Tovább folytatódik a harc a nézőkért. Legalábbis a TV2 még mindig nem adta fel a harcot a hőn áhított nézettségi mutatókért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Trükkös Megasztár
2010. október 01. 11:57
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
2010. október 01. 12:00
Ency112visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 376 Csatolások: 494 Azonosító: 132131 offline |
hát engem mind2 érdekel szóval én kapcsolgatni fogok. Én a megaszárt főleg az idol eyed miatt néztem, de ők most sajnos kiestek szóval...
X-factorba a kedvencem pedig Janicsák Veronika.
X-factorba a kedvencem pedig Janicsák Veronika.
2010. október 01. 12:04
Én eleinte az X-Faktort néztem, de rádöbbentem, hogy a Megasztár jobb
2010. október 01. 12:04
Hát mi mikor az x-faktornál reklám van,mindig átkapcsolunk a megasztárra.De amúgy mi fel is vesszük és másnap megnézzük.Én jobban szeretem az x-faktort,mert a a megasztár már 5 éve megy.És néha jobb a változatosság
2010. október 01. 12:06
Én utálom az X-faktort! Ezért én minden este a megasztárt nézem!
2010. október 01. 12:09
És leginkább azért utálom az X-faktort, mert minden országban elkezdődööt a megasztár pedig csak magyar!
2010. október 01. 12:11
Jah, és azért volt nagyobb a nézetsége a fakytornak mert a válogatzást mindenki nézi,már bocsánat a szóért, de sok hülye megy, és még az apám is nevetett, pedig ő minden müsort utál! És a válogatást a faktorba én is néztem, mert megfordult ott pár nevetséges alak!
2010. október 01. 12:12
Én mind2-t utálom. Csak a saját kis bulvárműsoraiknak termelnek celebeket, nem énekeseket.
2010. október 01. 12:18
T!miúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.26. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 40084 offline |
Az X-Faktor sokkal jobb, mint a Megasztár! Nem csoda, hogy sikerült meghódítania a nézőket. A jelentkezők közt sok a tehetséges ember. Persze vannak fura alakok is, akiknek a nevettetés, a szórakoztatás a célja, és nem a hangjukkal akarnak sikert aratni. De az országnak szüksége van a bohócokra!
A Megasztárral az a bajom, hogy általában mindig olyanokat válogatnak be, akik a kisebbséghez tartoznak, vagy külföldiek. Nem vagyok rasszista, de a műsornak nem róluk kéne szólnia! Ráadásul kevés köztük, aki tényleg tud énekelni. Éppen ezért maradok az X-Faktornál!
A Megasztárral az a bajom, hogy általában mindig olyanokat válogatnak be, akik a kisebbséghez tartoznak, vagy külföldiek. Nem vagyok rasszista, de a műsornak nem róluk kéne szólnia! Ráadásul kevés köztük, aki tényleg tud énekelni. Éppen ezért maradok az X-Faktornál!
2010. október 01. 12:22
én megint visszaszoktam a megasztárra,de valószínüleg holnap kapcsolgatni fogok >.<
2010. október 01. 12:32
Szerintem mind a 2 gagyi, csak az a baj, hogy nincs egyetlen egy normális műsor se szombaton, szóval muszáj egyiket néznem... és nálam ez az X-Faktor.
2010. október 01. 12:32
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline |
mindkettőt szeretem!A nézőknek azért érdekesebb az x-faktor mert az most kezdődött, szóval...inspiredboy: Lehet hogy így van, de eléggé szórakoztatóbb mint a disney pisiscsánel
2010. október 01. 12:50
bocsánat nem só hanem : Nem szörnyü az egyik sow se! xD
2010. október 01. 12:52
penge03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 122984 offline |
egyik se jobb a másiknál, mindkettőnél vannak érdekes továbbjuttatások, döntések. Viszont mindkét műsorban vannak egyéniségek, kedvencek akik miatt megkell nézni...egyébként azt szoktma hogy megát szombaton megnézem és másnap letöltöm az xfactort de fordtíva is lehet:)
2010. október 01. 12:52
penge03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 122984 offline |
egyik se jobb a másiknál, mindkettőnél vannak érdekes továbbjuttatások, döntések. Viszont mindkét műsorban vannak egyéniségek, kedvencek akik miatt megkell nézni...egyébként azt szoktma hogy megát szombaton megnézem és másnap letöltöm az xfactort de fordtíva is lehet:)
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.