Starity

Elveszve a fantasy világában

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. szeptember 25. 16:14 #1
- törölt felhasználó -    
Káros lehet a túlzott szenvedélyes imádat? Elveszhetsz a saját világodban, miközben Harry Potterről, vagy éppen Edward Cullenről álmodozol? Mennyire vagy fan?
A teljes cikkhez kattints ide!
2010. szeptember 25. 16:16 #2
- törölt felhasználó -    
Én ennyire azért nem ragaszkodok semmilyen sztárhoz...de szerintem a cikk is kicsit tuldramatizálja
2010. szeptember 25. 16:17 #3
- törölt felhasználó -    
Végre egy értelmes és komoly cikk!
2010. szeptember 25. 16:20 #4
- törölt felhasználó -    
Sourire akkor örülj neki, de sajnos a barátnőm majdnem "megfulladt" a saját világában. Annyira elveszett, hogy már az öngyilkosságon gondolkodott, és én húztam ki. Utána pedig én estem a depresszió eme formájába. Hát én tudom, ez mennyire lehet káros, és veszélyes.
2010. szeptember 25. 16:21 #5
KataCullen
KataCullen
Addicted to Pretty Little Liars ❤♡

StátuszÉlettan ✔ ♡
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1456
Csatolások: 132
Azonosító: 124843
Először is én nem Edward nevét sikítoznám, hanem Carlisle-ét. xD A viccet félre téve a cikkben tényleg van igazság. Jó hogyha van kedvenced, de a valóvilágban kell maradni és az elérhető dolgok felé nyitni. smileeee.gif
2010. szeptember 25. 16:21 #6
- törölt felhasználó -    
Úristen:O Mármint az amit irtál AliceCarror
2010. szeptember 25. 16:23 #7
- törölt felhasználó -    
jól megvan írva a cikk,végre valami értelmesebb írás a sok selenás és disney-s cikkek közül...
2010. szeptember 25. 16:25 #8
- törölt felhasználó -    
egy picit tényleg túldramatizál talán, de bennem kicsit feléledt a félelem... de szerintem ennyire nem vagyok megszállott, bár ezt nem állítom biztosan magamról ohmy.gif Oké, most tökre beparáztam, valaki nyugtasson meg!
2010. szeptember 25. 16:27 #9
- törölt felhasználó -    
Oké, most sztárelvonókurára megyek!
2010. szeptember 25. 16:28 #10
- törölt felhasználó -    
AliceCarror: Nagyon sajnálom! Remélem mostmár jól vagy és nem akarsz úgy cselekedni smileeee.gif
2010. szeptember 25. 16:29 #11
- törölt felhasználó -    
a twilight csak kis mennyisegben egezseges!sajat tapasztalatbol mondom!en is probaltam mar ongylkosss lenni miata csak aztann ojanokat hallotam robertol hogy megutaltam es tuleltem a twilight korszakomat!hallalujah:D
2010. szeptember 25. 16:30 #12
- törölt felhasználó -    
Nagyon ügyes cikk. smileeee.gif És persze igaz is. Szörnyen álmodozó ember vagyok, aki egy egész napot is el tud erre pocsékolni. De a kedvenc hobbimban, az írásban legalább segít ez a nagy fantáziám. De azért annyira nem vagyok súlyos eset, hogy ebben is éljek. Egy idő után észbe kell kapnom, hogy a valóság nem ez, hanem a látszat ellenére egy sötét, zord világ, ami arról szól, hogy túléljük a szörnyűségeit.
2010. szeptember 25. 16:31 #13
- törölt felhasználó -    
Én álmodozok, de nem Harry Potterről vagy a Twilightről...
2010. szeptember 25. 16:32 #14
Timicsy008
Timicsy008
LadyStark™

StátuszHear me roar when the winter is coming...
Hozzászólás: 1854
Csatolások: 153
Azonosító: 123715
Wow! Ez nagyon jó cikk! És teljesen igazad van AliceCarror és nagyon sajnálom ami veled történt sad.gif Szerintem most mindenki elgondolkozik ezen egy kicsit... én imádom az alkonyatot meg más természetfeletti vámpíros dolgot (TVD heart.gif ) De azért én nem vagyok ennyire fanatikus sad.gif De ez legalább nem hazug neonons vagy egyéb cikk tongue.gif
2010. szeptember 25. 16:33 #15
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rileah @ 2010.09.25. 16:31)
Én álmodozok, de nem Harry Potterről vagy a Twilightről...

Nem is ez volt a lényeg. smileeee.gif
2010. szeptember 25. 16:34 #16
lokiscsaj
lokiscsaj
visszatérő vendég

StátuszElőbb tanulj meg HELYESEN írni, utána majd teheted az agyad másoknak!
Hozzászólás: 491
Csatolások: 2
Azonosító: 95317
van benne nem kis igazság. manapság már télleg rengeteg ember álmodik ilyenekről... veszélyes tud lenni nagyon ha ennyire fanatikusak leszünk h már csak jóformán az tart életben h olvashatsz egy cikket vagy láthatsz egy képet a kedvencedről...
2010. szeptember 25. 16:36 #17
- törölt felhasználó -    
Végre egy a lényegre világító értelmes cikk. thumbsup.gif
Én azt mondom, az ember szerethet valamit, filmet, sorozatot, színészt, és azzal sincs baj ha egyszer kétszer eszedbe jut mi lenne ha te menthetnéd meg a világot a végleges pusztulástól. Gyűjthetsz ereklyéket, elmehetsz találkozókra de valahol van egy határ. Én szeretem a Harry Pottert de biztosan nem mennék ki az utcára Harrys sebhellyel a homlokamon. Nem ülnék egész nap a gép előtt Harry Potteres oldalakat lesve meg recepteket csinálva, egész oltárt csinálni képekből a szobám egyik sarkába.
Mint mondtam, rajongani jó dolog, egy darabig, de ha valaki egyszer belekerül a körbe, nehezen fog tudni visszajönni onnan, hiszen manapság ez van, agymosás. A mindennapi életünkbe is bele akarják vinni a nyavalyás erőltett filmjeiket, az emberek imádata pedig sok pénzt hoz a gyártóknak.
Volt nem szerencsém látni Robert Pattinsont látni Budapesten és sikongató lányok kiabáltak neki hogy 'harapd meg a nyakam'. Elképesztő micsoda emberek vannak. Tudni kell megkülönböztetni a valóságot a fantáziától. Ha én fan lennék, oda sem mernék menni hozzá, nem még hogy hülyeségeket kiabálni neki ...
2 felhasználónak tetszik: Timicsy008, Fuller
2010. szeptember 25. 16:40 #18
FlyGirl
FlyGirl
visszatérő vendég

StátuszSzerintem színesben látom a világot, amit néha sötét színek borítanak el ;)
Hozzászólás: 329
Csatolások: 2
Azonosító: 127389
Igaz, én szeretem ezt a két könyvet, de hanem írták volna meg anélkül is tudnám élni az életem.
2010. szeptember 25. 16:46 #19
wildgirl
wildgirl
visszatérő vendég
Hozzászólás: 310
Csatolások: 0
Azonosító: 131296
Ez a cikk olyan mint a NEON!XD
De én Adam Lamberttel vok így...:S
2010. szeptember 25. 16:46 #20
- törölt felhasználó -    
tulajdonképpen az a legnagyobb baj hogy a média irányítja az embereket. Mit vegyél,nézz,hallgass,olvass,egyél stb. Ha már egyszer így is tudnak manipulálni egyszerű beleragadni egy világba ami nem is létezik. Bár szerintem nem minden esetben csak azért történnek meg az ilyen dolgok, például ha valakinek nem tetszik a saját élete és pont egy olyan könyvet olvas, nem véletlen hogy a könyv történetébe fog menekülni a saját élete elől. A fanságról csak annyit hogy veszélyes ha valaki ennyire azzá válik de az esetek többségében sőt általában kinövik ezt a hatalmas imádatot. Én álmodozó típus vagyok de megvan a saját határvonalam a képzeletem és a valódi életem közt smileeee.gif Egyébként tényleg szép cikk
1 felhasználónak tetszik: kateblock
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok