Györgyi Anna
A szellemekkel suttogóban is tetszett...de a Houseban egyszerûen fantasztikus...
Ki a kedvenc magyar szinkronhangod?
2008. június 18. 18:44
helena_forevavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.09. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 54381 offline |
2008. június 18. 20:43
Für Anikó RULEZ!!!
Ki ne ismerné Cameron Diaz vagy Sandra Bullock magyar hangját!?
Ki ne ismerné Cameron Diaz vagy Sandra Bullock magyar hangját!?
2008. június 19. 05:07
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Nem vagyok a magyar szinkron híve, de néhány egész jó hang azért van. Bár így is inkább az eredetit kedvelem, de lássuk, kik tetszenek nekem a legjobban:
Gesztesi Károly - Õ a legnagyobb kedvencem, egyrészt Duncan MacLeodért, másrészt meg a jó hangja miatt, ráadásul csak ritkán hallani tõle gyenge szinkront - már amennyi szinkronos filmet én nézek, meg amennyire emlékszek.
Józsa Imre - Al Bundy az isten! Kicsit másabb a magyar verzióban, de azért nem rossz.
Kökényessy Ági - Nagyon kedvelem a hangját, az alakításai sem rosszak, de itt is hajlok inkább az eredeti felé.
Gesztesi Károly - Õ a legnagyobb kedvencem, egyrészt Duncan MacLeodért, másrészt meg a jó hangja miatt, ráadásul csak ritkán hallani tõle gyenge szinkront - már amennyi szinkronos filmet én nézek, meg amennyire emlékszek.
Józsa Imre - Al Bundy az isten! Kicsit másabb a magyar verzióban, de azért nem rossz.
Kökényessy Ági - Nagyon kedvelem a hangját, az alakításai sem rosszak, de itt is hajlok inkább az eredeti felé.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2008. június 24. 02:00
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline |
Kedvenc magyar férfi hangjaim: Rudolf Péter - Michael J Fox állandó hangja
Seszták Szabolcs - Halálbiztos diagnózis:Jesse Travis, Fanklin a teknõs
Szabó Máté - Odaát:Dean Winchester(L)
Csõre Gábor - SP: Eric Cartman, Frodó, Adam Sandler magyarhangja
Hamvas Dániel - Tru Calling:Harrison Davies
Kedvenc nõi magyarhangom sok van de nem tudom mi a nevük
Seszták Szabolcs - Halálbiztos diagnózis:Jesse Travis, Fanklin a teknõs
Szabó Máté - Odaát:Dean Winchester(L)
Csõre Gábor - SP: Eric Cartman, Frodó, Adam Sandler magyarhangja
Hamvas Dániel - Tru Calling:Harrison Davies
Kedvenc nõi magyarhangom sok van de nem tudom mi a nevük
2008. június 25. 19:27
celebfangirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.18. Hozzászólás: 21 Csatolások: 1 Azonosító: 35022 offline |
Nagyon jók. Nekem például Csondor Kata. Az õ hangját nagyon szeretem, a férfiak közül pedig még Csík Csaba Krisztiánt lenne érdemes említeni...
2008. június 27. 07:45
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline |
Hm, Forgács Petit jelöltem, mert David Hasselhoff állandó magyar hangjaként nagyon megszerettem De nekem az igazi kedvencem Czvetkó Sanyi, aki Daniel Jackson (Michael Shanks) elsõ magyar hangja volt a Csillgakapuban (és szerintem jobb is volt mint Holl Nándor, de mindegy), illetve mostanában Csík Csaba Krisztián, aki fantasztikusan alkalmazza a hangját Ryan Wolfe (Jonathan Togo - CSI: Miami) megszólaltatásához
2008. október 12. 17:19
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline |
Hölgyek: No.1. Kovács Nóra, Pápai Erika, Ráckevei Anna, Kiss Eszter, Náray Erika, Básti Juli, Für Anikó, Gubás Gabi, Zsigmond Tamara, Kováts Adél, Kéri Kitty, Menszátor Magdolna, Majsai-Nyilas Tünde, Nagy-Kálózy Eszter, Nyírõ Bea, Orosz Anna, Orosz Helga, Pogány Judit, Tóth Enikõ, Tábori Nóra, Tolnay Klári, Udvaros Dorottya
Urak: No.1. Selmeczi Roland, Bács Ferenc, Sinkovits Imre, Sinkó László, Dörner György, Forgács Péter, Reviczky Gábor, Szabó Gyula, Szilágyi Tibor, Kõszegi Ákos, Barbinek Péter, Viczián Ottó, Széles László, Laklóth Aladár, Kaszás Attila, Kerekes József, Gáspár András, Gáti Oszkár, Csuja Imre, Grúber Hugó, Háda János, Kránitz Lajos, Miller Zoltán, Rátóti Zoltán, Rékasi Károly, Rudolf Péter, Sörös Sándor, Szombathy Gyula, Koroknay Géza, Szervét Tibor, Tahi-Tóth László, Tordy Géza, Vass Gábor, Zenthe Ferenc, Barát Attila, Kálid Artúr, Szabó Sipos Barnabás
Dióhéjban...
Urak: No.1. Selmeczi Roland, Bács Ferenc, Sinkovits Imre, Sinkó László, Dörner György, Forgács Péter, Reviczky Gábor, Szabó Gyula, Szilágyi Tibor, Kõszegi Ákos, Barbinek Péter, Viczián Ottó, Széles László, Laklóth Aladár, Kaszás Attila, Kerekes József, Gáspár András, Gáti Oszkár, Csuja Imre, Grúber Hugó, Háda János, Kránitz Lajos, Miller Zoltán, Rátóti Zoltán, Rékasi Károly, Rudolf Péter, Sörös Sándor, Szombathy Gyula, Koroknay Géza, Szervét Tibor, Tahi-Tóth László, Tordy Géza, Vass Gábor, Zenthe Ferenc, Barát Attila, Kálid Artúr, Szabó Sipos Barnabás
Dióhéjban...
2008. október 21. 18:29
gazdagszandivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.08. Hozzászólás: 470 Csatolások: 1318 Azonosító: 73618 offline |
nekem Moser Károly aki (L) Spike-ot (L) is szinkronizálta a Buffyból
2008. október 24. 17:07
zanessaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.22. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 69715 offline |
Idézet(Klau0604 @ 2008. October 22. - 14:58)
Gesztesi Károlyra szavaztam, de Szabó Máté a kedvenc
nekem Zsigmond Tamara:doktor house-alison cameron;tuti gimi-payton sawyer;CSI:Miami helyszínelõk-callei
és Roatis Andrea:tuti gimi-brooke davis;smallville-lana lang
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.