Dupla Megasztár szombaton
2010. szeptember 03. 16:08
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline |
2010. szeptember 03. 16:09
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline |
Hát akkor nekem mindegy, az X-faktorral úgyis tele vagyok. Túlságosan nyomulnak, amúgy meg csak egy gyenge utánzat. Lehet hogy a Megasztár sokaknak unalmas, de már nem azért, de miért csináltak 5. szériát, ha amúgy kutya se nézi? Látszik, hogy nagy sikere van/volt. Az RTL nem tudom hanyadik tehetségkutatóját indítja, mindegyikből csak egy, esetleg két széria volt. Nem vagyok TV2 párti, mert ugyan olyan hatásvadász csatorna, mint az RTL, de számomra a Megasztár sokkal szimpatikusabb mint az X-faktor.
Már múltkor is elmondta,de most is leírom: az utóbbi műsorban a zsűri hihetetlenül bunkó, a közönséggel együtt. Lehet, hogy vannak olyanok, akik megérdemlik hogy kiröhögjék őket, de jó lenne ha az amúgy közepes hanggal rendelkezőknek nem mondanák azt, hogy "felesleges énekelned" meg "szar a hangod, ne is folytasd." Szerintem ez nagyon megalázó. Úgyhogy én maradok a Megasztárnál, vagy nem nézek semmit.
Már múltkor is elmondta,de most is leírom: az utóbbi műsorban a zsűri hihetetlenül bunkó, a közönséggel együtt. Lehet, hogy vannak olyanok, akik megérdemlik hogy kiröhögjék őket, de jó lenne ha az amúgy közepes hanggal rendelkezőknek nem mondanák azt, hogy "felesleges énekelned" meg "szar a hangod, ne is folytasd." Szerintem ez nagyon megalázó. Úgyhogy én maradok a Megasztárnál, vagy nem nézek semmit.
2010. szeptember 03. 16:09
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline |
Hát akkor nekem mindegy, az X-faktorral úgyis tele vagyok. Túlságosan nyomulnak, amúgy meg csak egy gyenge utánzat. Lehet hogy a Megasztár sokaknak unalmas, de már nem azért, de miért csináltak 5. szériát, ha amúgy kutya se nézi? Látszik, hogy nagy sikere van/volt. Az RTL nem tudom hanyadik tehetségkutatóját indítja, mindegyikből csak egy, esetleg két széria volt. Nem vagyok TV2 párti, mert ugyan olyan hatásvadász csatorna, mint az RTL, de számomra a Megasztár sokkal szimpatikusabb mint az X-faktor.
2010. szeptember 03. 16:26
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline |
Én mind a kettőt szeretem mármint Tv2/RTL. De az X-FAKTOR sokkal jobb mint hittem. Nem olyan bénák vannak mint a Megasztárba. De minek versenyezni. Jó. lehet bántó hogy a másiknak nagyobb a nézetsége de mér nem lehet gratulálni és elfogadni. És nem egymástól kéne lopkodni a műsorokat
2010. szeptember 03. 16:32
Én többek között azért vagyok RTL párti, mert a TV2 minden sorozatot elszúr. Addig-addig rakosgatják másik időpontba, mire a nézőknek (kötük nekem) elemegy a kedvem és már nem is akarom nézni.
2010. szeptember 03. 16:37
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline |
dreamscometrue 100%ban egyetértek!
2010. szeptember 03. 16:48
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline |
Idézet (Cascadaa @ 2010.09.03. 16:26)
Én mind a kettőt szeretem mármint Tv2/RTL. De az X-FAKTOR sokkal jobb mint hittem. Nem olyan bénák vannak mint a Megasztárba. De minek versenyezni. Jó. lehet bántó hogy a másiknak nagyobb a nézetsége de mér nem lehet gratulálni és elfogadni. És nem egymástól kéne lopkodni a műsorokat
Nem puszta hiúságból megy a verseny, hogy kit néznek többen, hanem mert ez hozza a lóvét. A nagyobb nézettségű műsor reklámidejét több pénzért lehet eladni a hirdetőknek. Erről szól az egész kereskedelmi tévézés.
2010. szeptember 03. 17:17
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline |
Hát sajnálom a TV2-t, de nem túl sok jó műsort adnak. Az RTL-t meg szinte már hagyomány nézni. Ja és az X-Faktor ezerszer színvonalasabb és sok igazi tehetség van benne.
2010. szeptember 03. 17:46
úgy leszarom a megasztárt. röhejes, hogy akár 6 évesek is jelentkezhetnek. -.- az x-faktor sokkal komolyabb is jobb^^ X-FAKTOR 4EVER!
2010. szeptember 03. 18:26
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline |
Eleve jobban szeretem az RTL Klubot... sokkal jobb műsoraik vannak szerintem. De a lényeg, hogy az X-Faktor fényévekkel jobb a Megasztár ÖTNÉL... röhejes ez az "öt". Tuti, hogy az X-Faktort fogom nézni.
2010. szeptember 03. 19:20
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Igazából nem az a baj, hogy próbálkozik a tv2.. mert hát "az a dolga".. De hogy ennyire látványosan vergődik, az kicsit már szánalmas.
2010. szeptember 03. 19:41
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Idézet (oli97 @ 2010.09.03. 19:39)
Az X faktor, dokkal színesebb mit a Megasztár.
Nekem legalábbis jobban tetszik
Nekem legalábbis jobban tetszik
Szegény TV2.. Néha már sajnálom őket, mert szerintem többségben minden ezt mondja mint te.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.