Öngólt rúgott a Megasztár?
2010. október 06. 20:03
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline |
utálom az x-faktort.. és a megát se szeretem
de ha nagyon muszáj választani akkor inkább mega..
de ha nagyon muszáj választani akkor inkább mega..
2010. október 06. 20:05
Giccguccvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 132246 offline |
én szeretem mind2 öt de nekem az rtl kritikàibol elegem van . Hàt tartsàk meg maguknak a vélemyényüket....nem ? Minek szolnal bele ??
Amugy is semmi közük nincs hozzä. Mondjuk én attol szeretem az x-factor -t is .........
Amugy is semmi közük nincs hozzä. Mondjuk én attol szeretem az x-factor -t is .........
2010. október 06. 20:08
úristen.. milyen már hogy a 2 műsor verseng egymásért.. az tény hogy az RTL mindig jobbatb csinál.. a vacsoracsatában is normálisabb emberek vannak meghívva hogy szerepeljenek nemugy mint a tv2-ben :-)
nemlennejó a vasárnap mert akkor nemlehetne élőben nézni mármint hogy ottlenni mert másnap suli mire ennek vége 11 lesz és onnan hazajönni meg miegymás :-) ráadásul ha tv.ben nézem..de az annyira nemrossz.. de nehéz lesz felkelni hétfő reggel :S
nemlennejó a vasárnap mert akkor nemlehetne élőben nézni mármint hogy ottlenni mert másnap suli mire ennek vége 11 lesz és onnan hazajönni meg miegymás :-) ráadásul ha tv.ben nézem..de az annyira nemrossz.. de nehéz lesz felkelni hétfő reggel :S
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline |
én szeretem a megazstárt..de nézném az x faktort is..szal lehet ez jó ötlet..csakhát a asárnappal az a baj h másnap suli :S
de az mind1 xDD
ezen a szombaton elvileg megyek megasztárba úgyh maradjon még csak szombaton
de az mind1 xDD
ezen a szombaton elvileg megyek megasztárba úgyh maradjon még csak szombaton
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline |
Beismerhetnék már végre, hogy nagyot buktak.
2010. október 06. 20:15
coledylanbarbi.. ugyen ezvan velem is :-) nézném az x-factort.. kiváncsi vagyokrá, hogy motmértnézi ezt mindenki :-) megmondják nekem hogytökjó..de a megasztárt jobban szeretem xD..és szerintem is tökjó ötlet lenne
2010. október 06. 21:25
Ne tegyék vasárnapra. Friderikusz felől jó ötlet volt, de ne hogy vasárnapra tegyék. Akkor még mégúgy sem lenne annyi nézettség, mint most. Azthiszem okosabb változatot találnak ki.
2010. október 06. 22:05
Nekem 8 mert egyiket sem nézem. Lehet hogy ez tényleg jó megoldás lenne, elméletileg. Elkerülnénk a két tehetségkutató egy időbeni sugárzását de nem biztos hogy attól nőni fog a nézőszám. Ötletnek nem rossz de mi van ha az RTL KLUB megint beteszi vasárnap estére a Karib tenger kalózai 1-et meg a HP filmeket immáron ezredjére? Nem vagyok abban biztos hogy egy népszerűbb filmmel ami az RTL-en menne, fel tudnák venni a versenyt.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.