Starity

Trükkös Megasztár

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. október 01. 13:03 #21
- törölt felhasználó -    
Már én inkább nem mondok semmit, de ezt miért kell?- és ne kérdezze meg mindenki , hogy "mit?" mert tudja azt akinek írtam!
2010. október 01. 13:22 #22
- törölt felhasználó -    
Hát ez nem fog összejönni:D
2010. október 01. 13:24 #23
- törölt felhasználó -    
nem fognak sokat elérni vele.
2010. október 01. 13:40 #24
Daniii
Daniii
új tag

Státuszstarityn vagyok :D
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 40
Csatolások: 0
Azonosító: 132829
Sztem a Megasztár sokkal jobb mint az X-Faktor! smileeee.gif Én a megát nézem! biggrin.gif
2010. október 01. 13:46 #25
Liafen
Liafen
Raise Your Glass™

Státuszi'm back bitches.
Hozzászólás: 1235
Csatolások: 17
Azonosító: 83902
Én X-Faktor párti vagyok, szerintem sokkal jobb, mint a megasz*r, már csak annak a szlogenje miatt is. Elképsztő, hogy az ötödik bőrlehúzásnál is képesek azzal a hazugsággal jönni, hogy Legenda csak egy van. De azért ez az ötödik évad, nemde? Az X-Faktor szerintem izgalmasabb, jobb, ötletesebb (a mentorosdi miatt is), és sokkal szimpatikusabb ott mindenki. A Mega csak az American- és Pop Idol koppintása, mert arra nem volt pénzük, hogy megvegyék a licenszeket.

Az meg már gáz, hogy a tv2 sorra hozza az ilyen hülyeségeit. RTL indít valamit, tv2 kitalálja a koppintását. Oké, Mega előbb volt mint X-Faktor, DE Csillag Születikben bejelentették hogy lesz X-Faktor (én nagyon megdöbbentem és már nagyon vártam akkor is) erre akkor: jó, oké, húzzunk le még egy bőrt a megasztárról. Ez így volt a vacsoracsata - hal a tortán, való világ - big brother, barátok közt - jóban rosszban, celeb vagyok ments ki innen - sztárok a fejükre estek, reggeli - mokka, fókusz - magellán... és még sorolhatnám.

Továbbá a legszánalmasabb, hogy most is mit csinál a tv2 azért, hogy összekaparja a "nézőit". Sorra hozzák ezeket, hogy na akkor most 5 perccel előbb kezdünk, dupla részt adunk, előrehozzuk fél órával az élő adást, leadunk néhány castingadást tavasszal... Szánalmas.
1 felhasználónak tetszik: zsófi1997
2010. október 01. 13:46 #26
Liafen
Liafen
Raise Your Glass™

Státuszi'm back bitches.
Hoppá, 3x ment, elnézést.
2010. október 01. 13:47 #27
Liafen
Liafen
Raise Your Glass™

Státuszi'm back bitches.
Én X-Faktor párti vagyok, szerintem sokkal jobb, mint a megasz*r, már csak annak a szlogenje miatt is. Elképsztő, hogy az ötödik bőrlehúzásnál is képesek azzal a hazugsággal jönni, hogy Legenda csak egy van. De azért ez az ötödik évad, nemde? Az X-Faktor szerintem izgalmasabb, jobb, ötletesebb (a mentorosdi miatt is), és sokkal szimpatikusabb ott mindenki. A Mega csak az American- és Pop Idol koppintása, mert arra nem volt pénzük, hogy megvegyék a licenszeket.

Az meg már gáz, hogy a tv2 sorra hozza az ilyen hülyeségeit. RTL indít valamit, tv2 kitalálja a koppintását. Oké, Mega előbb volt mint X-Faktor, DE Csillag Születikben bejelentették hogy lesz X-Faktor (én nagyon megdöbbentem és már nagyon vártam akkor is) erre akkor: jó, oké, húzzunk le még egy bőrt a megasztárról. Ez így volt a vacsoracsata - hal a tortán, való világ - big brother, barátok közt - jóban rosszban, celeb vagyok ments ki innen - sztárok a fejükre estek, reggeli - mokka, fókusz - magellán... és még sorolhatnám.

Továbbá a legszánalmasabb, hogy most is mit csinál a tv2 azért, hogy összekaparja a "nézőit". Sorra hozzák ezeket, hogy na akkor most 5 perccel előbb kezdünk, dupla részt adunk, előrehozzuk fél órával az élő adást, leadunk néhány castingadást tavasszal... Szánalmas.
2010. október 01. 14:04 #28
bellsiam
bellsiam
Queen
Hozzászólás: 3245
Csatolások: 30
Azonosító: 132790
Teljes mértékben egyetértek Liafen minden egyes szavával. Amit a Megasztár (és TV2) művel, az már tényleg SZÁNALMAS, és csak nevetni tudok rajta...
2010. október 01. 14:06 #29
- törölt felhasználó -    
Liafen én nem veszekedni akarok, de ne azt mond, hogy aki szereti az se nézze, mert Te őfelsége nem szereted! És ez csak a te véleményed, ezért ezt ki kell írni, és még egy ilyen húzás és ki leszel tiltatva!
ÉS LÉGYSZIVES HA AKARSZ VALAMIT MONDANI, KÜLDJ PRIVÁT ÜZIT, MERT HA ITT KÜLDESZ, NEM FOGOM TUDNI MEGLELNI, ÉS EGYÁLTALÁN NEM FOGOM TUDNI ELOLVASNI! köszi!
2010. október 01. 14:11 #30
Zsanett.Zsüliett
Zsanett.Zsüliett
Britney Spears addict*

Státusz"A testvéri szív színtiszta gyémánt, gyöngédsége határtalan! "
Hozzászólás: 5274
Csatolások: 263
Azonosító: 130471
Szerintem sem.!smileeee.gif
2010. október 01. 14:13 #31
csenii
csenii

StátuszRob fascinating ♥Csaba frantic ♥they the best ones ♥. ...best ♥
Hozzászólás: 504
Csatolások: 43
Azonosító: 134262
hajráá xfaktor
2010. október 01. 14:18 #32
Liafen
Liafen
Raise Your Glass™

Státuszi'm back bitches.
Selena a sztár:

Azt hiszem, hogy félreértettél. Én csak a véleményemet hangoztattam, és azért nem küldöm ezt a választ PM-ben, mert azt szeretném, hogy mindenki lássa. Szóval sem mondtam, hogy akinek a Megasztár tetszik, az se nézze, mert mennyire szánalmas a műsor. Csak azt, hogy szánalmas, és mivel demokrácia van, jogom véleményt nyilvánítani, mint ahogy bárkinek itt, vagy bárhol máshol. Tisztában vagyok azzal, hogy amit leírtam, az "csak az én véleményem". (azért idézőjelben, mert már Bellsiam is csatlaozott hozzám). És légyszíves, ne fenyegetőzz azzal, hogy így meg úgy ki leszek tiltatva, miközben semmi olyasmit nem csináltam, ami miatt esetleg kitilthatnának. Az meg a mási, hogy neked a rangod itt "zöldfülű", szóval főleg te ne fenyegetőzz nekem.
2010. október 01. 14:24 #33
itsthelou
itsthelou
visszatérő vendég

StátuszI can't stand most things that I see.
Hozzászólás: 144
Csatolások: 671
Azonosító: 123077
Liafennek tökéletesen igaza van.
2010. október 01. 14:25 #34
- törölt felhasználó -    
Hajrá-hajrá Megasztár! smileeee.gif Én még minidg jobban kedvelem, és már meg is vannak a nagy kedvenceim. Bár az X-Faktorból is van egy srác, de akkoris jobb a Megasztár az én véleményem szerint. smileeee.gif
2010. október 01. 14:33 #35
- törölt felhasználó -    
OK Liafen, megtiszteltelek annyival, hogy egy privi üzit küldtem, és légyszives te tisztelj meg annyival, hogy küldesz rá válasz dry.gif
2010. október 01. 14:35 #36
IWantToBeBarbie
IWantToBeBarbie
visszatérő vendég

StátuszI'm not lazy, I just rest for a while before I get tired :']
Hozzászólás: 279
Csatolások: 4
Azonosító: 135486
Én is egyet értek Liafennel. A Tv2 mindigis nagy koppintása volt az Rtl-nek...
2010. október 01. 14:39 #37
- törölt felhasználó -    
Én nem mondtam az RTL-re rosszat, mert én jobban szeretem mint a kettest, csak egyszerüen a mega "szimpibb" mint az X-faktor!
2010. október 01. 14:39 #38
NituskaH
NituskaH

Státusz╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
Hozzászólás: 574
Csatolások: 44
Azonosító: 127042
Megasztár 1000-szer (L)
jobb mint az xfaktor dry.gif
2010. október 01. 14:40 #39
Liafen
Liafen
Raise Your Glass™

Státuszi'm back bitches.
Selena a sztár: küldtem, és én is megtiszteltem mindenkit annyival, hogy normális hangnemben elmondtam a véleményem, nem jöttem olyanokkal, hogy "aki a tv2-t nézi az hüly", szóval stb. Te viszont nem tiszteltél meg azzal, hogy normális hangnemben írj nekem, sértegettél, fenyegetőztél.

A véleményem továbbra is ugyanaz, ami. S elég sokan egyetértenek, úgy látszik. smileeee.gif
2010. október 01. 14:43 #40
- törölt felhasználó -    
De Liafen, nem is sértegettelek, és csak itt fenyegetőztem, miért írsz ilyeneket, utánna bocsi-t is kértem? :?
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok