Meglepő az X-faktor zsűrije
2010. szeptember 23. 15:58
nem tudom xDxDxD az x-faktort nézem de csak azé mert új és kiv vok milyen xDxD bár mind a kettőbe van ami jobb... szerintem nem lehet megmondani,hogy melyik a jobb..
2010. szeptember 23. 16:38
Vikici |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 313 Azonosító: 126670 offline |
Nem tudom,szerintem jobb a zX-faktor,na de nem azért.De szerintem jobb hogy táncolnak,mint hogy savanyú fejjel ott ülnek a zsűri székben,és mondják,hogy ez most nem sikerült.-Ez is egy olyan szakma,ahováaz ember dolgozni,és bulizni jár. -A megasztár meg egyp is féltékleny az X-faktorra!%%
2010. szeptember 23. 16:59
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline |
Én is totálisan X-faktor párti vagyok. Egyetértek BeWhisper-rel és Vikici-vel. xD
2010. szeptember 23. 17:13
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12521 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (wannascream @ 2010.09.23. 15:08)
Most nagy a szájuk, mert van egy műsor, amit látszólag ők hoztak be először Magyarországra (azért mondom, hogy látszólag, mert az RTL ötlete volt hat éve is a tehetségkutató, de nem tudták kifizetni a pénzt, hogy megszerezzék a Pop Idol jogait), de inkább maradnának csöndben, ugyanis gyakorlatilag az összes műsoruk az RTL koppintása.
Látszólag? 50 éve is volt Ki mit tud - azt műholdas és kereskedelmi szarok még sehol nem voltak. Koncz Zsuzsa, Koós János, Gálvölgyi János vagy Aradszky László, mind mind ott lettek ismertek - nem csak látszólag. Méghogy a a TV2 hozta be, ugyan már.
2010. szeptember 23. 17:32
Én is x-faktor párti vagyok:)
Mint sokan mások:)
Mint sokan mások:)
2010. szeptember 23. 17:51
vikktoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.10. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 126821 offline |
A megasztár egyre pocsékabb.Régen szerettem,de mostmár egyre "gyökerebb" embereket "fedeznek fel",pl Taknyos kis 11-14 évesekkel van tele?(Lásd:Lüszike)A legszörnyűbb,hogy ott tovább is engedik az ilyeneket,akiknek az iskolapadban a helyük.Akkor ott van Szacsődi Karcsi...Még mindig ki tudok borulni azon a videoklippen...Szégyen.a válogatáson is szinte csak a tehetségtelen,nevetséges figurákat mutatták be a tvben,ahelyett,hogy télleg a tehetségeket mutatták volna.Nálam leszerepelt a Megasztár.TEAM X-FAKTOR.
2010. szeptember 23. 18:23
Akkor is az X-Faktor a nyerő! Sokkal jobb mint a Megasztár!
2010. szeptember 23. 19:06
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline |
Szerintem a Megasztár ugyanolyan jó mint az X Factor..én mind a kettőt egyformán szeretem, mert mind a kettő szuper!!!
nem értem , hogy miért kell választani kettőjük között, amikor mind a kettőt egyformán szeretni is lehet..-.-..(:
nem értem , hogy miért kell választani kettőjük között, amikor mind a kettőt egyformán szeretni is lehet..-.-..(:
2010. szeptember 23. 19:07
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline |
Szerintem sokkal jobb az X-faktor!
De hát ízlések és pofonok!
De hát ízlések és pofonok!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.