Miley Cyrus vadul bulizik új klipjében
2010. október 27. 19:09
Ebben a cikkben annyi hülyeség van összehordva, hogy csak -egy nagyot!!!! A szám jó, nem értem miért még a fanjai is megvetik, pedig nekem ez tetszik, csak a Can't be Tamed nem annyira, de az se a stílusa miatt, hanem csak a hangzás, elvégre nem tetszhet mindenkinek. Én egyáltalán nem szeretem, de ez a szám tök jó!
2010. október 29. 10:28
Tök jó klipp! Alexis igazad van, mert a Can't be Tamed is egy rendes szám, csak páran mondják hogy nem, mert Mileyt jókislánynak ismerik. A Can't be Tamed nem is, izé, botrányos klipp, hisz ebbe még többet mutogatja magát. A Can't be Tamed nem az én stílusom, de az se rossz szám. De ez a szám...
Tudom fejből, pedig aki ismer tudja, hogy nem vagyok Miley fan, de evvel a számmal teljesen visszaszerettem. És ebben a számban sincs semmi botrányos, rendes szám !
És a számjait nagyon szeretem, csak kicsit zavar, hogy csak azért csinálja, hogy felnőtnek látszodjon, de amúgy engem ez nem is bosszant, de hát ha számot halgatsz senki nem kérdez, hogy mi a véleményed az énekesnőről, úgyhogy tök jó szám (zene)!!!
Tudom fejből, pedig aki ismer tudja, hogy nem vagyok Miley fan, de evvel a számmal teljesen visszaszerettem. És ebben a számban sincs semmi botrányos, rendes szám !
És a számjait nagyon szeretem, csak kicsit zavar, hogy csak azért csinálja, hogy felnőtnek látszodjon, de amúgy engem ez nem is bosszant, de hát ha számot halgatsz senki nem kérdez, hogy mi a véleményed az énekesnőről, úgyhogy tök jó szám (zene)!!!
2010. október 31. 10:51
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline |
Amúgy hülyeség ez a dolog, hogy egy Selena-fannak kötelező lenne utálnia meg mit tudom én... Nem is kellene idekeverni azt a lányt. Nem, nem utálom, őt is nagyon szeretem, de itt most Mileyról van szó. Az kétségtelen, hogy van tehetsége és szerintem egyre csak ügyesebb lesz. Ez a dala most jelenleg nagy kedvencem.
2010. október 31. 12:02
indianafan01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.20. Hozzászólás: 108 Csatolások: 42 Azonosító: 136806 offline |
nekem tetszik! miley már nem gyerek!
2010. október 31. 12:15
szerintem nagyon állati a klipp ....már vagy 10000 -szor láttam de még mindig nem unom
2010. november 02. 13:31
love adamúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.07. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 135760 offline |
nekem nagyon nem jön be miley új stílusa,ráadásul mostmár siránkozik, mert már vágyakozik vissza a hannah montana sorozatához mert a stábban szerették meg az biztonságot adott neki.az oké hogy egy pár cucca jó,de azért ez már túlzás...minden esetre és örülnék,hogyha a mostani és a régi énjét keverné amiből újra egy barátságos miley kerekedne,az jó lenne...nem?
2010. november 03. 08:26
a szám jó, csak miley még nincs 18 éves és ott gyűrögeti a lepedőt? :| hát szép.
Kapcsolódó sztárok
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.