Roatis Andrea(bár nem hiszem, hogy jól írom)
õ a Tuti gimiben Sophia Bush magyarhangja, és meg kell hagyni, nagyon jól csinálja...
Ki a kedvenc magyar szinkronhangod?
2007. szeptember 18. 16:37
2007. szeptember 18. 16:53
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3292 Csatolások: 6247 Azonosító: 24869 offline |
Idézet(Tuvok @ 2007. May 2. - 18:01)
Az Õ hangját én is nagyon szertem. Hihetetlenül kellemes és megnyugtató a hangja.
IIIGEN!!!! László Zsolt!
Régen õ volt a JAG-ben Rabb hangja
Sajnos a késõbbi szezonokban már nem
Amúgy nálam egyértelmû, hogy Selmeczi Roland van a topon (általában Banderas hangja + Aragorn a Gyûrûk Urában) (de sok más kedvencem van még)
pl akik hirtelen eszembe jutnak még:
Kautzky Armand - Brosnan, és MacGyver hangjaként
Gesztesi Károly - A Shrek elõtt én a Fejvadászban (Renegade) szerettem meg Bobby Sixkillerként Utána jött Duncan MacLeod!!!!!! (Adrian Paulnak a hangját már megszerettem....fõleg, hogy testközelbe is kerültem vele )
Bozsó Péter - Bosco a Harmadik mûszakból, Lorenzo Lamas a Fejvadászból
Németh Kristóf - ANGEL (vámpírnak a többi nem volt túl jó)
Rékasy Károly hangja is tök tetszik
Kerekes József - Jim Carrey, Csavardi Samu
Csajok: Kökényessy Ági a kedvenc (az egyik, aki most eszembe jut)
......
pont pont pont
2007. szeptember 18. 18:25
pjotr83visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.12.21. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 11151 offline |
szerintem általában véve nagyon sok jó magyar szinkronhang van, igazából nincs favoritom... vagy lehet, hogy van, csak nem gondolkodtam még ezen.
legutóbb a Star Trek - Voyager nézése közben gondolkodtam, "Hetes" magyar hangján, de nem tudtam rájönni, ki az... ha valami tudor lenne kedves felhomályosítani engem ezügyben...
õ volt a Vészhelyzetben Abby dokinéni hangja is... nagyon bejövõs hangja van a hölgynek!
---
elõbb lõ, aztán kérdez... fél perc alatt meglett googleval.
Seven of Nine- Jeri Ryan (Báthory Orsolya)
forrás: http://gportal.hu/gindex.php?pg=17789324&P...f9153ed893b6cd4
nagyon állat ez az oldal, mellékelték szinkronszínészek képeit!
legutóbb a Star Trek - Voyager nézése közben gondolkodtam, "Hetes" magyar hangján, de nem tudtam rájönni, ki az... ha valami tudor lenne kedves felhomályosítani engem ezügyben...
õ volt a Vészhelyzetben Abby dokinéni hangja is... nagyon bejövõs hangja van a hölgynek!
---
elõbb lõ, aztán kérdez... fél perc alatt meglett googleval.
Seven of Nine- Jeri Ryan (Báthory Orsolya)
forrás: http://gportal.hu/gindex.php?pg=17789324&P...f9153ed893b6cd4
nagyon állat ez az oldal, mellékelték szinkronszínészek képeit!
2007. szeptember 19. 01:02
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline |
részemröl kapásbol kettö hiányolva
Viczián Ottó - Johnny Smith - Dead Zone
jelenleg Holl Nándor hangjával van bár Viczián-é jobban passzolt sztem
Kisfalvy Krisztina - Sarah Bannerman - Dead Zone
most kapásbol ennyi remélem neveket jol irtam mert most igy fejböl volt bár kifejezetten kedvenc nincsen...
deh láttam azé" a lista végén Kökényessy Ági befigyel mint Phoebe Halliwell - Charmed szal oda megy asszem most a pont
Viczián Ottó - Johnny Smith - Dead Zone
jelenleg Holl Nándor hangjával van bár Viczián-é jobban passzolt sztem
Kisfalvy Krisztina - Sarah Bannerman - Dead Zone
most kapásbol ennyi remélem neveket jol irtam mert most igy fejböl volt bár kifejezetten kedvenc nincsen...
deh láttam azé" a lista végén Kökényessy Ági befigyel mint Phoebe Halliwell - Charmed szal oda megy asszem most a pont
2007. szeptember 19. 07:46
Dexter Holland |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 1594 Csatolások: 0 Azonosító: 28236 offline |
Nekem Csuja Imre a kedvenc magyar hangom Al Bundy , Torrente és még sok szuper szinkron nagyon tud bánni a hangjávakl. Nõi hang pedig Orosz Anna a legkellemesebb hangja neki van Charlize Theron -t szokta szinkronizálni.
2007. szeptember 23. 21:13
Prison Breakúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.03.14. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 14201 offline |
Hevér Gábor és Selmeczi Roland verhetetlenek a Szökésben!!!!
2007. szeptember 25. 02:04
Tuvok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.19. Hozzászólás: 945 Csatolások: 822 Azonosító: 4709 offline |
Idézet(ginewra @ 2007. September 24. - 10:25)
Errõl a listáról hiányolom SZAKÁCSI SÁNDOR-t...nekem õ a Nr.1!!!
Igen, nekem is. Csak amikor ezt a topicot írtam akkor még ezt nem tudtam. A Doktor House -ban tetszett meg nagyon.
2007. október 13. 09:46
Nabukodonozorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.11. Hozzászólás: 73 Csatolások: 34 Azonosító: 41068 offline |
Kedvenc: Zsigmond Tamara - _Christina Applegate_ (Kelly Bundy - Egy rém rendes család)
2007. október 14. 01:49
Sparrowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.14. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 41210 offline |
Abszolút Szakácsi a kedvenc e téren Zseniális House hangjaként...
Meg Alföldi Róbert a Lovagregényben Paul Bettanyt szinkronizálva... ahogy mondja, hogy "kutyagolok"... áhhh...
Meg Alföldi Róbert a Lovagregényben Paul Bettanyt szinkronizálva... ahogy mondja, hogy "kutyagolok"... áhhh...
2007. október 27. 23:30
muscleloverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.06. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 38751 offline |
Sok jó magyar szinkronhang van,
csak párat a kedvenceimbõl: Selmeczi Roland , Alföldi Róbert, Szakácsi Sándor, Kaszás Attila(nagyon szerettem a hangját), Dörner György, Hegyi Barbara, Kökényesi Ági....
csak párat a kedvenceimbõl: Selmeczi Roland , Alföldi Róbert, Szakácsi Sándor, Kaszás Attila(nagyon szerettem a hangját), Dörner György, Hegyi Barbara, Kökényesi Ági....
2008. április 01. 21:42
Alma9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 1705 Azonosító: 54191 offline |
Nagyon sok jó magyarhang van sztem, 2 a kedvenceim közül:
Vándor Éva Karen Walkerként a Will és Graceben
és Létay Dóra Samantha Jones-a a Szex és New Yorkból
bár ezt nagyban befolyásolta az is, h IMÁDOM a szinkronizált színésznõket. zseniálisak!
Vándor Éva Karen Walkerként a Will és Graceben
és Létay Dóra Samantha Jones-a a Szex és New Yorkból
bár ezt nagyban befolyásolta az is, h IMÁDOM a szinkronizált színésznõket. zseniálisak!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.