azért cuki.
senki sem lehet egy csont.
A duciság ma már nem ciki
2010. szeptember 12. 19:22
2010. szeptember 14. 18:57
hááát.....nem is tom....cukik azt valljuk be de az utolsó mondat nem igaz!
2010. szeptember 14. 19:19
aranyos,de elég fiatal,szóvál a mozgás nem öl meg senkit!
2010. szeptember 15. 18:53
xxNikixx*Nikita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.30. Hozzászólás: 3275 Csatolások: 7279 Azonosító: 33464 offline |
Szerintem meg az... egy kis mozgás senkinek sem árt... nem azt mondom, h mindenki csontsovány legyen, de azért ha valaki olyan kövér, hogy már folyik az nagyon gáz... :S
2010. szeptember 18. 18:23
givi6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 133573 offline |
nem ciki de bénaság,
90% hogy valaki azért "husos" mert nem mozog, sok szénhidrátot eszik
egy férfi legyen (elég) izmos ne csontváz
lányok legyenek vékonyak, ne kövérek
de azért senkit sem GÚNYOLNI
inkább edzeni kell
90% hogy valaki azért "husos" mert nem mozog, sok szénhidrátot eszik
egy férfi legyen (elég) izmos ne csontváz
lányok legyenek vékonyak, ne kövérek
de azért senkit sem GÚNYOLNI
inkább edzeni kell
2010. szeptember 18. 18:35
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline |
Nnahát. Valóban,nem ciki az,ha van az emberen mit fogni. Még szép is. Egy fiatal felnőttnél. Merthogy tizenévesen én is fogyóztam agybafőbe,38 kiló voltam (jó,bár elég alacsony vagyok,szóval ez nem olyan vészes),és a vége az lett hogy megálltam a növésben. Az orvosok azt mondták hogy a stressztől álltam meg ilyen hamar,de biztos vagyok benne,hogy volt köze a dolognak ehhez. Szóval a fogyótól tényleg mindenki tartózkodjon,főleg a durvábbaktól. DE azért az sem normális,ha egy gyerek szélesebb mint amilyen magas. Felnőttkorban nem árt annyit a szervezetnek,ha valakin van egy kis plusz,mint gyerekkorban...merthogy biztos vagyok benne hogy később a gyermekkori túlsúly is betegségekhe vezet.
Szóval a lényeg:nem ciki a kis túlsúly,még szép is nőiessé/mackóssá tesz,de ne ezzel magyarázzuk a lustaságunkat.
Hát ennyi hozzáfűzni valóm van,tiszteletem annak aki végigolvassa:D
Szóval a lényeg:nem ciki a kis túlsúly,még szép is nőiessé/mackóssá tesz,de ne ezzel magyarázzuk a lustaságunkat.
Hát ennyi hozzáfűzni valóm van,tiszteletem annak aki végigolvassa:D
2010. szeptember 18. 18:40
Ezek gyerekek! Még nem tudják mit akarnak! (kivéve Dylan-t, de ő nem dagadt, csak Cole egy kicsit vékonyabb)
2010. szeptember 18. 18:47
@givi6 madison még kislány,rengeteget változhat még,nem kell lecsúnyázni ... amúgymeg sokkal jobb,ha valakin van egy kis felesleg,mintha csak egy deszka lenne...
2010. szeptember 24. 21:16
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2706 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline |
ez jó mert én sem vagyok egy csontkollekció (SZERENCSÉRE)
2010. szeptember 28. 11:58
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline |
Én hízni akarok nem fogyni,szóval engem ez a "probléma" nem érint De ha már a Sprouse ikrekről szó esett,akkor szerintem Dylan sokkal aranyosabb,főleg amikor néztem a Suite Life Of Zack & Cody 3. évadát!Ott sokkal aranyosabb,mint Cole érdemes megnézni
2010. szeptember 30. 19:36
helenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 134517 offline |
szerintem semmi rossz nincs abban, ha valaki teltebb. az egyik barátnőm pl kövérke, de annyira kedves,és jóindulatú, segítőkész lány, hogy az nem igaz. és szegénykémnek az egész családja ilyen,várható volt, hogy ő sem lesz egy csontkollekció. és szerintem Demi húga nagyon aranyos,engem nem zavar, hogy van rajta felesleg, majd lemegy róla,ha pedig nem,akkor így kell őt szeretni..
2010. szeptember 30. 19:40
semmi nincs abba ha valaki kicsit duci.
én se vagyok egy nagy ideál.
úgy a kettő között.
én se vagyok egy nagy ideál.
úgy a kettő között.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.