Dupla Megasztár szombaton
2010. szeptember 03. 13:48
Az X-Factor sokkal jobb és véleményem szerint az hogy meghosszabbították a műsoridőt,nem feltétlen jelenti azt hogy a nézettség nőni fog.
2010. szeptember 03. 13:55
Szerintem az X-Faktor jobb, meg azt azért kicsit komolyabban is veszik az emberek, meg a Megaszarban a produkciúk 3/4 része tök baromság , bár nem mintha az X-Faktorban ne lettek volna kicsit szar "előadók", de még így is jobb mint a Megaszar xD (Megaszar=Megasztár)
2010. szeptember 03. 14:54
Megasztár sokkal jobb szerintem. Szóval hajrá Egyébként én a TV2őt és az RTL-t is ugyanúgy szeretem, szvóal nekem tökmindegy hogy hol nézhetem
2010. szeptember 03. 14:55
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline |
X-Factor nekem jobban tetszett és továbbra is nézni fogom
2010. szeptember 03. 15:04
bettiua01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.31. Hozzászólás: 439 Csatolások: 161 Azonosító: 132351 offline |
Szerintem mind a kettő jó müsor de azért tehették volna másik idő pontba az egyiket!!!!! Nem tudtam melyiket nézzem igy egyiket sem néztem ugy teljesen mert álandóan kapcsolgattam !Szar ügy volt!!
2010. szeptember 03. 15:16
smileyvileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 132083 offline |
Végre valami jó hír
2010. szeptember 03. 15:27
nekem aztán tökmindegy mimegy:)az x-faktor tényleg jobban szeretem.de a tv2 meg állandoan utánozza az rtl klubot pl:benkö feleséget keres-most kozso keres nöt,celeb vagyok ments ki innen-sztárok a fejükre estek,vacsora csata-hal a tortán.egyszerüen hülyeség hogy ezek mit csinálnak senkinek nincs egy jobb ötlete mert a másik is kitalál egy hasonlót vagyis csak utánozza.film meg tökmindegy melyiken megy de jó film legyen legalább...!!!!!!!!!!
2010. szeptember 03. 15:29
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline |
Idézet (Chinty @ 2010.09.03. 15:11)
3órás ezaz
am meg csak azért rakták az X factort a megasztár idöpontjába h ne a megasztárt nézzék...:/ szánalmas
am meg csak azért rakták az X factort a megasztár idöpontjába h ne a megasztárt nézzék...:/ szánalmas
Azért rakták a Megasztár időpontjába, mert az a főműsoridő, ha nem vetted volna észre. Szerinted szombat délelőtt vagy hétköznap délután mennyien néznék?
2010. szeptember 03. 15:35
picur32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 132810 offline |
A MSZ(azaz megasztárt), már régóta nézem, és nagyon szeretem, de az X faktor most favorite :DAz a külömbség hogy a megasztár csak magyarországon van, esetleg németben is, de az xfaktor világszerte van , szal nemcsoda ha nagyobb a nézettsége!A tv2...Azon meg ilyen hülyeségek vannak, pl. az rtlclubon a reggeli amit nagyon szeretek mert...Hasznos egyrészben meg szórakoztató, és főzni is tanulhatsz xD A barátökközt is jó sorozat, szeretem is de már nem nézem annyira.A jóbanrosszban meg az is jó de...Hát nem lájkolom xD Aztán X faktor!LIKEEEE!!Megasztár szintén.Megasztár az szerintem nagyobb esélyed van arra hogy bekerülsz és ott inkábbb magyar számok, saját számok.Xfaktor az is állatijóó de oda inkább jobb énektudással rendelkezz!Szal nekem olymind1 és sztm nem kell versenyezni.Van aki azt szereti van aki ezt!Szal 8!!!!!!
2010. szeptember 03. 15:39
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
egy az x-factort legálább 4 hónapja tudjuk, hogy lesz akkor tévés berkekben legalább 6 hónapja tudják szóval a tv2 most csak azért csináld egy ms-t hátha elviszik az rtl nézőit de mint láthatjuk nem jött öszze
kettő várható volt mivel az rtl mindenben jobb
kettő várható volt mivel az rtl mindenben jobb
2010. szeptember 03. 15:42
picur32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 132810 offline |
s.t.a.r. egyetértek, ennyierővel a tv2 törölhetnék is!Am azért lopkodnak mert tudják hogy az embereek azokat a fajta műsorokat nézik mint pl. reggeli, vacsoracsata celeb vagyok ments ki innen stb...DE aztán nemtudják eldönteni melyiket nézzék, és váltanak m1re xD
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.