Selena példaképének tartja Maite Perronit
2011. július 19. 11:42
Örölök neki hogy Selena példaképének tartja Maiteét
2011. július 20. 16:32
Nagy Márknéúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.23. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 151641 offline |
Maite jól mondja!Selena csak 1 ribi nem ér semmit-.-
2011. augusztus 05. 17:13
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline |
Maiténak igaza van és Selenának is!!
Maite valóban 10- ből is 11-et érdemel és Selena valóban egy kis **!!
remélem mindenki kitalálja magától is, hogy mit jelentenek a kis csillagok
Hát szóval annyit erről az egészről, hogy Maite egy angyal és nagyon becsületes, és Selena pedig egy olyan kis hülye aki el van szállva magától és egyátalán nem érdemli meg sem a hírnevet, sem a rajongói tiszteletét!!
Nem is kellne annyit kínlódjon mert vele szemben mindig MAITE LESZ A LEGJOBB!!
Maite valóban 10- ből is 11-et érdemel és Selena valóban egy kis **!!
remélem mindenki kitalálja magától is, hogy mit jelentenek a kis csillagok
Hát szóval annyit erről az egészről, hogy Maite egy angyal és nagyon becsületes, és Selena pedig egy olyan kis hülye aki el van szállva magától és egyátalán nem érdemli meg sem a hírnevet, sem a rajongói tiszteletét!!
Nem is kellne annyit kínlódjon mert vele szemben mindig MAITE LESZ A LEGJOBB!!
2011. augusztus 08. 11:42
Én mind kettőjüket szeretem, de szerintem Maiténak nem kellett volna így beszélnie Selenáról. Nem tudom mi az igazság, de ha Selena tényleg komolyan beszélt, akkor Maiténak sem lenne szabad így beszélnie Selenáról. Akinek pedig nem tetszik a véleményem, azt csak sajnálni tudom!
2011. szeptember 04. 16:11
selenának igaza van Maite nagy tehetség.
de Maitenak is igaza van selena csak azért modta róla h kihasználja a hírnevét. selena egy tehetségtelen ribanc
de Maitenak is igaza van selena csak azért modta róla h kihasználja a hírnevét. selena egy tehetségtelen ribanc
2012. március 24. 14:03
Milyen igaza van Maite-nek!! Végre egy sztár aki észreveszi, hogy össze-vissza nyalizik csak, hogy még híresebb legyen!! Ezért most nagyon imádom Maite-t! (Amúgy ő tényleg nagy tehetség, nagyszerű énekes, színésznő!!)
2012. április 07. 14:42
csbiuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165594 offline |
azért Maite kicsit lehetett volna kedvesebb is, én se vagyok oda Selenáért, de most nagyon lehordta őt Maite! amikor olvastam, nem hittem el, hogy ezt ő írta! ha ezt télleg így írta, és értette, akkor most látom, hogy amilyen Marichuy-t látunk a TV-ben, az nem az igazi Maite! de azért őt is, és Selenát is nagyon szeretem!
2012. július 16. 12:34
Hát,mit is mondjak? Nem tudok dönteni közöttük,hogy melyikőjüket szeretem jobban. Maite csúnyán lehordta.. De azért Őt is szeretem, meg Sellyt is! :heart Maite :heart :heart Selena
2012. december 09. 15:47
SuperGirl98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 185004 offline |
hahaha. ennél nagyobb hazugságot még soha életemben nem hallottam XDDD kamu az egész starity
2013. január 18. 09:35
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Nagyon látszik, hogy Maite Perroni féltékeny Selenára mert amig Selenának ennyi rajongója van és díjkiosztokra jár addig Maite béna szappanoperákban szerepel amivel nem megy semmire az ugyancsak semmi hangjával Ja persze biztos elhiszem, hogy Selenának ilyen beképzelt példaképe van
2013. január 18. 09:50
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Idézet (zsedenyi2 @ 2012.03.24. 14:03)
Milyen igaza van Maite-nek!! Végre egy sztár aki észreveszi, hogy össze-vissza nyalizik csak, hogy még híresebb legyen!! Ezért most nagyon imádom Maite-t! (Amúgy ő tényleg nagy tehetség, nagyszerű énekes, színésznő!!)
persze nagy tehetség a 0 hangjával és a béna alakitásival egyáltalán nincs igazad Selena azért mondta ezt mert aranyos és kedveli Maitet és azért ez a beképzelt egoista nagyon elvan szálva magától
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.