Friderikusz Sándor népmozgalmat indított
2010. október 05. 14:12
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline |
de sztem igaza van fiderikusznak igy nagyon rossz hogy mind a ketto egyszere van
2010. október 05. 14:16
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline |
maguknak csinálnak gázt,mivel ha máskor adnák akkor több lenne a nézetség...de hát egyikük sem enged,mármint a TV2 már engedett most az RTL Klubbnak kellene,mondjuk én is megasztárt nézem
2010. október 05. 14:17
X faktor a legjobb! Ezen nincs mit vitatni...a TV2 meg szánalmas....
2010. október 05. 14:26
Én mind kettőt szeretem, de az X-faktort én másnap szoktam nézni, de nem akarom reklámozni az odlalt . Mind a kettő jó, és Friderikusznak igaza van!
2010. október 05. 14:27
Ez már az 5. megasztár, szóval ne csodálkozzanak, hogy egyre kevesebben nézik a műsort... Ráadásul bejött az X-Faktor is, ami ugyebár egy újnak számító műsor hazánkban. Egyértelmű volt, hogy azt többen fogják nézni...
2010. október 05. 14:35
Valaki felvilágosítana arról hogy miért fontos az hogy jó legyen a nézettség pont szombaton? Akkor már miért nem péntek? A családomban és az ismerőseim között is bőven van olyan, akit érdekel vagy az egyik vagy a másik műsor de csak azért nem maradnak otthon a hétvégén, este.
2010. október 05. 14:39
mimike12034új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 130770 offline |
Ez most komoly????Ezt nem hiszem el!!!
2010. október 05. 14:43
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12521 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Ezeknek a kereskedelmi csatornáknak ez az éltető eleme, a konkurencia. Nem véletlenül vannak egy időben hasonló műsorok és filmek.
X-faktor-Megasztár, Fókusz-Aktív, Mónika show-Joshi barát, Vacsora csata-Hal a tortán, Big Brother-Való világ, Hiradó-Tények. Barátok közt-Jóban-rosszban. De még a filmek is hasonlóak ha az egyiken kalandfilm megy, akkor a másikon is, ha vígjáték, akkor a másikon is.
Amúgy oké, értem én Fridit, de miért is kell tárgyalni az RTL-el? Rakják át magukat megasztárostúl vasárnapra vagy péntekre, miért próbálják a másikat kényszeríteni?
Nem csípem a Kolosit, de igaza van, menjenek Fridiék olyan időpontra amilyenre akarnak.
Vergődik csak a TV2, hogy egyre kevesebben kiváncsiabbak rájuk.
Más részről 2010 van, vissza lehet nézni a tvk saját oldalán, youtube-on, le lehet tölteni, fel lehet venni - akit érdekel mind a kettő, megoldja.
X-faktor-Megasztár, Fókusz-Aktív, Mónika show-Joshi barát, Vacsora csata-Hal a tortán, Big Brother-Való világ, Hiradó-Tények. Barátok közt-Jóban-rosszban. De még a filmek is hasonlóak ha az egyiken kalandfilm megy, akkor a másikon is, ha vígjáték, akkor a másikon is.
Amúgy oké, értem én Fridit, de miért is kell tárgyalni az RTL-el? Rakják át magukat megasztárostúl vasárnapra vagy péntekre, miért próbálják a másikat kényszeríteni?
Nem csípem a Kolosit, de igaza van, menjenek Fridiék olyan időpontra amilyenre akarnak.
Vergődik csak a TV2, hogy egyre kevesebben kiváncsiabbak rájuk.
Más részről 2010 van, vissza lehet nézni a tvk saját oldalán, youtube-on, le lehet tölteni, fel lehet venni - akit érdekel mind a kettő, megoldja.
1 felhasználónak tetszik:
Eszty Morgan
2010. október 05. 14:44
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline |
kate: sztem nem az a lényeg, h jó legyen a nézettség szombaton. Vagyis, de, de nem úgy, hanem, mikor az RTL valami filmet adott, a TV2 meg a Megasztárt, akkor az RTL rendre bukta a nézettségi csatát. Így viszont az X-Faktor nem csak felveszi vele a versenyt, de egyik héten a másik után alázza nézettségileg a TV2-t.
2010. október 05. 14:44
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline |
Nem értem mi köze van az Rtl-nek a tv2 problémájához. Az ő nézettségük alacsonyabb, pakolják át ők a műsort, ha ez nem tetszik nekik. Eddig is nagyvonalúan kezelték a műsortervet, próbálkoztak dupla adással, korábbi kezdéssel, egyik se jött be igazán. Biztos, hogy át fogják tenni más napra, csak most kellett egy kis hírverés, hogy ne a vereséget kelljen beismerniük, hanem úgy tegyenek, mintha ők csak a nép akaratának engedelmeskednének.
Eszty Morgan
2010. október 05. 14:49
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12521 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
rheuska: én ezt tudom, a tvk szempontjából ez a lényeg, de a közönség meg tesz rá, hogy ha nem látja a reklámokat, ezért írtam, hogy aki akarja, az megnézi más módon.
2010. október 05. 14:50
Idézet (rheuska @ 2010.10.05. 14:44)
kate: sztem nem az a lényeg, h jó legyen a nézettség szombaton. Vagyis, de, de nem úgy, hanem, mikor az RTL valami filmet adott, a TV2 meg a Megasztárt, akkor az RTL rendre bukta a nézettségi csatát. Így viszont az X-Faktor nem csak felveszi vele a versenyt, de egyik héten a másik után alázza nézettségileg a TV2-t.
Ez igaz. Olvastam erről az indexen.
2010. október 05. 14:51
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline |
Idézet (kateblock @ 2010.10.05. 14:35)
Valaki felvilágosítana arról hogy miért fontos az hogy jó legyen a nézettség pont szombaton? Akkor már miért nem péntek? A családomban és az ismerőseim között is bőven van olyan, akit érdekel vagy az egyik vagy a másik műsor de csak azért nem maradnak otthon a hétvégén, este.
A te ismerőseid valószínűleg fiatalok, akik bulizni járnak szombaton. Az emberek többsége viszont, akiknek gyerekük van vagy idősebbek, csak ritkán járnak el szórakozni esténként.
2010. október 05. 14:53
hülyék h utánozzák egymást _ToTo_ : igazad van jó összehasonlítás
2010. október 05. 14:59
Idézet (Castia @ 2010.10.05. 14:51)
A te ismerőseid valószínűleg fiatalok, akik bulizni járnak szombaton. Az emberek többsége viszont, akiknek gyerekük van vagy idősebbek, csak ritkán járnak el szórakozni esténként.
Az én szüleim sincsenek minden hétvégén otthon, este pedig nem fiatalok. De mindegy, lényeg a lényegben hogy többen nézik az X-Factort mint a Megasztárt és ez böki a csőrét a TV2-nek
2010. október 05. 15:24
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Ez már azért szánalom. A TV2 nem olyan sikeres a Megasztárral, mint régen és most hogy erre rájött, kétségbe esve próbál alkut kötni a másik csatornával. Miért? Nem kötelezte senki arra a népet, hogy inkább az X-Faktort nézze. Mindenki azt nézi, amelyiket akarja és kész. Az RTL Klub sem köteles "megszánni" a konkurens csatornát és arra sem köteles, hogy alkut kössön. Mi oka lenne rá? Az RTL szekere megy, a TV2-é nem, ez ilyen egyszerű. Miért kell alamizsnáért könyörögni? Talán vezetőt kéne váltani, aki egy kicsit jobban ért a dologhoz.
Eszty Morgan
2010. október 05. 15:27
tomcsi1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 128975 offline |
Ez kész röhej! Szerintem ez az egész a pénz és a nézettség miatt megy és hogy megint bunkóknak állítsák be az RTL klubbot, mert hogy egy időben megy az x-faktor és a megasztár! Eleve mindig a Tv2 akar keresztbe tenni az RTL klubnak és eddig sose sikerült! A jóban Roszbant is ezért tették egy időpontra a Barátok Közttel hogy nézőket csábítsanak át! Nem igaz, hogy nem tudják békén hagyni egymást.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.