A duciság ma már nem ciki
2010. szeptember 04. 15:10
smileyvileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 132083 offline |
Na, ez magánügy.
2010. szeptember 04. 15:11
Oké, hogy így is boldogak jól érzik magukat meg minden, de szerintem egy-kettő sehol se lenne a nagytesó nélkül. Igen, itt Frankie-re és Madisonra gondolok. (bár Noah Cyrus se rakott le semmit az asztalra, mondjuk ő nem ebbe a kategóriába tartozik.) Nem akarok kötekedni, de nem hiszem, hogy e protekció hiányában is akkora színészek lennének, mint most...
2010. szeptember 04. 15:12
furatisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 127873 offline |
hát kicsiknél nem is számít annyira, ha nagyobbak, az már az ő dolguk, ha nem akarnak szép alakban lenni, akk ne nagyon hízzanak meg, legalább, csak egy kicsi lehet :-)
2010. szeptember 04. 15:14
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline |
hááát... én azé maradok a vékony formámnál
1 felhasználónak tetszik:
Mrs. Benzedrine
2010. szeptember 04. 15:16
Hát még nem világsztárok szóval szerintem nem kell koplalniuk így jók ahogy vannak.Majd ha nagyobbak lesznek úgy is vékonyabbak lesznek szóval.
2010. szeptember 04. 15:23
Idézet (Linnéa @ 2010.09.04. 15:09)
Szerintem egy 8-11 évesnek nem is kéne fogyóznia, vagy a súlyával különösebben törődnie.
Nem is neki kell, hanem a szülőknek. Nem azt mondom, hogy koplaljon a gyerek, de igenis figyeljenek oda arra, hogy egészségesen táplálkozzon. A gyerekkori elhízás igenis veszélyes, sok egészségügyi problémához vezethet. Amúgy jó dolognak tartom, hogy nem dívik már a kóros soványság az amcsi sztároknál.
1 felhasználónak tetszik:
Mrs. Benzedrine
2010. szeptember 04. 15:35
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline |
imádom Angust sztem nemis nézki rosszul
sztem nem nagycucc
sőt énis voltam kövér
sztem nem nagycucc
sőt énis voltam kövér
2010. szeptember 04. 15:49
noni001^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 1378 Csatolások: 3172 Azonosító: 131031 offline |
szerintem egyeltalán nem helyes hogy igy néznek ki! ha most nem vigyáznak akkor annak felnőtként issszák meg a levét mert akkor már nehezebb lesz a lefogyás(ha egyeltalán akarnak)!Én nagyon jól tudom mien érzés ducinak lenni,és lefogytam egy 5 kilót mert sportoltam rendszeresen táncoltam és segített, mert mintha már nem is az lennék.
a helyükben ezt tenném!
a helyükben ezt tenném!
2010. szeptember 04. 15:52
Úgyis van:P Nem szabad senkit sem elítélni, amiért éppen kövér.. Nem a külső a lényeg:)
2010. szeptember 04. 15:58
***aiden*** egy részt igazad van, de másrészt nem... Mondjuk vannak olyanok, aki tényleg az étel miatt híznek el.. De vanak olyanok, akiknek ilyena genetika... Szüleim és a rokonaim se soványok, én sem vagyok az, hálistennek egészségesek vagyunk, és csak mellékesen, a nagy súlyom ellenére akármilyen talajtornát megcsinálok:P Úgyhogy, az elhízásnak sok oka lehet:)
2010. szeptember 04. 16:05
A legtöbben még elég fiatalok, úgyhogy bármikor lefogyhatnak ha odafigyelnek rá szerintem
2010. szeptember 04. 16:12
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
én amúgy nem vágom: ki találta ki itt starityn, hogy ő "Madison Lovato" mikor mindenki Madison De La Garzaként ismeri?!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.