A The CW több sorozata is veszélyben van
2010. október 01. 10:29
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline |
remélem h folytatják és nem hagyják abba mertr én nagyon szeretem a GG-t és a 90210
2010. október 08. 23:53
én mindegyiket imádom!!
ne menjen semelyik!!
húzzatok bele!!!
ne menjen semelyik!!
húzzatok bele!!!
2010. november 19. 21:50
Cinteevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 138466 offline |
A GG-t ismerem és szeretem is a többit nem úgyhogy remélem elsősorban az megmarad és a többinek se kívánom h megszűnjön de előszőr GG meneküljön meg!!
XDXD
XDXD
2011. február 03. 20:22
A Nikita egész jó helyen van, bár, ha esik a nézettsége lehet, hogy az is kaszát kap. Ettől eltekintve szerintem ezek a sorozatok nem nagy durranások, amik a cikkben fel vannak sorolva. Mondjuk a Supernaturalból is csak 2 évadot láttam, és mivel hallom innen-onnan, hogy egy rakás szemét a sorozat, így nem rombolom le az illúzióimat, de lehet, hogy jobban járnának, ha azt is kaszálnák. Rengeteg sorozat kapott kaszát 2010-ben. Flashforward, Dollhouse vagy a Legend of the seeker. Mind a három kiváló, remek sorozat volt, mégis azt mondták 1-2 évad után, hogy nem kérnek belőle többet.
2011. február 03. 20:25
Idézet (Domcicc @ 2010.09.24. 18:37)
A GG nincs akkora veszélyben, mint amennyire felfújják. Csökkent a nézettsége, de a célközönség még így nagyon erősen kitart. Szerintem vissza fogja küzdeni magát és remélem lesz még egy évad.
90210-et nem sajnálom annyira.
LUX-ot meg idén darálom le, de róluk már korábban felröppentek a cancelezések, nem?
Amit berendeltek azt már úgyis le fogják adni..
TVD a sikersorozatuk jelenleg, ennek nagyon örülök.
Supernatural nézettségéről meg holnap úgyis lesz infó, már nagyon várom, nem bírom egyhelyben ülni kb.
90210-et nem sajnálom annyira.
LUX-ot meg idén darálom le, de róluk már korábban felröppentek a cancelezések, nem?
Amit berendeltek azt már úgyis le fogják adni..
TVD a sikersorozatuk jelenleg, ennek nagyon örülök.
Supernatural nézettségéről meg holnap úgyis lesz infó, már nagyon várom, nem bírom egyhelyben ülni kb.
Átlagosan a nézettségtől függ. Nemrég emiatt vágták el a Stargate Universet. Nem hozta a megfelelő nézettséget, így törölték. És nem az a lényeg, hogy a világon mennyien nézik, hanem az, hogy az adott csatornán, akik berendelték a sorozatot, azon mennyien nézik. Általában ettől függ.
2011. október 16. 20:30
Szandicicaa97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 153628 offline |
a gossip girlnek az elsö 2 évada jó volt de aztán nagyon szar és unalmas lett.a life unexpectedet nem nézem ugyhogy arról nm alkotnék véleményt...a 90210 egy nagyon jó sorozat
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.