Rihanna nem bírja Katy Perry zenéjét?
2010. október 06. 16:25
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline |
Azért van különbség, Rihanna kb 5 éve van a szakmában Katy pedig olyan másfél-2 éve... szóval azért nem mindegy.
De én Katyt jobban bírom,szimpatikusabb mint Rihanna
De én Katyt jobban bírom,szimpatikusabb mint Rihanna
2010. október 06. 16:30
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline |
én még mindig szeretem Rihannát,de szerintem se ő se Katy se Gaganak nem átlagos a zenéje
2010. október 06. 16:51
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
Jól is teszi. Nem kell mindenkinek gaga-átlagnak lenni. Katy sem valami egyedi, de legalább nem annyira rossz, mint gaga.
2010. október 06. 17:08
BBGHúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.31. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 123848 offline |
Hát nem tudom... Szerintem Katy számai nem tipikus pop dalok, és Lady Gaga stílusára még véletlenül sem lehet azt mondani, hogy átlagosak lennének. Rihanna lehet csak féltékeny Legalábbis szerintem...
2010. október 06. 17:13
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline |
menjen valahová!!!!!!!!
2010. október 06. 17:16
Rebeca.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 253 Csatolások: 197 Azonosító: 130661 offline |
őőhát...én Rihannát SOHA nemszerettem, maximum amikor még régebben hosszú haja volt, talán akkor. Katyvel semmi bajom, láttam egypár interjút róla, jófejnek tűnik =) Rihannát SOHA nemhallgatok, Katy-t elég gyakran...szóval Team Katy! (:
2010. október 06. 17:27
hát azért a legjobb barátnőjéről, oké ha ezt gondolja, de legalább tartsa magában...
2010. október 06. 17:35
bionic_fameúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.06. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 135722 offline |
...soha nem értettem azokat, akik negatívan bírálták el őt, mondván, h tehetségtelen magamutogató ri**nc. Gaga elképesztően tehetséges, remek hangja van és ezt kiválóan használja, továbbá professzionális szinten játszik a zongorán és ő írja saját dalszövegeit is! Ha ez nem elég, ő állítja össze színpadi prudukcióját, besegít a jelmezek tervezésében és jól táncol. Elképesztő megjelenése ikonikus alakká tette őt, de ez nem jelenti azt h ennyiben ki is merül az ő tallentuma. Az adatok őt igazolják... több tíz MILLIÓ albumot és kislemezt adott el világszerte, mindössze 2 év lefolyása alatt, sorra nyeri meg a közönség és szakmai díjakat + talán a legjelentősebb rajongótáborral is ő rendelkezik, folyamatosan dönti meg a világrekordokat, mind eladásban nézettségben és rádiós lejátszásban is, a videoklippek sikere is sokszorosára nőtt mióta megjelent a szakmában. Gaga egy reformer, mind a zene az előadásmód a divat és a gondolkodás terén is, és ez még csak most kezdődik... GAGA FOR PRESIDENT !!!!!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2010. október 06. 17:39
ha annyira nagy barátnők lennének nem mondana ilyeneket. Szóval vagy a média kedvéért nevetgélnek annyit vagy csak eddig nem volt őszinte
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.