Starity

Nana

23 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. február 26. 08:48 #301
- törölt felhasználó -    
Terashima Nobuo "Nobu"

Nobu a harmadik alapító tagja a Blast nevű együttesnek. Ő a gitáros, mivel nem tud basszusgitáron játszani (Ren mindkét hangszeren játszik, de Nobu miatt vállalta, hogy ő lesz a basszusgitáros). Jelenleg próbál saját zenét szerezni, ami egész jól megy neki. Egyszerű srác, aki szerette, ha a gimiben felfigyeltek rá a csajok. Leérettségizett, de nem folytatta tovább tanulmányait. Családja egy kis otthoni vállalkozást vezet, de Nobu ahelyett, hogy folytatná ezt a vállalkozást, inkább Nana után megy Tokióba, hogy újra együtt zenélhessenek. Imádja az együttesét, és eltökélte, hogy a jövőben világhírűvé teszi a zenekart Tokióban. Nem iszik alkoholt, mióta egyszer nagyon berúgott, és - a többi Blast taggal ellentétben - nem is dohányzik. Ő volt Hachi negyedik komoly barátja, bár csak sokára merte bevallani vonzalmát a lány iránt.
1 felhasználónak tetszik: Devil93
2011. február 26. 08:51 #302
- törölt felhasználó -    
Okazaki Shinichi "Shin"


A hihetetlenül fiatal, mindössze 15 éves punk-kölyök Shinichi problémás családból származik. Szülei egyáltalán nem törődnek vele, talán épp ezért Shin nem is jár haza. Éjszakáit különböző nőkkel tölti, akiktől nem restell pénzt sem elfogadni, így mindig van hol aludnia, s anyagi gondjai sincsenek. Mikor először megjelent a mangában igencsak visszafogott volt a külseje, ám azóta számtalan piercinggel gyarapodott, valamint ruhái is punkosabbak lettek. Ren a példaképe, s mikor a Black Stones újra összeállt, ő lépett Ren helyébe basszusgitárosként. Nana csak azzal a feltétellel engedte őt a bandába, hogy múlja felül Rent. Szakértője a mahjong játéknak. Fiatal kora ellenére ő is kemény dohányos. Szerelmes Reirába, de mostanában elég óvatos ezzel a kapcsolattal, főleg, hogy Takumi figyelmeztette őt.
1 felhasználónak tetszik: Devil93
2011. február 26. 08:53 #303
- törölt felhasználó -    
Takagi Yasushi "Yasu"


Yasushi, vagyis Yasu az egyik alapító tagja a Blast nevű együttesnek (Rennel, Nanával és Nobuval együtt). Ő volt a régi, valamint továbbra is ő az újonnan alalkult Blast dobosa. Vad külseje ellenére (mindenki tart tőle) Yasu nagyon gyengéd és törődő. Érett gondolkodású, mindig gondját viseli Nanának (Osaki), akárcsak egy bátyj, habár van aki szerint több is ez, mint baráti odafigyelés. Ügyvédként dolgozik, s fényes jövő áll előtte. A Black Stones együttesre mindig csak úgy gondolt, mint hobbira, sosem volt célja, hogy nagy sikereket vigyenek véghez a zeneiparban. Azonban megváltozott ez a nézete, mikor Nobuval együtt Tokióba utaztak Nana után, s egyből csatlakozott a Blast két "túlélőjéhez". A zenekaruk nevét Yasu kedvenc cigaretta márkájáról kapta, a Black Stone-ról.
1 felhasználónak tetszik: Devil93
2011. február 26. 08:58 #304
- törölt felhasználó -    
Serizawa Layla "Reira"


Reira a Trapnest nevű együttes énekesnője. Gyönyörű nő, azonban aurája kissé mesterkélt. Megjelenésében elég elérhetetlennek tűnnik, de valójában a színfalak mögött ő is csak olyan, mint minden gyerekes tinédzser. Nagyon különös egyéniség, kiváltképp mivel külsejéhez képest egészen másképp viselkedik, mint ahogy azt az emberek várnák. Gimnáziumi évei alatt másfél éves kapcsolata volt Yasuval, de aztán szakítottak, mert túlságosan különbözőek voltak természetükben. Később megismerkedett Shinnel, ám kissé zavartan fogadta a fiú "foglalkozását". Ettől eltekintve gyakran találkoztak. Reira eredeti neve Layla, mivel nemcsak japán, de amerikai vér is folyik ereiben apja jóvoltából. Anyja visszatért Japánba, s azóta is ott él. Reira azért nem használja valódi nevét, mert nem szeretné ha megtudnák, igazából csak félvér. Attólt tart, ha kiderülne, az emberek azt gondolnák csak azért van ilyen jó hangja, mert az apja nem japán volt.
2011. február 26. 08:59 #305
- törölt felhasználó -    
Honjo Ren


Ren Honjo volt az eredeti felállású Blast basszusgitárosa, azonban később Tokióba utazott, hogy ott a Trapnest nevű együttes gitárosa legyen. Nagyon tehetséges abban, amit csinál, a zene (és Nana) az élete. Egy tipikus menő punk-srác, aki az egyik legnépszerűbb tagja a Trapnestnek. Nanával sokáig voltak együtt, míg Ren el nem utazott Tokióba. Magával akarta vinni a lányt, ám Nana visszautasította, mondván, ha Tokióba megy, azért akar oda menni, hogy énekeljen, nem azért, hogy Ren árnyékában éljen. Ren elfogadta a lány döntését, s egy évig külön éltek. Szerencsére a Trapnest Trigger turnéjának egyik koncertjén újból találkoztak, s elrendeződtek a dolgok. Ren egészen kicsi kora óta árva, s Nana az első ember, akit családjának tekint.
1 felhasználónak tetszik: Devil93
2011. február 26. 09:01 #306
- törölt felhasználó -    
Ichinose Takumi


A Trapnest basszusgitárosa, az a tipikus szívtipró híresség. Védjegye a hosszú hajzuhataga. Reirával ellentétben, Takumi pontosan úgy viselkedik, mint ahogy azt a róla kialakult kép alapján elvárja az ember. Yasuval osztálytársak voltak a gimnáziumban, és a még most is barátok. Takumi volt az, aki megkérte Yasut, hogy beszélje rá Rent a Trapnesthez való csatlakozásra. Valamint ő volt az első, aki kikezdett Nana Komatsuval. Annak ellenére, hogy megígérte Hachinak, megkeresi amint vége a turnéjuknak, még csak az sms-eire sem válaszolt. Egészen addig, míg meg nem tudta, hogy Nobut sem hagyja hidegen a lány, mivel nem szereti a konkurenciát. Ám nem a szerelem, sokkal inkább a birtoklásvágy hajtotta, mikor végül felkereste Hachit, s attól kezdve gyakran is találkoztak. Hachi pedig sokszor csalódott a fiúban, mindamellet persze fügött is tőle érzelmileg. Végül mikor Takumi megtudta, hogy Nana terhes, tesljessen megváltozott. Az eddig ismert szélhámos-Takumi mintha eltűnt volna, s egy gyengéd Takumi költözött helyére, aki talán mégiscsak beleszeretett Nana ártatlanságába, s talán valahol legbelül igazából ő is vágyik egy boldog családra.
2011. február 26. 09:03 #307
- törölt felhasználó -    
Fujieda Naoki


Naoki a Trapnest dobosa. Nem tudunk róla túl sok mindent, mivel csak elvétve jelenik meg a történetben. Reirához hasonlóan az ő megjelenése is különbözik valódi karakterétől. Tulajdonságaiban inkább gyerekes és naív. Eléggé hangos egyén, s igyekszik Takumi magatartását követni. Kedvessége akárcsak Hachié. Mindenki ragaszkodott hozzá, hogy tartsa meg szőke haját, hiszen ez az ő védjegye.
1 felhasználónak tetszik: Devil93
2011. február 26. 09:03 #308
- törölt felhasználó -    
Saotome Junko


Junko egy igazán kemény csaj. Vagány, makacs, erőszakos, független és néha egy kicsit csípkelődő. Meglepő, de olyasvalaki a legjobb barátnője, aki mindennek pontossan az ellentéte: Nana Komatsu. Igen jól teljesít a tanulmányaiban, s egy nagyon kiegyensúlyozott kapcsolatban él Kyosukéval, habár elég rövid ismerettség után kerültek közel egymáshoz a fiúval. Sokat törődik a barátaival, különösen Nanával. Jun-chan és Hachi a gimnázium óta jóbarátok, s miután Tokióba költöztek, Junko továbbra is úgy vigyáz Hachira, mint egy "tyúkanyó".
A manga bónusz oldalain külön bárt (Junko's Room) vezet, ahol ő a főnökasszony, s ahol a rajongói leveleket elemzi a történet többi szereplőjével együtt.
1 felhasználónak tetszik: Devil93
2011. február 26. 09:07 #309
- törölt felhasználó -    
Takakura Kyosuke


Kyosuke Shoji legjobb barátja, s együtt jár Junkoval, akit a Művészeti Iskolában ismert meg, mivel a lány Shoji osztálytársa volt. Ugyan nem beszél túl sokat a történetben, de így is érződik, hogy milyen törődő barátja Hachinak és Shojinak egyaránt. Nagyon türelmes mindkettőjökkel, főleg Hachival, nemúgy, mint Junko, aki folyton a kiabálás határán van mikor legjobb barátnőjével beszélget. Kyosuke fontos tanácsokat ad Shojinak, mikor a srác beleszeret egy másik lányba miközben még Nanával jár.
1 felhasználónak tetszik: Devil93
2011. február 26. 09:08 #310
- törölt felhasználó -    
Endo Shoji


Shouji őrülten szerelmes volt Hachiba a Művészeti Iskolában töltött évek alatt, olyannyira, hogy mikor egy Művészeti Főiskola jelentkezés miatt Tókióba kellett utaznia, Nanát is magával hívta. Nagyon ragaszkodó és odaadó srác. Mivel Nana nem volt képes megérteni, hogyan gondolkodik és érez Shouji, valamint a valódi kötődés és egymás iránti figyelem hiányában következhetett be, hogy egy harmadik személy lépett kapcsolatukba. Shouji nagyon érzékeny srác, ezért bűnösnek érezte magát Hachival szemben, s a másik lánnyal, Sachikoval szemben sem érezte fairnek a dolgot, választania kellett kettőjük közül. Hosszas vívódás után Sachikot választotta, ám a várakozásokkal ellentétben ez nem csak egy fellángolás volt, az összeköltözést is fontolgatták már.
2011. február 26. 09:10 #311
- törölt felhasználó -    
Kawamura Sachiko


Sachiko egy nagyon édes, és ártatlan külsejű lány. Halálosan beleszeret Shoujiba az első alkalommal, mikor találkoznak. Természetesen ezek az érzelmek csak idővel alakultak ki mindkettőjükben, s rövidesen kezdtek úgyfesteni, mint egy pár, habár akkor még nem voltak azok. Sok ember tévedett, mikor szerelmespárnak nézte őket. Sachiko ugyanabban a főiskolában tanul, ahol Shoji, Kyousuke és Junko is. Annak ellenére, hogy tisztában volt vele, Shojinak barátnője van, nem adta fel szerelmét, azonban megmondta a fiúnak, hogy nem akarja őt zavarni a szeretetével. De időközben Shouji is megkedvelte, s mivel közte és Nana közt már nem működtek olyan jól a dolgok, hagyta, hogy Sachiko kettőjük közé álljon. Bár a lány igyekezett nem szétválasztani őket, Shouji végül mégis őt választotta, ezzel feldühítve Hachi lakótársát (és egyben legjobb barátnőjét) Oosaki Nanát.
2011. február 26. 09:11 #312
- törölt felhasználó -    
Uehara Misato


Misato hatalmas rajongója a Blast együttesnek, de különösen Nanának, egészen azóta, hogy megalakultak. Minden egyes fellépésükön ott volt, amit szülővárosukban rendeztek. Gazdag lány, aki mindent megetsz azért, hogy minél több időt töltsön Nana közelében, valamint, hogy minél többet tudjon meg róla. Még azt is kiderítette, hogy Nana kedvenc ruhatervezője Vivien Westwood. Misato és Nana hamarosan összebarátkoznak, s a kis rajongó Tokióba utazik, mikor a punkénekesnő értesíti őt első tokiói koncertjükről. Misato megjelenése nagyon igényes, hatalmas, göndör, aranyszőke hajfürtjei vannak, egyszóval nem olyan lány, akiből az ember kinézné, hogy japán-rock rajongó.
1 felhasználónak tetszik: Devil93
2011. február 26. 09:16 #313
- törölt felhasználó -    
Shinoda Miu



Színésznő, aki a 11. kötetben tűnik fel, s a Blast tagokkal lakik együtt. Ugyanolyan idegbeteg-hajlamú, mint Nana, ugyanakkor általában higgadt és klassz stílusa van, mindemellet egy komoly titkot rejteget. Nagyon jól látja a dolgokat, és azt is tudja, hogy Yasu az egyetlen, aki gondjukat viseli a Blast tagoknak. Feltűnése elején arra lehetett következtetni, hogy Nobu iránt érdeklődik különösen, de aztán csalódott a fiú bizonyos szituációkban való reagálása miatt. Nobu ennek ellenére kíváncsi a lányra, Yasu pedig vonzódik is hozzá.
2011. február 26. 09:17 #314
- törölt felhasználó -    
Kousaka Yuri


Csakúgy, mint Miu, ő is színésznő - bár Miuval ellentétben, ő felnőtt filmekben játszik - és a Blast tagokkal együtt lakik. Úgy tűnik nagyon népszerű a médiában, de legalábbis a médiában szereplő férfiak körében. Nagy férfifaló, s legújabb célpontja nem más, mint Nobu. Habár a fiú csak akkor tűnik fel neki, mikor az együtt van a többi Blast taggal. Jelenlegi szerepe, hogy Nobu és Hachi, vagy esetleg Nobu és Miu közé álljon. De Naoki iránt is érdeklődik a Trapnestből.
2011. február 26. 18:04 #315
- törölt felhasználó -    
Devil csak a kedvenceidet lájkoltad? laugh.gif
2011. február 26. 21:37 #316
Devil93
Devil93
 
Státusz"Minden ember jó - csupán a benne élő démon gonosz. "
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.06.18.
Hozzászólás: 775
Csatolások: 32
Azonosító: 129498
Offline offline
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.02.26. 18:04)
Devil csak a kedvenceidet lájkoltad? laugh.gif

igen blush.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
de a többi is nagyon jó biggrin.gif
Nana and Blast forever thumbsup.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: s.t.a.r.
2011. február 27. 15:31 #317
- törölt felhasználó -    
Én is csak azokat lájkoltam akiket szeretek,de amúgy az összes leírás nagyon jó lett. biggrin.gif laugh.gif
2011. február 27. 15:45 #318
- törölt felhasználó -    
Én mindenkinek adok egy hatalmas lájkot,hiszen nem lenne ilyen jó a történet,ha bármelyikük is hiányozna.! heart.gif
2011. február 27. 16:40 #319
Devil93
Devil93
 
Státusz"Minden ember jó - csupán a benne élő démon gonosz. "
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.06.18.
Hozzászólás: 775
Csatolások: 32
Azonosító: 129498
Offline offline
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.02.27. 15:45)
Én mindenkinek adok egy hatalmas lájkot,hiszen nem lenne ilyen jó a történet,ha bármelyikük is hiányozna.! heart.gif

végül is ez igaz, mert negatív szereplők is kellenek smileeee.gif
2011. február 27. 16:44 #320
- törölt felhasználó -    
Azért ezzel remélem megtudom lágyitani a szivedet rolleyes.gif
23 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!