Trükkös Megasztár
2010. október 01. 15:04
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
LOL XD Mendi de lelly drága, először tanulj meg szakkifejezéseket helyesen írni és értelmezni is, azután meg, hogy a "vitának vége van", amit te is leszűrtél, minek gerjeszted továbbra azt? Én nem vitáztam senkivel, ellenben páran próbáltak velem, én csak leírtam a véleményem, és azután is írkáltam a véleményeim, nem használtam caps lockot, azaz nem kiabáltam virtuálisan, nem fenyegetőztem és nem minősítettem senkit. És még én vagyok a 'pcihopata'. Ez vicces! XD
2010. október 01. 15:07
OK Liafen, a vitában ténleg neked volt igazad mert SAelena sztár oktalanul támadott meg, dehát én ténleg nem írtam rád rosszat, tök jófejnek tartalak a profilod alapján! "Drága"
2010. október 01. 15:10
Ha nekem mondaná valaki én nem sértődnék meg! Enyhén kifejezve, Selena a sztár az osztálytársam és legjobb barátnőm huga, ezért bocsi és csak ezért védtem!
2010. október 01. 15:12
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Hát szerintem az Rtl mindig is nagyobb nézőközönséget tudhatott magának, mint a tv2. A megasztárt már régebben sem szerettem, számomra az inkább ilyen unaloműző, sok a hülye ember és lehet rajtuk röhögni. Az X-faktornak azért nagyobb híre van, és a zsűri is teljesen normálisan felállított csapat. Ha valami szar, akkor azt meg is mondják.
Nagy Feró rulezz
Egyébként abszolút egyetértek Liafen-el, amit még a legelőször írt.
Nagy Feró rulezz
2010. október 01. 15:12
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Hát szerintem az Rtl mindig is nagyobb nézőközönséget tudhatott magának, mint a tv2. A megasztárt már régebben sem szerettem, számomra az inkább ilyen unaloműző, sok a hülye ember és lehet rajtuk röhögni. Az X-faktornak azért nagyobb híre van, és a zsűri is teljesen normálisan felállított csapat. Ha valami szar, akkor azt meg is mondják.
Nagy Feró rulezz
Nagy Feró rulezz
2010. október 01. 15:13
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
Abszolút én sem sértődtem meg. De tényleg, sőt, ami azt illeti, kifejezetten jót tett a napomnak, enyhén vidámabb lettem tőle. xD Csak ha ezt mondod, akkor legalább azt ne mondd, hogy nem írtál rám semmi rosszat. És azért megvédeni valakit, mert ismered, nem hiszem, hogy elmés dolog, pláne, ha nincs igaza.
ÉS EZEK UTÁN SZERETNÉK MEGKÉRNI MINDENKIT, HOGY A HÍRT KOMMENTÁLJA, NE MÁST, NE OFFOLJON.
ÉS EZEK UTÁN SZERETNÉK MEGKÉRNI MINDENKIT, HOGY A HÍRT KOMMENTÁLJA, NE MÁST, NE OFFOLJON.
2010. október 01. 15:16
OK! És szeretek mosolyt és röhögést varázsolni más arcára! xD :röhög:
2010. október 01. 15:18
Ja és a hírt illetően, én szeretem mind két sowt és mind kettőben vcannak úgymondott vicces figurák! éS az RTL kopint A Tv2-től és a TV2 is az Rtl-től, hisz az M1 meg mindaketőtől kopintott... éS a Fem3-is ugyanígy mint az M1!
2010. október 01. 15:25
Köszönöm azoknak akik kiáltak melletem, és köszi Detti, vagyis Mendi de lelly xD !
2010. október 01. 15:57
alexavagyokyou know you love me ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 1181 Csatolások: 457 Azonosító: 107598 offline |
Én egyébként is Megasztárt nézném, sokkal színvonalasabb műsor és tényleg tehetséges énekeseket válogattak össze. Legutóbb a reklám alatt belenéztem az X-faktorba, kiszavaztak egy elismert bárénekesnőt, bezzeg a Bodnár Attila fia továbbjuthatott azzal, hogy elhalandzsázott egy Lady Gaga számot.. És később is olyanokat szavaztak be, akiket a Megasztárban az előválogatón elküldtek volna.. Na akkor kapcsoltam el, és tovább nem is érdekel a műsor
A Megát viszont kíváncsian várom
A Megát viszont kíváncsian várom
2010. október 01. 16:03
Nem értem minek erőlködni. Az X-Factor 'új' persze hogy sokan nézik. Majd ha lesz X-Factor 4 akkor majd azt is alig fogják nézni. Nekem meggyőződésem hogy a TV2 valamit nem jól csinál, nemcsak a Megasztár marad alul az X-Factorral szemben, mintha RTL KLUB-ot többen néznék vagy jobban szeretnék.
Jómagam egyik félhez sem tartozom, nem nézek magyar médiát mert celebekkel nyomják teli, megjátszott műsorok és Liptai Claudia mindenhol. Sem a Megasztárt sem az X-Factort nem nézem mert mindkettő megrendezett arra pedig nem pocsékolom a szombat estémet
Jómagam egyik félhez sem tartozom, nem nézek magyar médiát mert celebekkel nyomják teli, megjátszott műsorok és Liptai Claudia mindenhol. Sem a Megasztárt sem az X-Factort nem nézem mert mindkettő megrendezett arra pedig nem pocsékolom a szombat estémet
2010. október 01. 16:16
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1191 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline |
X-Faktor 4ever!!!
2010. október 01. 16:41
wildgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 310 Csatolások: 0 Azonosító: 131296 offline |
Dolly-Lolli:Igazad van a Disneyvel kapcsolatban,egy fél éve nem nézem,de még mindig ugyanazokat a részeket adják.....pf.Én inkább nézem a Megasztárt,de az X-factort is.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.