Titeket szokott zavarni ha a moderátorok törlik a hozzászólásaid vagy témáid?
2012. február 15. 19:59
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline |
igen,de akkor biztos olyat írtam amit jogosan töröltek ki
1 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya
2012. február 15. 20:18
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline |
Hát szokott zavarni...de nem tehetek semmit
2012. július 22. 14:49
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Akiket netán zavarna ez a dolog, azoknak elmondanám, hogy bár én nem vagyok moderátor, de nekik ez a feladatuk, hogy a fölösleges dolgokat kitöröljék. Szerintem nagyon jól teszik, ha ők nem lennének a Starity tele lenne mindenféle fölösleges topikkal/hozzászólással. Nem értem most miért kell őket leszólni miközben csak a "munkájukat" végzik.
2013. június 02. 12:02
Néha igen, de általában jogos a törlés oka szóval csak kivételes eseteknél fordul elő, hogy megérdeklődöm az indokot.
2013. június 20. 21:37
Picit zavar nekem talán 4-5-ször törölték,de biztos jogosan.
2013. június 20. 21:51
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
na tegyük tisztába a dolgokat. Nem véletlenül kerülnek törlésre a dolgok. Nekünk is meg van szabva, hogy mit tehetünk. Hozzászólást nem törlünk. SOHA. Csak elrejtjük. Igy ha valami gáz van, bizony vissza tudjuk igazolni hogy mi miatt történt. Mint például az előbb. A fenti tag csúnyán lekúrva anyázta egy másik tagunkat. Ez elég durva, így megy pihire. Azért mindennek van határa.
Képeket, témákat sem véletlen törlünk, vagy teszünk át máshova. Sokszor a HQ képekhez töltik fel a kisfelbontású képeket. Vagy vegyesvágott topikot csinálnak. Tudnám még sorolni a dolgokat. Egyszer talán össze lesz valahol gyűjtve ez a szabályzat és mindenki elolvashatja, nem csak hivatkozni tudunk rá, hogy ez így működik itt.
Képeket, témákat sem véletlen törlünk, vagy teszünk át máshova. Sokszor a HQ képekhez töltik fel a kisfelbontású képeket. Vagy vegyesvágott topikot csinálnak. Tudnám még sorolni a dolgokat. Egyszer talán össze lesz valahol gyűjtve ez a szabályzat és mindenki elolvashatja, nem csak hivatkozni tudunk rá, hogy ez így működik itt.
10 felhasználónak tetszik:
poisonivy,
Kazuo,
Sztár Mániás,
Nina 10,
lucymharding,
Charmed and Dangerous,
Szandi0820,
idone,
Klauflau,
CandUs
2013. június 26. 06:46
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline |
Idézet (Bessie @ 2013.06.20. 21:51)
na tegyük tisztába a dolgokat. Nem véletlenül kerülnek törlésre a dolgok. Nekünk is meg van szabva, hogy mit tehetünk. Hozzászólást nem törlünk. SOHA. Csak elrejtjük. Igy ha valami gáz van, bizony vissza tudjuk igazolni hogy mi miatt történt. Mint például az előbb. A fenti tag csúnyán lekúrva anyázta egy másik tagunkat. Ez elég durva, így megy pihire. Azért mindennek van határa.
hát engem lehet,de nem biztos attól függ,milyen a hozzászólás...
2013. október 13. 18:17
Azt viszont nem értem, hogy ha nyitok egy témát, ami nem haszontalan, akkor azt miért kell kitörölni? Még csak nem is olyan téma, hogy "Milyen napod van" meg "Mi a véleményed nemtomkiről" hülyeségek. Nyitottam egy olyan témát, hogy 15 napos Szent Johanna gimi kihívás és azt is törölték. Bocsi, de azzal mi volt a baj? Ha valaki tud válaszolni, hogy azzal mi volt a baj, akkor írja meg üzenetben, mert nagyon érdekel. Köszönöm.
2014. február 04. 20:31
JapaneseGirl۞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 3498 Csatolások: 168 Azonosító: 215737 offline |
Rohadtul. Mivel 21 (egyedi) témát nyitottam és egy sem maradt meg..igen,mondhatjuk. -.-"
1 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya
2014. február 08. 08:50
Engem nem zavar, mert ha a modik törölnek valamit, annak nyomós oka van. Gondolom ők sem szórakozásból csinálják, hanem mert nem mindenki képes betartani azokat a rohadt szabályokat, amiket nem véletlenül hoztak az oldalon.
2014. augusztus 19. 01:25
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Az esetek 99%-ában nem zavar. Ha egy témám vagy egy hozzászólásom törlésre illetve elrejtésre kerül, akkor az valószínűleg azért van, mert megszegtem a szabályzatot. Ezen nem kell hőbörögni, a szabályokat be kell tartani és akkor nem érheti ilyen kellemetlen meglepetés az embert.
2014. augusztus 19. 18:42
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Nem, engem nem szokott zavarni, mivel nyilván nem hobbiból törölték a hozzászólást.
2014. szeptember 13. 21:45
Starlover5000visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.02. Hozzászólás: 448 Csatolások: 2 Azonosító: 227002 offline |
Nem,mert jó okuk van rá
2014. szeptember 15. 20:23
Én eleve sokat gondolkozok, hogy megnyissam-e a témát, és hogy nem fogják-e törölni. És ha törlik, hát istenem. Ettől én nem minősülök rosszabb embernek, vagy népszerűtlenebb felhasználónak (jó, talán ha tonnaszámra nyitnám a felesleges topikokat, elegük lenne belőlem.)
Szóval igazából nem.
Szóval igazából nem.
2014. szeptember 16. 14:26
hát persze néha szokott, de azt is figyelembe veszem, hogy ez a dolguk és nyílván okuk is van rá. hogy töröljék.
Szerintem nem is ez a legnagyobb probléma, hanem néhány tag modora.
Szerintem nem is ez a legnagyobb probléma, hanem néhány tag modora.
2015. március 18. 21:45
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline |
Engem nem zavar az ha törlik a témámat, mert tudom hogy valamit nagyon el csesztem és evvel bizonyosul a hibám és bizony hibákból lehet tanulni a legjobban. Én kifejezetten hálás vagyok a moderátoroknak hogy el végzik ezeket a munkákat. Így legalább a fórum is átlátható. Én is sok hibát ejtettem, de attól még nem a moderátorokra leszek mérges. Csak magamat okolom ha egy témát törölnek mivel tudom hogy nem voltam elég figyelmes.
A legjobban most csak az aggaszt hogy a legtöbb tag el sem olvassa amit előttük írtak, hanem csak nyomják a dumát össze vissza!
A legjobban most csak az aggaszt hogy a legtöbb tag el sem olvassa amit előttük írtak, hanem csak nyomják a dumát össze vissza!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.