Szombaton megint ellepték a televíziót az énekelni tudó és kevésbé tudó jelöltek. A Megasztár dupla résszel próbálkozott, remélvén, hogy így végre uralni tudja a szombat estéket, azonban egyelőre nem jártak sikerrel.
A teljes cikkhez kattints ide!
X-Faktor: törhetetlen nézettség!
2010. szeptember 06. 19:24
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
2010. szeptember 06. 19:26
Én is az X factort nézem..alap:P Megmondom, hogy az X faktor után én is átkapcsoltam....De nem volt olyan jó a középdöntő sem mint bármelyik X faktor selejtező Ezvan TV2:D
2010. szeptember 06. 19:27
Hajrá X-Faktor.
Biztos voltam benne, hogy így lesz. Ugye akinek van egy kis igénye a színvonalra...na mindegy. Innentől kezdve a TV2 azzal próbálkozik, amivel csak akar, úgysem nyomja le az RTL klubot. Főleg nem ezzel a tehetségtelenkutatóval.
Én a TV2-őt mindig is szánalmasnak tartottam.
Biztos voltam benne, hogy így lesz. Ugye akinek van egy kis igénye a színvonalra...na mindegy. Innentől kezdve a TV2 azzal próbálkozik, amivel csak akar, úgysem nyomja le az RTL klubot. Főleg nem ezzel a tehetségtelenkutatóval.
Én a TV2-őt mindig is szánalmasnak tartottam.
2010. szeptember 06. 19:28
Mostmár én is megkedveltem az X-Faktort.. Amúgy én szobaton ide-oda kapcsolgattam, és mindkettőt néztem. Szerintem jó mindkettő. Változott a véleményem. Amúgy mostanában az RTL olyan sorozatok/műsorokat ad, ami sokkal híresebbek, mint amik a TV2őn mennek. Mint a Vámpírnaplók, Glee, X-Faktor stb. De én mindkét csatornát ugyanúgy szeretem
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. szeptember 06. 19:33
Tényleg nem lehet megnézni a nézettségi adatokat
2010. szeptember 06. 19:39
hát basszus ebből már annyira elegem van.. nemis ..hanem inkább idegesít.. állandóan arról cikk, hogy x-factor jobb mint megasztár.. megapárti vagyok és nemis fogom nézni az x-factort..de az igaz, hogy ahogy vége lett az x-nek egyből mindenki megára kapcsolt.. de hogy erről állandóan cikk legyen, hogy jobb, és jobblesz..
és a képen a Csaba .. az mértvan ott? xD mármint azt a részt láttam, anyum mondta, hogy kapcsoljam oda a tévét.. de az már énekes.. akkor ő mindek mennt az x-factorba? ezt nemértem xD
és a képen a Csaba .. az mértvan ott? xD mármint azt a részt láttam, anyum mondta, hogy kapcsoljam oda a tévét.. de az már énekes.. akkor ő mindek mennt az x-factorba? ezt nemértem xD
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2010. szeptember 06. 20:15
vikesz22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 129253 offline |
áhh X-faktor a tuti!! am egyébként mikor vége lett az x-faktornak énis átkapcsoltam de nekem valahogy nagyon nemjön be ez a megasztár a csillagszületiket imádom az x-faktort is de ezt a megasztárt.... hát nemtom miért XDD
2010. szeptember 06. 20:17
SzelesBeusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.18. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 125342 offline |
X Faktor (L)
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.