Starity

Sokan meglepődtek az X-Faktor továbbjutóin

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. október 11. 17:37 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (Liafen @ 2010.10.11. 17:35)
Encsy19: Ha bárki szerint is nincs hangja Verának, akkor az ne nézzen ilyen műsorokat, mert nem ért nagyon hozzá. Sajnálom ezért a lányt, mert annak a lánya, akinek... így az utálói simán mondhatják, hogy "hát persze, továbbjutott, mert a janicsák lánya..." Ez az árnyoldala annak, ha valaki híres felmenőkkel születik. De higgyétek el, bárki lányaként továbbjutott volna ilyen hanggal.

Odaírtam, hogy szerintem. Szóval nekem nem tetszik a hangja. wink.gif Sokkal jobban tetszett Enikőé vagy éppen Katicáé. Mert az Én fülemnek jobban tetszett, hallgathatóbb volt a hangjuk. wink.gif
Valakinek Veca hangja tetszik, valakinek nem. Ezen nem fogok veszekedni. Nekem nem tetszik a hangja. wink.gif
2010. október 11. 17:37 #22
Eszty Morgan
Eszty Morgan
♥Team Nikolas♥

Státusz™ :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 47
Azonosító: 133717
Az biztos, hogy a lányoknál volt a legerősebb a verseny. De akkor is, miért pont Janicsák Veca.. már megint? Anno a Csillag születik idején sem voltak rá kíváncsiak, szerintem most is kb. így lesz. Persze azzal védekezett, hogy az a műsor nem kifejezetten énekeseket keresett. De ha meglett volna benne az a plusz, az a bizonyos valami, amit akár x faktornak is nevezhetünk, akkor tovább bent maradhatott volna, esetleg még nyert is volna. Jó példa erre ugye Tabáni István, aki végig söpörte a Csillag születiket.
Úgyhogy Veca helyére legalább Enikőt meghagyhatta volna Geszti, mert nekem spec. nagyon tetszett, ahogy énekelte Pink dalát.
1 felhasználónak tetszik: Encsy19
2010. október 11. 17:38 #23
Liafen
Liafen
Raise Your Glass™

Státuszi'm back bitches.
Hozzászólás: 1235
Csatolások: 17
Azonosító: 83902
Inspiredboy: Szép és jó, meg persze természetes, hogy ilyen dolgokkal is törődni kell (mármint a pénzbeosztás), de attól, hogy a suliban, buszon vagy máshol az lenne a téma, hogy mennyi ember lett most a vörös iszap ill. az áradások miatt hajléktalan, attól még nem kapnák vissza a házuk, és vica versa, tehát ha az X-Faktorról beszélnek az emberek, attól még nem lett több hajléktalan. Nem értem hogy hogyan kapcsolódik a kommented a hírhez.
2010. október 11. 17:39 #24
- törölt felhasználó -    
Vecának nagyon csodálatos a hangja wub.gif mint már mondtam egy párszor, szerintem Enikő nem volt nagy durranás, örülök hogy kiesett
2010. október 11. 17:41 #25
Liafen
Liafen
Raise Your Glass™

Státuszi'm back bitches.
Eszty Morgan: Nem, nem feltétlenül. Mondjuk akkor annyira nem ismertem én se Verát, csak tudtam, hogy benne volt a CsSz-ben, de ott nem az volt a lényeg, hogy na kiben van X, hanem hogy kit mutatnak a legtöbbször, ki kerül a rivaldafénybe, kit vél szimpatikusnak a közönség, és akkor kapja a szavazatokat. Bár szerintem azóda sokat fejlődött, így, hogy megismerhetjük a versenyzőket szimpi is, és ez a műsor tényleg énekeseket keres.
2010. október 11. 17:42 #26
Lilla98
Lilla98
♥Miley Ray Cyrus♥

StátuszThe Pretty Reckless - Zombie ♥♥♥
Hozzászólás: 1900
Csatolások: 88
Azonosító: 125752
kár hogy Dzseni kiesett nagyon jó hangja van bár azért Muri Enikő is nagyon jó volt
2010. október 11. 17:43 #27
Rentsííí
Rentsííí
új tag
Hozzászólás: 4
Csatolások: 0
Azonosító: 131189
sztem az Enikőnek kellett volna tovább jutni a Veca v. a Fanni helyett :S
2010. október 11. 17:43 #28
Betty
Betty
visszatérő vendég

Státusz- nincs megadva -
Hozzászólás: 284
Azonosító: 135893
Hát...pár továbbjutón én is meglepődtem(nem jó értelemben)
2010. október 11. 17:44 #29
xxangi20xx
xxangi20xx
☆StarDust☆

StátuszI lost my mind long ago... down that yellow brick road...
Hozzászólás: 1890
Csatolások: 247
Azonosító: 124044
Enikőt azért nem hagyták bent mert egy átlagos lány. Az ilyen műsoroknak olyan versenyző kell, akiről beszélnek az emberek (pl.: terhes, sztárgyerek, hippi).
Egyébként nem Geszti hibája, hogy kiesett Enikő, ugyanis nem ő döntött a továbbjutókon.
És a fejemet teszem rá, hogy már megvan a győztes és akármennyit szavaztok, akkor is az fog nyerni, akit a producerek kiválasztanak, akinek eladható a személyisége.
1 felhasználónak tetszik: Encsy19
2010. október 11. 17:45 #30
k.mate
k.mate
új tag
Hozzászólás: 73
Azonosító: 38838
Fanni helyett Enikőnek kellett volna bejutnia. Nem értem Gesztit, miért rakta ki a legjobb hangú énkest az egész műsorban...
2010. október 11. 17:46 #31
- törölt felhasználó -    
- Gondolom - azért nem engedték őket tovább mert nem tudják majd őket "eladni",pedig jó a hangjuk. (Pl. Németh Katica, Szirota Dzsenifer és Muri Enikő ) biggrin.gif cool.gif laugh.gif wink.gif w00t.gif thumbsup.gif beer.gif _nevet.gif rohog.gif rolleyes.gif
2010. október 11. 17:46 #32
betti 880
betti 880
visszatérő vendég

StátuszJelöjetek barátnak,visszaigazolom!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hozzászólás: 120
Csatolások: 1
Azonosító: 131249
Hát ezen én is meglepődtem
2010. október 11. 17:47 #33
- törölt felhasználó -    
Én örülök, hogy Enikő kiesett .. Fanni tehetségesebb! Kriszta igazán bent maradhatott volna sad.gif A Nyári tesóknak meg örülök _:D
2010. október 11. 17:48 #34
cintia0023
cintia0023
everybody needs a little poison ivy
Hozzászólás: 6399
Csatolások: 1056
Azonosító: 85065
Eszty Morgan: Az csak jó, ha valaki nem adja fel! Szerintem ez tök okés, hogy újra próbálkozik. Ha abba hagyta volna, akkor azokat a dolgokat is abba kellett volna hagynia, amiket szeret, mint például az éneklés. És a Csillag Születikben bizonyára azért nem választották be a legjobbak közé, mert voltak nála sokkal jobbak is.

Egyébként szerintem a Csillag Születik óta már fejlődött a hangja. Sokkal erőteljesebb, és határozott. De persze, mindenki másképp gondolja.
2010. október 11. 17:48 #35
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
xxangi20xx örülök hogy ennyire belátsz a háttérbe. ÉN még beljebb látok hidd el nekem és TUDOM, hogy nincs eldöntve a vége. Nem tudom miért kell lázítani a népet...
2010. október 11. 17:49 #36
- törölt felhasználó -    
Úristen,az a Fanni nagyon gáz volt! Ahogy beszél...'komcsii??',meg olyan nyafogós hangja van...-.-" Dzsennifernek kellett volna továbbjutni. Nem tudtam elhinni,hogy őt kiejtik,Fannit pedig tovább engedik...ohmy.gif
2010. október 11. 17:52 #37
- törölt felhasználó -    
sztem Enikő és Katica kár h kiesett sad.gif
2010. október 11. 17:55 #38
Liafen
Liafen
Raise Your Glass™

Státuszi'm back bitches.
Hülyeség azt mondani, hogy már megvan a nyertes. És azt is, hogy azt rakták be, aki eladható személyiség. Persze, az is szempont volt, a jó értelemben, de például Muri Enikőt lehetett volna nagyondenagyon tolni, én kíváncsi voltam, meddig jut az élő adásokban, és szinte biztosra vettem, hogy top 3-ban benne lesz... az meg, hogy meg van bundázva, na piff. Honnan tudod? Elmondta neked személyesen a programigazgató? Nem azt mondom, hogy nincsen, mert bizony annak is fent áll az eshetősége, hanem azt, hogyha meg van bundázva, hát ti pont nem fogjátok megtudni.

Az meg szerintem a másik, hogy az RTL érdeke is, hogy az nyerjen, akire a legtöbben szavaznak, akit a legtöbb ember szeret, hiszen ha már az eladhatóságról beszélünk, akkor a favorit csinálja a reklámot a csatornának... lehetne erről hosszasan beszélgetni is, de aki ezt tudja, annak nem kell mondanom, aki pedig nem, annak meg felesleges magyarázni.
1 felhasználónak tetszik: Brittany
2010. október 11. 17:57 #39
Eszty Morgan
Eszty Morgan
♥Team Nikolas♥

Státusz™ :)
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 47
Azonosító: 133717
Idézet (cintia0023 @ 2010.10.11. 17:48)
Eszty Morgan: Az csak jó, ha valaki nem adja fel! Szerintem ez tök okés, hogy újra próbálkozik. Ha abba hagyta volna, akkor azokat a dolgokat is abba kellett volna hagynia, amiket szeret, mint például az éneklés. És a Csillag Születikben bizonyára azért nem választották be a legjobbak közé, mert voltak nála sokkal jobbak is.
Egyébként szerintem a Csillag Születik óta már fejlődött a hangja. Sokkal erőteljesebb, és határozott. De persze, mindenki másképp gondolja.

Az csak jó, hogy nem adta/adja fel. Az élet amúgy is ilyen. De nekem nem szimpatikus, hogy neki újra adtak esélyt, és mondjuk Katicának csak azért nem, mert ahogy Geszti említette szombaton az After X-ben.. mert Katica duci. Na és??? Én az embert szeretem, és az, hogy milyen alkatú nem érdekel.
2010. október 11. 17:58 #40
Norczi
Norczi

StátuszAvatárom Panka10.03-től van:) Ne lopd el kérlek.Köszönöm:)
Hozzászólás: 590
Csatolások: 230
Azonosító: 130617
en szerintem jol dontott, Dori a kis artatlan, jo hangu angyalka, Veca a sexy johangu kedves lany es Fanni a kis torpilla, a boldog mindig mosojgo lany, harom kulonbozo szemelyiseg. Eniko-nem drukkoltam az elejen a legjobban, de aztan ugy megvaltozott, az oltozkodese es a termeszete is:( De most hajra mindharmat nagyon szeretem:)
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok