Friderikusz Sándor népmozgalmat indított
2010. október 05. 19:29
csigiribigiriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.16. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 127281 offline |
Megasztár már nem tud újat mutatni...
2010. október 05. 19:30
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Idézet (Castia @ 2010.10.05. 14:44)
Nem értem mi köze van az Rtl-nek a tv2 problémájához. Az ő nézettségük alacsonyabb, pakolják át ők a műsort, ha ez nem tetszik nekik. Eddig is nagyvonalúan kezelték a műsortervet, próbálkoztak dupla adással, korábbi kezdéssel, egyik se jött be igazán. Biztos, hogy át fogják tenni más napra, csak most kellett egy kis hírverés, hogy ne a vereséget kelljen beismerniük, hanem úgy tegyenek, mintha ők csak a nép akaratának engedelmeskednének.
Egyetértek. Ugye alapból a tv2 kezdte a rivalizálást. Hogy a nézők ötödjére sem olyan kíváncsiak.. na és? Arról nem is beszélve, hogy attól mert x ezer ember átkapcsol reklámszünetben, még nem biztos, hogy mindet annyira érdekli a műsor, hogy a falat kaparja.
2010. október 05. 19:46
A Megaszar semmit sem ér..Nem tudnak újat kitalálni...Eszty Morgannak meg igaza van
1 felhasználónak tetszik:
Eszty Morgan
2010. október 05. 19:54
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Idézet (Sourire @ 2010.10.05. 19:46)
A Megaszar semmit sem ér..Nem tudnak újat kitalálni...Eszty Morgannak meg igaza van
Nekem mindig Amúgy köszi!!!
De a TV2-t amúgy is eléggé minősíti ez a vergődés.
kateblock
2010. október 05. 22:24
teairrafanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 132238 offline |
Én támogatom ezt a mozgalmat. Én is ellenzem azt, hogy egy időben van a Megasztár és az X-Faktor.
2010. október 06. 13:42
Az X-Factor színvonalasabb műsor mint a Megasztár ezzel mindenki tisztában van. Tudják hogy esélyük sincs,ezért próbálták meg rávenni az RTL-t a műsoridő megváltoztatására...
2010. október 06. 16:50
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline |
Az RTL-esek most "bedurvultak",mert mostmár vasárnap esténként is az X-faktor lesz adásban.
Szerintem ezzel semmi jót nem tettek-legalábbis maguknak -,mivel akit érdekel mind a két műsor,az szombaton megnézi a Megasztárt,vasárnap pedig az X-faktort.Nem hiszem,hogy sokról le maradna a néző...Már kezdem unni az X-faktort.Senki se szimpatikus annyira,hogy minden áron az ő győzelmét "követeljem".Viszont a Megasztárban már három kedvencem is van
Szerintem ezzel semmi jót nem tettek-legalábbis maguknak -,mivel akit érdekel mind a két műsor,az szombaton megnézi a Megasztárt,vasárnap pedig az X-faktort.Nem hiszem,hogy sokról le maradna a néző...Már kezdem unni az X-faktort.Senki se szimpatikus annyira,hogy minden áron az ő győzelmét "követeljem".Viszont a Megasztárban már három kedvencem is van
2010. október 10. 17:29
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline |
ne hogy már Friderikusz mondja meg, hogy a másik csatornán mikor kezdődjön egy műsor!! Kinek képzeli magát? RTL elnöknek???
2010. október 10. 20:13
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12522 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online |
Gondolkoztam, most hogy megint Fridit mutatták a tvben.
Amikor felvetette ezt az ötletet, azt magyarázta, hogy azért teszi, mert annyira, de annyira tehetséges és annyira, de annyira jó volt az a produkció amiről lemaradnak egy csomóan - szóval annyira, de annyira jó volt és tehetséges a csávókám, hogy 1 héttel késöbb ki is esett ...
Amikor felvetette ezt az ötletet, azt magyarázta, hogy azért teszi, mert annyira, de annyira tehetséges és annyira, de annyira jó volt az a produkció amiről lemaradnak egy csomóan - szóval annyira, de annyira jó volt és tehetséges a csávókám, hogy 1 héttel késöbb ki is esett ...
Csinibaba
2010. október 18. 01:28
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2010.10.05. 14:43)
Ezeknek a kereskedelmi csatornáknak ez az éltető eleme, a konkurencia. Nem véletlenül vannak egy időben hasonló műsorok és filmek.
X-faktor-Megasztár, Fókusz-Aktív, Mónika show-Joshi barát, Vacsora csata-Hal a tortán, Big Brother-Való világ, Hiradó-Tények. Barátok közt-Jóban-rosszban. De még a filmek is hasonlóak ha az egyiken kalandfilm megy, akkor a másikon is, ha vígjáték, akkor a másikon is.
Amúgy oké, értem én Fridit, de miért is kell tárgyalni az RTL-el? Rakják át magukat megasztárostúl vasárnapra vagy péntekre, miért próbálják a másikat kényszeríteni?
Nem csípem a Kolosit, de igaza van, menjenek Fridiék olyan időpontra amilyenre akarnak.
Vergődik csak a TV2, hogy egyre kevesebben kiváncsiabbak rájuk.
Más részről 2010 van, vissza lehet nézni a tvk saját oldalán, youtube-on, le lehet tölteni, fel lehet venni - akit érdekel mind a kettő, megoldja.
X-faktor-Megasztár, Fókusz-Aktív, Mónika show-Joshi barát, Vacsora csata-Hal a tortán, Big Brother-Való világ, Hiradó-Tények. Barátok közt-Jóban-rosszban. De még a filmek is hasonlóak ha az egyiken kalandfilm megy, akkor a másikon is, ha vígjáték, akkor a másikon is.
Amúgy oké, értem én Fridit, de miért is kell tárgyalni az RTL-el? Rakják át magukat megasztárostúl vasárnapra vagy péntekre, miért próbálják a másikat kényszeríteni?
Nem csípem a Kolosit, de igaza van, menjenek Fridiék olyan időpontra amilyenre akarnak.
Vergődik csak a TV2, hogy egyre kevesebben kiváncsiabbak rájuk.
Más részről 2010 van, vissza lehet nézni a tvk saját oldalán, youtube-on, le lehet tölteni, fel lehet venni - akit érdekel mind a kettő, megoldja.
Én is így gondolom.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.