Neked ki a kedvenced?
Arra lennék kivávsi hogy nektek ki a kedvenc magyarhangotok, és melyik filmben tetszett a legjobban a hangja.
Nekem a No.1 Holl Nándor, a Csillagkapu c. sorozatban Daniel Jackson (Michael Shanks)
A "második" kedvencem Barbinek Péter, A Star Trek - Voyager -ben a Holografikus doktor (Robert Picardo)
Bár a Magyarok nagyon kevés dologban jók, "(szerintem)", de a Magyarhangok és a szinkronizálás terén, az egyik legjobb (((egy-két kivétellel)))
Ki a kedvenc magyar szinkronhangod?
2006. március 17. 23:35
- Van a munkahelyemen egy kolleganő. Néha beszélgetünk telefonon ilyen-olyan ügybe. Na annak nagyon tutajos hangja van...
- Sorry!
- Sorry!
2006. március 17. 23:46
TheLarchvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.02.21. Hozzászólás: 399 Csatolások: 71 Azonosító: 13524 offline |
Idézet(tuvok85 @ 2006, March 17. - 23:24)
Bár a Magyarok nagyon kevés dologban jók
Na ezzel nem értek eggyet...
Egyébként majdnem csak trekkes szinkonokat írtál
1 felhasználónak tetszik:
hayleyshusband
2006. március 18. 01:31
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12522 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
"imádom" Ábel Anita hangját amikor Meg Ryan-t, Reviczky Gáborét amikor Denzel Washington-t, Eastwood-ot vagy Schwarzeneggert, Szilágyi Tiborét amikor Kevin Spacey-t, Harsányi Gáborét amikor Michael Douglas-t szinkronizál, de a 2 abszolut "all time favoritom" Koncz Gábor hangja amikor Robert Redford-ot és Lang Györgyit amikor Gwyneth Paltrow-t magyarít
sorolhatnám napestig, de akkor nem maradna a celeb képeknek szabad hely a lecsón ...
sorolhatnám napestig, de akkor nem maradna a celeb képeknek szabad hely a lecsón ...
2006. március 18. 03:28
hokuszpok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 1400 Csatolások: 2610 Azonosító: 47 offline |
Idézet(tuvok85 @ 2006, March 18. - 01:24)
[b]Bár a Magyarok nagyon kevés dologban jók, "(szerintem)", de a Magyarhangok és a szinkronizálás terén, az egyik legjobb ((([size=1]egy-két kivétellel)))
ajánlom figyelmedbe: http://hiresmagyar.lap.hu/
2006. március 18. 07:26
csapoativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.05. Hozzászólás: 476 Csatolások: 23 Azonosító: 1060 offline |
Nekem kicsit soványka a lista. Kedvenc női hangom Antal Olga (talán azért is, mert két kedvencem hangja is ő szokott lenni), a legjobb férfi hang pedig Dörner Györgyé szerintem.
2006. március 18. 18:56
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline |
Idézet(frenetiq @ 2006, March 18. - 16:11)
"Nekem ne mondja senki hogy ne legyek kemény. Anyámmal élek, babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?"
Na ki Ő?
Na ki Ő?
Csuja Imre
2006. március 21. 20:45
Mr. Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.10. Hozzászólás: 181 Csatolások: 245 Azonosító: 11932 offline |
Nagyon nagy kedvencem a férfiaknál Józsa Imre (rá szavaztam) - Nicolas Cage, Chevy Chase és sok mindenki hangja, Kauczky Armand - Pierce Brosnan hangja, a Hölgyeknél pedig Hegyi Barbi és Básti Juli.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.