A Gossip Girl, a Life Unexpected és a 90210 elég gyenge nézettségi adatokat produkált, így nem biztos, hogy a három sorozat folytatódni fog.
A teljes cikkhez kattints ide!
A The CW több sorozata is veszélyben van
2010. szeptember 23. 20:22
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline |
Nagyon remélem, hogy a Gossip Girlnek még lesznek évadjai. Mellesleg már leforgatták a 4. évadot, és valószínűleg nincs normális lezárása, vagy nem?
2010. szeptember 23. 20:36
soma10Megszállott Selena, Troian, illetve Orphan Black-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4734 Azonosító: 2282 offline |
GG esetében egy valamiről ne feledkezzünk meg. Ez a sorozat nagyon erős a 18-34 nők között kint Amerikában, és tulajdonképpen ez lenne a CW célcsoportja is.
Tény 18-49 korosztályt nézve nem tartozik a csatorna legjobbikai közé, de a fenti célközönsége megtartása esetén továbbra sem lesz veszélyben a sorozat.
Remélem!
Tény 18-49 korosztályt nézve nem tartozik a csatorna legjobbikai közé, de a fenti célközönsége megtartása esetén továbbra sem lesz veszélyben a sorozat.
Remélem!
2010. szeptember 23. 20:36
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
A Supernatural és a Vámpírnaplók legyen meg, a többi nekem mindegy.
2010. szeptember 23. 20:43
GG meg 90210??? nehogymár!!! xD vicc. a 3.at nem is ismerem:P
2010. szeptember 23. 20:48
Ez sajnálatos, de így van. A 90210 amúgyis remake, nem? Azon nem vagyok meglepődve.
2010. szeptember 23. 20:50
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline |
A 90210 befejezését már tényleg régóta hangoztatják, ha mégis ez lesz az utolsó évad, remélem jól fejezik be, mert szerintem nagyon izgalmasan kezdődött.
A Gossip Girl is kezd izgalmas lenni, ez a két rész nekem bejött, de szerintem több évadot nem fog megélni, mert már szinte minden csontot lerágtak.
Viszont a Supernaturelre nagyon kíváncsi vagyok, mert az évadzáró iszonyatosan ütős volt!
A Gossip Girl is kezd izgalmas lenni, ez a két rész nekem bejött, de szerintem több évadot nem fog megélni, mert már szinte minden csontot lerágtak.
Viszont a Supernaturelre nagyon kíváncsi vagyok, mert az évadzáró iszonyatosan ütős volt!
2010. szeptember 23. 21:05
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Szomorú hír! Mostanában minden jó sorozatot elkaszálnak. Sajnálom pedig a Gossip Girlt és a 90210-et is szeretem. Még szerencse, hogy a TVD és a Supernaturalt láthatom!!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.