A The CW több sorozata is veszélyben van
2010. szeptember 24. 10:41
Ma végre Supernatural! Még jó, hogy legalább ezt folytatják (de már sajnos ezt sem sokáig:( )
2010. szeptember 24. 12:17
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Azért egy Gossip Girlt megszüntetni csúnya lenne... bár én lemaradtam a második évad elejénél de nagyon szeretem a sorozatot és nagy kár lenne érte.
Az új 90210 nekem nem jön be. Az első évad talán 4-5 része után úgy döntöttem, hogy ez a sorozat számomra halott.
A Life Unexpected pedig aranyosnak tűnt. De annak örülök a táblázat alapján, hogy az OTH nincs veszélyben egyenlőre. Szeretem az a sorozatot. A TVD meg főleg
Az új 90210 nekem nem jön be. Az első évad talán 4-5 része után úgy döntöttem, hogy ez a sorozat számomra halott.
A Life Unexpected pedig aranyosnak tűnt. De annak örülök a táblázat alapján, hogy az OTH nincs veszélyben egyenlőre. Szeretem az a sorozatot. A TVD meg főleg
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2010. szeptember 24. 12:26
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline |
A Gossip Girl-t gyenge sorozatnak tartom, nekem nem jön be.. de nagyon sok rajongója van, nem tartom túl jó ötletnek befejezés nélkül abbahagyni a sorozatot A Supernatural szerintem nincs veszélyben
2010. szeptember 24. 15:26
a supernaturalt már baromira várom *-* mondju,azért sajnálnám ha befejeznék a gossip girlt .
2010. szeptember 24. 18:37
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
A GG nincs akkora veszélyben, mint amennyire felfújják. Csökkent a nézettsége, de a célközönség még így nagyon erősen kitart. Szerintem vissza fogja küzdeni magát és remélem lesz még egy évad.
90210-et nem sajnálom annyira.
LUX-ot meg idén darálom le, de róluk már korábban felröppentek a cancelezések, nem?
Amit berendeltek azt már úgyis le fogják adni..
TVD a sikersorozatuk jelenleg, ennek nagyon örülök.
Supernatural nézettségéről meg holnap úgyis lesz infó, már nagyon várom, nem bírom egyhelyben ülni kb.
90210-et nem sajnálom annyira.
LUX-ot meg idén darálom le, de róluk már korábban felröppentek a cancelezések, nem?
Amit berendeltek azt már úgyis le fogják adni..
TVD a sikersorozatuk jelenleg, ennek nagyon örülök.
Supernatural nézettségéről meg holnap úgyis lesz infó, már nagyon várom, nem bírom egyhelyben ülni kb.
2010. szeptember 24. 22:29
Idézet (Domcicc @ 2010.09.24. 18:37)
A GG nincs akkora veszélyben, mint amennyire felfújják. Csökkent a nézettsége, de a célközönség még így nagyon erősen kitart. Szerintem vissza fogja küzdeni magát és remélem lesz még egy évad.
Ezt nem a nézők döntik el.
2010. szeptember 25. 00:08
Bondgirl21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 124278 offline |
Csak a GG-t ne hagyák abba!Én egyszerűen imádom!!!
2010. szeptember 25. 15:43
én is örülök h a TVD nincs veszélyben.
mondjuk miért is lenne?
mindenki imádja;)
mondjuk miért is lenne?
mindenki imádja;)
2010. szeptember 25. 18:38
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (kateblock @ 2010.09.24. 22:29)
Ezt nem a nézők döntik el.
Nem úgy értettem, hanem hogy abban a csoportban, amit a CW megcéloz vele, ott még így is elég erős a CW sorozatai között, ezért valószínűbb, hogy nem fogják eldobni.
Egyébként azóta változás történt, a GG már nincs a durván veszélyeztetett sorozatok között. Persze lehetne jobb is még mindig.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.