David Tennant on QI
David Tennant & Stephen Fry on QI Show
2010. szeptember 13. 13:08
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2010. szeptember 13. 15:25
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline |
ez a ruha David-en megint "remek" ízlésre vall ezt leszámítva jól néz ki
Sally Sparrow
2010. szeptember 13. 15:26
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline |
ez a vörös bársony... vagy ennyit van rajta, vagy mindig ugyanazt az eseményt látom, és mindig megbotránkozom rajta xD de legalább a dísz az öltönyén nem saját szerzemény, hanem az eseményhez tartozott xD
persze azért <33
persze azért <33
2010. szeptember 13. 15:41
Látta valaki a QI-t?
Bill Bailey (kopaszocska zöld pólóban) a műsoridő felénél odahajol David fölé és a szájával kihúzza a díszítést David ruhájából. Komolyan mondom benne volt a szájában.
Én nem vagyok oda ezért a ruhájáért. Amerikában is megmondták neki hogy túl 'gay' az öltözködése és vegyen magának normális ruhákat.
Hogy őszinte legyek ritka rossz műsor volt ez, azért érződött Daviden is hogy nem beszélt annyit. Az volt a kedvencem mikor elővette a 'sonicját'
Közvetlenül Dave mellett áll egy komikus, Mac aki kipécézte magának Davidet és megsértette őt. 'Így NYÍRJÁK KI David Tennantot a Doctor Who-ból' Naná hogy beidegesedett szegényke ... de jól viselte
Bill Bailey (kopaszocska zöld pólóban) a műsoridő felénél odahajol David fölé és a szájával kihúzza a díszítést David ruhájából. Komolyan mondom benne volt a szájában.
Én nem vagyok oda ezért a ruhájáért. Amerikában is megmondták neki hogy túl 'gay' az öltözködése és vegyen magának normális ruhákat.
Hogy őszinte legyek ritka rossz műsor volt ez, azért érződött Daviden is hogy nem beszélt annyit. Az volt a kedvencem mikor elővette a 'sonicját'
Közvetlenül Dave mellett áll egy komikus, Mac aki kipécézte magának Davidet és megsértette őt. 'Így NYÍRJÁK KI David Tennantot a Doctor Who-ból' Naná hogy beidegesedett szegényke ... de jól viselte
Sally Sparrow
2010. szeptember 13. 20:17
Idézet (Sixy @ 2010.09.13. 19:42)
szegény, ott rúgtak bele, ahol a legjobban fáj :S mondjuk..."jól viselte"...nyilván nem fog nyilvánosan hőbörögni és botrányt csinálni
Én azt mondom ez a csóka ne mondjon inkább semmit se. Komikus az Isten szerelmére, első számú szabály, színészek és komikusok között hogy nem cseréljük fel a szerepeket, ahogyan volt szíves fogalmazni -nem Davidet nyírják ki, hanem a Doktort.
Végig csesztette szegényt, szidta a skótokat is meg Davidet is, volt is ebből kisebb felháborodás. Hogyne lenne mikor a világháborúkról van szó ez a majom meg csak annyit mond (egy skótnak) hogy 'azt hittem Skócia csak egy gyümölcsautoma gépezetet profitált a világháborúkból Micsoda borzalom, a világháborúkkal alapból nem viccelünk és itt most nem csak arra célzok hogy nem bántjuk a skótok, alapból senkit sem
És ő így írta le a helyzetet: 'A profitált gyümölcsautomata elé áll David és kiszenvedi belőle a gyümölcsöt, de nem bírj a kihúzni, hátraesik, ráesik minden és így nyírják ki Davidet a DW-ból.'
Nem azért mondom mert davidről van szó de ez szégyen és gyalázat. David csak mérgesen asztalra tette a tollát (nem dobta, csak nagy erővel mérgesen) de a fanok azért látták hogy nincs valami rendben. Akinek kell a szentségtörő videó, eltudom küldeni ...
2010. szeptember 13. 21:53
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline |
Idézet (kateblock @ 2010.09.13. 20:17)
Én azt mondom ez a csóka ne mondjon inkább semmit se. Komikus az Isten szerelmére, első számú szabály, színészek és komikusok között hogy nem cseréljük fel a szerepeket, ahogyan volt szíves fogalmazni -nem Davidet nyírják ki, hanem a Doktort.
Végig csesztette szegényt, szidta a skótokat is meg Davidet is, volt is ebből kisebb felháborodás. Hogyne lenne mikor a világháborúkról van szó ez a majom meg csak annyit mond (egy skótnak) hogy 'azt hittem Skócia csak egy gyümölcsautoma gépezetet profitált a világháborúkból Micsoda borzalom, a világháborúkkal alapból nem viccelünk és itt most nem csak arra célzok hogy nem bántjuk a skótok, alapból senkit sem
És ő így írta le a helyzetet: 'A profitált gyümölcsautomata elé áll David és kiszenvedi belőle a gyümölcsöt, de nem bírj a kihúzni, hátraesik, ráesik minden és így nyírják ki Davidet a DW-ból.'
Nem azért mondom mert davidről van szó de ez szégyen és gyalázat. David csak mérgesen asztalra tette a tollát (nem dobta, csak nagy erővel mérgesen) de a fanok azért látták hogy nincs valami rendben. Akinek kell a szentségtörő videó, eltudom küldeni ...
huhh hát ez a pasas akkor nem normális na jó, inkább nem fejtem ki bővebben mit gondolok róla
2010. szeptember 13. 22:01
A haja jó volt. Egyszer felnézett a plafonra és lehetett látni a 'tüskék' árnyékát
2010. szeptember 14. 19:53
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (kateblock @ 2010.09.13. 15:41)
A kötsög... Mennyünk és verjük meg, mer' megérdemli...
De most tényleg, hogy lehet valaki ilyen bunkó csupor?
2010. szeptember 14. 19:59
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline |
Idézet (kateblock @ 2010.09.13. 20:17)
most komolyan, ez mi már? normális felnőtt ember nem viccel ilyesmivel. még én sem viccelnék, pedig én nem vagyok se normális, se felnőtt. én megnézném a videót, de csak hogy szörnyülködjek egy sort.
2010. szeptember 24. 23:57
Ez már a leadott, összevágott epizódból van (a sértegetések egy fele ki van vágva).
Imádom ezt a videót, David keze úgy 'rááll' a sonicra, nem tudom, olyan jól áll neki
Úgy őszintén, ti milyen szót hallottatok 0:07-nél? Őszintén. A hozzászólások között olvastam a helyes szót, én mást értettem De tényleg, ez mindenhogy hangzik csak annak nem amit mondott.
Pedig rájöhettem volna az előtte lévő két szóból hogy mi volt a harmadik
csipkefa
2010. szeptember 28. 18:24
Akkor gondolom én voltam az egyedüli aki nem azt hallotta amit kellett volna
2010. november 23. 14:44
Jó hírem van. A BBC Entertainment megkapta a jogokat a műsor európai sugárzására Ami nem azt jelenti, hogy nemsokára nálunk is látható lesz, először úgyis a nagyobb európai országokban mutatják be, és ha nálunk lesz is, csak este. Ha jól emlékszem angol idő szerint 22:45-kor kezdődött anno a BBC1-on tehát a BBC Entertainmenten is este lesz majd látható, ha lesz nálunk.
2010. november 29. 22:51
Minek ide BBC entertainment? Az egész Qi fent van a youtube-on már egy jó ideje.
Stephen bocs
Stephen bocs
2010. november 29. 22:54
Idézet (csipkefa @ 2010.11.29. 22:51)
Minek ide BBC entertainment? Az egész Qi fent van a youtube-on már egy jó ideje.
Stephen bocs
Stephen bocs
Mert vannak itt olyanok, akik jobban szeretnék feliratosan nézni mert nem értik.
Semmi gond, megértjük a Stephen-ös ájuldozást ő tényleg egy legenda
2010. november 29. 23:11
Áh, semmi gond, egész elviselhető rajongó vagyok, csak ugye néha kibukik belőlem egy-két szó
2010. november 29. 23:13
Idézet (csipkefa @ 2010.11.29. 23:11)
Áh, semmi gond, egész elviselhető rajongó vagyok, csak ugye néha kibukik belőlem egy-két szó
Szeretem az ilyen random 'szókibukásokat' olvasni mert gyakran viccesek vagy igazak
2010. november 29. 23:20
de itt nem is ő a lényeg, hanem David "skót-vagyok-de-használható" Tennant.
2010. november 29. 23:24
Idézet (csipkefa @ 2010.11.29. 23:20)
de itt nem is ő a lényeg, hanem David "skót-vagyok-de-használható" Tennant.
Én midkettőt szeressem. David csak -szerintem- jobban néz ki. Lényegében, rohadt jól néz ki ez a véleményem, de attól még értelek más színészeket is, többnyire igaziakat. Ebben a topikban Stephenről is beszéltünk ha akarod, láttam már annyiszor hogy tudjak róla is beszélni
2010. november 29. 23:34
Stephen Fry nem néz ki jól, de olyan okos és vicces, hogy ezek feledtetik szerencsétlen ábrázatát. Ő intellektuálisan jó!
Meg hát ugye meleg, szóval az esély is a nullára redukálódik.
Meg hát ugye meleg, szóval az esély is a nullára redukálódik.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.