mostmár én is kezdem úgy érezni, hogy az x faktor tényleg jobb, szinvonalasabb mint a megasztár
de a megasztárban is vannak igazi tehetségesek,+ a zsűri sokkal szimpatikusabb, és kevésbé mesterkéltebb
X-Faktor: törhetetlen nézettség!
2010. szeptember 06. 20:27
Idézet (Nettyyy @ 2010.09.06. 19:39)
hát basszus ebből már annyira elegem van.. nemis ..hanem inkább idegesít.. állandóan arról cikk, hogy x-factor jobb mint megasztár.. megapárti vagyok és nemis fogom nézni az x-factort..de az igaz, hogy ahogy vége lett az x-nek egyből mindenki megára kapcsolt.. de hogy erről állandóan cikk legyen, hogy jobb, és jobblesz..
és a képen a Csaba .. az mértvan ott? xD mármint azt a részt láttam, anyum mondta, hogy kapcsoljam oda a tévét.. de az már énekes.. akkor ő mindek mennt az x-factorba? ezt nemértem xD
és a képen a Csaba .. az mértvan ott? xD mármint azt a részt láttam, anyum mondta, hogy kapcsoljam oda a tévét.. de az már énekes.. akkor ő mindek mennt az x-factorba? ezt nemértem xD
Igaz. Lehetne az a cikk címe, hogy: " A Megasztár igencsak alulmaradt" . Ez tényleg sokkal jobban hangzik.
Olyat mégsem írhat, hogy a Megasztár a legnépszerűbb, hiszen az valótlan lenne.
A Megasztárba például a zsűri nem is teljesen hozzáértő emberekből áll. Mit keres egy zenei tehetségkutatóban Fridi?
A vörös hajú csajról meg azt sem tudom, hogy ki.
Presser legalább zenész és ért is hozzá.
Az X-Faktor zsűrije pedig egytől egyig olyan tagokból áll, akiknek van köze a zenéhez és értenek hozzá, tudják mit szólnak le.
2010. szeptember 06. 20:30
bellaswan1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 130472 offline |
én a megasztárt jobban szeretem...nem tudom...a magyar xfaktor próbál olyan lenni mint az amerikai...-.-
2010. szeptember 06. 21:54
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline |
Nem jó a link a nézettségi adatokhoz, visszamutat a cikkre.
Az X-faktornak kb. a felét láttam, nekem most egyik előadó se volt igazán emlékezetes - mondjuk leszámítva Bodnár Attila fiát, aki biztosan szívott valamit, mert látszott rajta, hogy nem tiszta -, a múltkor viszont legalább négy énekes kifejezetten tetszett. Aztán pedig maradtam a Féktelenülnél, mert Keanu + Sandra 86-odszorra is ütős páros.
Az X-faktornak kb. a felét láttam, nekem most egyik előadó se volt igazán emlékezetes - mondjuk leszámítva Bodnár Attila fiát, aki biztosan szívott valamit, mert látszott rajta, hogy nem tiszta -, a múltkor viszont legalább négy énekes kifejezetten tetszett. Aztán pedig maradtam a Féktelenülnél, mert Keanu + Sandra 86-odszorra is ütős páros.
2010. szeptember 06. 23:11
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Idézet (Castia @ 2010.09.06. 21:54)
Nem jó a link a nézettségi adatokhoz, visszamutat a cikkre.
Tényleg nem jó a link.. mielőtt kikerült a cikk, a megjegyzésben szóltam, hogy nem jó a hivatkozás. Ha még lehet korrigáltatni, akkor oké lesz, ha nem akkor elnézéseteket kérem.
2010. szeptember 06. 23:15
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline |
hát én jobban szeretem mint a megasztárt, nézem és nézni fogom
2010. szeptember 07. 00:29
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline |
Az X-Faktorban legalább vannak igazi tehetségek. Én is azt a műsort szoktam nézni. Már van egy kedvencem is. <3 A lány, aki a Because Of You-t énekelte.
2010. szeptember 07. 01:46
*S*Star* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.04. Hozzászólás: 760 Csatolások: 0 Azonosító: 95033 offline |
Megmondom őszintén...én egyiket sem kedvelem vagy nézem. Sőt tv-t sem nagyon, mert folyton 20x leadott filmek vannak meg ilyen "tehetségkutatók". Szóval, én dvd-t nézek, sorozatot, meg internetről.
2010. szeptember 07. 08:21
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
Én nem nagyon bírom egyiket sem. Aki megnyeri 2 hétig ismert lesz meg sikeres, aztán eltűnik egy pillantás alatt.
2010. szeptember 07. 15:21
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline |
hehe ezt énis láttam!!
milyen feje volt már Keresztes Ildikónak.xD
Ferót meg azért szeressük, mert kemény beszólásai vannak!!xD
milyen feje volt már Keresztes Ildikónak.xD
Ferót meg azért szeressük, mert kemény beszólásai vannak!!xD
2010. szeptember 07. 17:38
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline |
biztos hogy az X faktort fogom nézni és nem a Megasztárt!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.