2 millió dollárt érhet Regina igéző tekintete
2010. szeptember 30. 19:29
Marishaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 135462 offline |
hát szerintem nektek nincs szemetek, a reggeli kommentelőkkel értek inkább egyet, Regi nagyon szép és nagyra becsülöm hogy a Heim Pál Gyermekkórházat segítené ha nyerne, inkább mellé kéne állni nemde, hogy egy magyar nyerjen egy világversenyen és büszkék lehessünk! Én drukkolok Reginek nagyon!!!!
2010. szeptember 30. 19:53
JoeCoccerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 135466 offline |
Marishaval teljesen egyetértek, nagyon szép nő és jó ügyért harcol, én mindenképpen mellette állok, drukkolok hogy nyerjen és mindenkit erre buzdítok! Intelligens és szép, ilyen nőnek kell képviselnie az országot, nem valami felfújt szájú vivás tündi-bündinek, úgyhogy kifejezetten örülök, hogy Regi jutott be a TOP 50-be! Nagyon klassz nő!
2010. szeptember 30. 20:11
Emikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 135470 offline |
Gyönyörű nő Regina és én is mostantól még jobban odafigyelek majd rá, én is támogatom az ilyen nemes célokat amikért ő is küzd, így nekem egyre szimpatikusabb. Ráadásul ahogy olvasom az adatlapját egy nagyon kitartó, karakán és öntudatos nő. Drukkolok neki a további sikerek eléréséhez!
2010. szeptember 30. 20:25
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline |
Ő lenne az a nagy szépség? Hát télleg csinos, de sztem szebb is van nála. xD
2010. szeptember 30. 20:26
sbarnaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 135471 offline |
Látszik a kisfiúknak, kislányoknak nem jönnek be a nőies nők, de az én korosztályom biztos Regina mellett áll, szerintem a legtöbb korombeli pasinak nagyon tetszik, irigykedni meg lehet, akkor is ő van a TOP-on!
2010. szeptember 30. 20:42
Gyönyörű lány! ^^ Hihetetlen, hogy ilyen is van a világon, nem még hogy magyar... szavakat sem lehet találni rá. Nem hiszem el, hogy egyesek itt irigykednek, nem szép dolog ám.
2010. október 07. 10:15
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline |
Hát most én nem tehetek róla, hogy nem tartom szépnek... Sőt, most nem szeretném sértgetni, de nézegettem a képeit és enyhén szólva tök csúnyának találom őket. >.< Nem tudom, hogy valaki hogy láthatja szépnek... :\ Mindegy, biztos velem van a baj. -.- Amúgy egyáltalán nem irigykedésből mondom... Csupán ez a véleményem róla.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.