Neked ki a kedvenced?
Arra lennék kivávsi hogy nektek ki a kedvenc magyarhangotok, és melyik filmben tetszett a legjobban a hangja.
Nekem a No.1 Holl Nándor, a Csillagkapu c. sorozatban Daniel Jackson (Michael Shanks)
A "második" kedvencem Barbinek Péter, A Star Trek - Voyager -ben a Holografikus doktor (Robert Picardo)
Bár a Magyarok nagyon kevés dologban jók, "(szerintem)", de a Magyarhangok és a szinkronizálás terén, az egyik legjobb (((egy-két kivétellel)))
Ki a kedvenc magyar szinkronhangod?
2006. március 17. 23:35
- Van a munkahelyemen egy kolleganő. Néha beszélgetünk telefonon ilyen-olyan ügybe. Na annak nagyon tutajos hangja van...
- Sorry!
- Sorry!
2006. március 17. 23:46
TheLarchvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.02.21. Hozzászólás: 399 Csatolások: 71 Azonosító: 13524 offline |
Idézet(tuvok85 @ 2006, March 17. - 23:24)
Bár a Magyarok nagyon kevés dologban jók
Na ezzel nem értek eggyet...
Egyébként majdnem csak trekkes szinkonokat írtál
1 felhasználónak tetszik:
hayleyshusband
2006. március 18. 01:31
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12522 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
"imádom" Ábel Anita hangját amikor Meg Ryan-t, Reviczky Gáborét amikor Denzel Washington-t, Eastwood-ot vagy Schwarzeneggert, Szilágyi Tiborét amikor Kevin Spacey-t, Harsányi Gáborét amikor Michael Douglas-t szinkronizál, de a 2 abszolut "all time favoritom" Koncz Gábor hangja amikor Robert Redford-ot és Lang Györgyit amikor Gwyneth Paltrow-t magyarít
sorolhatnám napestig, de akkor nem maradna a celeb képeknek szabad hely a lecsón ...
sorolhatnám napestig, de akkor nem maradna a celeb képeknek szabad hely a lecsón ...
2006. március 18. 03:28
hokuszpok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 1400 Csatolások: 2610 Azonosító: 47 offline |
Idézet(tuvok85 @ 2006, March 18. - 01:24)
[b]Bár a Magyarok nagyon kevés dologban jók, "(szerintem)", de a Magyarhangok és a szinkronizálás terén, az egyik legjobb ((([size=1]egy-két kivétellel)))
ajánlom figyelmedbe: http://hiresmagyar.lap.hu/
2006. március 18. 07:26
csapoativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.05. Hozzászólás: 476 Csatolások: 23 Azonosító: 1060 offline |
Nekem kicsit soványka a lista. Kedvenc női hangom Antal Olga (talán azért is, mert két kedvencem hangja is ő szokott lenni), a legjobb férfi hang pedig Dörner Györgyé szerintem.
2006. március 18. 18:56
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline |
Idézet(frenetiq @ 2006, March 18. - 16:11)
"Nekem ne mondja senki hogy ne legyek kemény. Anyámmal élek, babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?"
Na ki Ő?
Na ki Ő?
Csuja Imre
2006. március 21. 20:45
Mr. Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.10. Hozzászólás: 181 Csatolások: 245 Azonosító: 11932 offline |
Nagyon nagy kedvencem a férfiaknál Józsa Imre (rá szavaztam) - Nicolas Cage, Chevy Chase és sok mindenki hangja, Kauczky Armand - Pierce Brosnan hangja, a Hölgyeknél pedig Hegyi Barbi és Básti Juli.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.