Starity

David Tennant & Stephen Fry on QI Show

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. szeptember 13. 13:08 #1
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
David Tennant on QI

1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. szeptember 13. 15:25 #2
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
ez a ruha David-en megint "remek" ízlésre vall _nevet.gif ezt leszámítva jól néz ki wink.gif yes.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. szeptember 13. 15:26 #3
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Státuszmy love for you is bigger on the inside <3
Hozzászólás: 1748
Csatolások: 7732
Azonosító: 24717
ez a vörös bársony... vagy ennyit van rajta, vagy mindig ugyanazt az eseményt látom, és mindig megbotránkozom rajta xD de legalább a dísz az öltönyén nem saját szerzemény, hanem az eseményhez tartozott xD
persze azért <33
2010. szeptember 13. 15:41 #4
- törölt felhasználó -    
Látta valaki a QI-t? biggrin.gif
Bill Bailey (kopaszocska zöld pólóban) a műsoridő felénél odahajol David fölé és a szájával kihúzza a díszítést David ruhájából. Komolyan mondom benne volt a szájában. biggrin.gif
Én nem vagyok oda ezért a ruhájáért. Amerikában is megmondták neki hogy túl 'gay' az öltözködése és vegyen magának normális ruhákat.
Hogy őszinte legyek ritka rossz műsor volt ez, azért érződött Daviden is hogy nem beszélt annyit. Az volt a kedvencem mikor elővette a 'sonicját' rohog.gif
Közvetlenül Dave mellett áll egy komikus, Mac aki kipécézte magának Davidet és megsértette őt. 'Így NYÍRJÁK KI David Tennantot a Doctor Who-ból' Naná hogy beidegesedett szegényke ... de jól viselte rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. szeptember 13. 19:42 #5
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
szegény, ott rúgtak bele, ahol a legjobban fáj :S mondjuk..."jól viselte"...nyilván nem fog nyilvánosan hőbörögni és botrányt csinálni unsure.gif
2010. szeptember 13. 20:17 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2010.09.13. 19:42)
szegény, ott rúgtak bele, ahol a legjobban fáj :S mondjuk..."jól viselte"...nyilván nem fog nyilvánosan hőbörögni és botrányt csinálni  unsure.gif

Én azt mondom ez a csóka ne mondjon inkább semmit se. Komikus az Isten szerelmére, első számú szabály, színészek és komikusok között hogy nem cseréljük fel a szerepeket, ahogyan volt szíves fogalmazni -nem Davidet nyírják ki, hanem a Doktort.
Végig csesztette szegényt, szidta a skótokat is meg Davidet is, volt is ebből kisebb felháborodás. Hogyne lenne mikor a világháborúkról van szó ez a majom meg csak annyit mond (egy skótnak) hogy 'azt hittem Skócia csak egy gyümölcsautoma gépezetet profitált a világháborúkból dry.gif Micsoda borzalom, a világháborúkkal alapból nem viccelünk és itt most nem csak arra célzok hogy nem bántjuk a skótok, alapból senkit sem dry.gif
És ő így írta le a helyzetet: 'A profitált gyümölcsautomata elé áll David és kiszenvedi belőle a gyümölcsöt, de nem bírj a kihúzni, hátraesik, ráesik minden és így nyírják ki Davidet a DW-ból.'
Nem azért mondom mert davidről van szó de ez szégyen és gyalázat. David csak mérgesen asztalra tette a tollát (nem dobta, csak nagy erővel mérgesen) de a fanok azért látták hogy nincs valami rendben. Akinek kell a szentségtörő videó, eltudom küldeni ...
2010. szeptember 13. 21:53 #7
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Idézet (kateblock @ 2010.09.13. 20:17)
Én azt mondom ez a csóka ne mondjon inkább semmit se. Komikus az Isten szerelmére, első számú szabály, színészek és komikusok között hogy nem cseréljük fel a szerepeket, ahogyan volt szíves fogalmazni -nem Davidet nyírják ki, hanem a Doktort. 
Végig csesztette szegényt, szidta a skótokat is meg Davidet is, volt is ebből kisebb felháborodás. Hogyne lenne mikor a világháborúkról van szó ez a majom meg csak annyit mond (egy skótnak) hogy 'azt hittem Skócia csak egy gyümölcsautoma gépezetet profitált a világháborúkból  dry.gif Micsoda borzalom, a világháborúkkal alapból nem viccelünk és itt most nem csak arra célzok hogy nem bántjuk a skótok, alapból senkit sem  dry.gif 
És ő így írta le a helyzetet: 'A profitált gyümölcsautomata elé áll David és kiszenvedi belőle a gyümölcsöt, de nem bírj a kihúzni, hátraesik, ráesik minden és így nyírják ki Davidet a DW-ból.'
Nem azért mondom mert davidről van szó de ez szégyen és gyalázat. David csak mérgesen asztalra tette a tollát (nem dobta, csak nagy erővel mérgesen) de a fanok azért látták hogy nincs valami rendben. Akinek kell a szentségtörő videó, eltudom küldeni ...

huhh hát ez a pasas akkor nem normális ohmy.gif na jó, inkább nem fejtem ki bővebben mit gondolok róla dry.gif
2010. szeptember 13. 22:01 #8
- törölt felhasználó -    
A haja jó volt. laugh.gif Egyszer felnézett a plafonra és lehetett látni a 'tüskék' árnyékát _nevet.gif _nevet.gif
2010. szeptember 14. 19:53 #9
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2010.09.13. 15:41)
Közvetlenül Dave mellett áll egy komikus, Mac aki kipécézte magának Davidet és megsértette őt. 'Így NYÍRJÁK KI David Tennantot a Doctor Who-ból' Naná hogy beidegesedett szegényke ... de jól viselte  rohog.gif

A kötsög... Mennyünk és verjük meg, mer' megérdemli... mad.gif
De most tényleg, hogy lehet valaki ilyen bunkó csupor? ohmy.gif unsure.gif mad.gif
2010. szeptember 14. 19:59 #10
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Státuszmy love for you is bigger on the inside <3
Hozzászólás: 1748
Csatolások: 7732
Azonosító: 24717
Idézet (kateblock @ 2010.09.13. 20:17)
Végig csesztette szegényt, szidta a skótokat is meg Davidet is, volt is ebből kisebb felháborodás. Hogyne lenne mikor a világháborúkról van szó ez a majom meg csak annyit mond (egy skótnak) hogy 'azt hittem Skócia csak egy gyümölcsautoma gépezetet profitált a világháborúkból  dry.gif Micsoda borzalom, a világháborúkkal alapból nem viccelünk és itt most nem csak arra célzok hogy nem bántjuk a skótok, alapból senkit sem  dry.gif 

most komolyan, ez mi már? normális felnőtt ember nem viccel ilyesmivel. még én sem viccelnék, pedig én nem vagyok se normális, se felnőtt. én megnézném a videót, de csak hogy szörnyülködjek egy sort.
2010. szeptember 24. 23:57 #11
- törölt felhasználó -    

Ez már a leadott, összevágott epizódból van (a sértegetések egy fele ki van vágva).
Imádom ezt a videót, David keze úgy 'rááll' a sonicra, nem tudom, olyan jól áll neki biggrin.gif
Úgy őszintén, ti milyen szót hallottatok 0:07-nél? rohog.gif biggrin.gif Őszintén. A hozzászólások között olvastam a helyes szót, én mást értettem _nevet.gif _nevet.gif rohog.gif De tényleg, ez mindenhogy hangzik csak annak nem amit mondott. rohog.gif
Pedig rájöhettem volna az előtte lévő két szóból hogy mi volt a harmadik rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: csipkefa
2010. szeptember 28. 18:24 #12
- törölt felhasználó -    
Akkor gondolom én voltam az egyedüli aki nem azt hallotta amit kellett volna _nevet.gif
2010. november 23. 14:44 #13
- törölt felhasználó -    
Jó hírem van. A BBC Entertainment megkapta a jogokat a műsor európai sugárzására biggrin.gif Ami nem azt jelenti, hogy nemsokára nálunk is látható lesz, először úgyis a nagyobb európai országokban mutatják be, és ha nálunk lesz is, csak este. Ha jól emlékszem angol idő szerint 22:45-kor kezdődött anno a BBC1-on tehát a BBC Entertainmenten is este lesz majd látható, ha lesz nálunk. biggrin.gif
2010. november 29. 22:51 #14
- törölt felhasználó -    
Minek ide BBC entertainment? Az egész Qi fent van a youtube-on már egy jó ideje. smileeee.gif

Stephen wub.gif bocs rolleyes.gif
2010. november 29. 22:54 #15
- törölt felhasználó -    
Idézet (csipkefa @ 2010.11.29. 22:51)
Minek ide BBC entertainment? Az egész Qi fent van a youtube-on már egy jó ideje. smileeee.gif
Stephen  wub.gif bocs rolleyes.gif

Mert vannak itt olyanok, akik jobban szeretnék feliratosan nézni mert nem értik.
Semmi gond, megértjük a Stephen-ös ájuldozást ő tényleg egy legenda rohog.gif
2010. november 29. 23:11 #16
- törölt felhasználó -    
Áh, semmi gond, egész elviselhető rajongó vagyok, csak ugye néha kibukik belőlem egy-két szó rohog.gif
2010. november 29. 23:13 #17
- törölt felhasználó -    
Idézet (csipkefa @ 2010.11.29. 23:11)
Áh, semmi gond, egész elviselhető rajongó vagyok, csak ugye néha kibukik belőlem egy-két szó rohog.gif

Szeretem az ilyen random 'szókibukásokat' olvasni mert gyakran viccesek vagy igazak rohog.gif biggrin.gif
2010. november 29. 23:20 #18
- törölt felhasználó -    
de itt nem is ő a lényeg, hanem David "skót-vagyok-de-használható" Tennant. cool.gif
2010. november 29. 23:24 #19
- törölt felhasználó -    
Idézet (csipkefa @ 2010.11.29. 23:20)
de itt nem is ő a lényeg, hanem David "skót-vagyok-de-használható" Tennant. cool.gif

Én midkettőt szeressem. David csak -szerintem- jobban néz ki. Lényegében, rohadt jól néz ki drool.gif ez a véleményem, de attól még értelek más színészeket is, többnyire igaziakat. Ebben a topikban Stephenről is beszéltünk ha akarod, láttam már annyiszor hogy tudjak róla is beszélni biggrin.gif rohog.gif
2010. november 29. 23:34 #20
- törölt felhasználó -    
Stephen Fry nem néz ki jól, de olyan okos és vicces, hogy ezek feledtetik szerencsétlen ábrázatát. Ő intellektuálisan jó!

Meg hát ugye meleg, szóval az esély is a nullára redukálódik. biggrin.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok