem szép de legalább nagyon okos. Három diplomához már kell ész. Sokan még egy neve sincs főiskolát sem tudnak elvégezni hosszú évek alatt. Én is szeretnék végre fősulis lenni.
2010. szeptember 15. 19:53
ginaanyusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 134857 offline |
Látom vannak kételkedők. Lehet, hogy nem mindenkinek jön be ez a fajta szépség, de kérem..nem vagyunk egyformák, s nem egyforma az ízlésünk sem. Viszont bárki előtt ott a lehetőség: lehet versenyezni.
Ami viszont a tudását illeti: minden szó igaz. Nagyon jól ismerem, születése óta. Iszonyatos kitartás, és akarat jellemzi. Az eszét, a gyors felfogó képességét, a logikáját és a fantasztikus szervező képességét sokan megirigyelhetnék.
Ha valamit eltervez és célul tűz ki maga elé, azt véghez is viszi kitartással.
14 éves kora óta a tanulás mellett folyamatosan dolgozik. S még most is sorra végzi a fősuli meg a munkája mellett a különböző tanfolyamokat is.
Ami viszont a tudását illeti: minden szó igaz. Nagyon jól ismerem, születése óta. Iszonyatos kitartás, és akarat jellemzi. Az eszét, a gyors felfogó képességét, a logikáját és a fantasztikus szervező képességét sokan megirigyelhetnék.
Ha valamit eltervez és célul tűz ki maga elé, azt véghez is viszi kitartással.
14 éves kora óta a tanulás mellett folyamatosan dolgozik. S még most is sorra végzi a fősuli meg a munkája mellett a különböző tanfolyamokat is.
2010. szeptember 30. 20:12
Emikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 135470 offline |
Gyönyörű nő Regina és én is mostantól még jobban odafigyelek majd rá, én is támogatom az ilyen nemes célokat amikért ő is küzd, így nekem egyre szimpatikusabb. Ráadásul ahogy olvasom az adatlapját egy nagyon kitartó, karakán és öntudatos nő. Drukkolok neki a további sikerek eléréséhez!
2010. október 10. 21:34
Cuki87új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 136083 offline |
Igazad vann Sally, manapság minden hülyét átrugdalnak az egyetemen... egészen az államvizsgáig... vagy nem... de megnézném te hogyan fogsz államvizsgázni... főleg 4!!! egyetemen hehehe! Erre azért valljuk már be őszintén, nem sokan képesek! Szerintem igenis nagyon szép lány Regina és nem kéne Zimány Lindához hasonlítani, a két csaj két külön kategória de mind 1 ...
Egyébként ezen a képen is helyes Regi!
Egyébként ezen a képen is helyes Regi!
2011. október 04. 23:43
csabacsa.ngsnúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 161622 offline |
Nekem nagyon szimpatikus hogy tanult is....
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.