Idézet (Liafen @ 2010.10.11. 18:03)
xxangi20xx: bocsi, de ez a "ki tud emelni egy énekest, hogy megkedveljék" dolog üti azt az elképzelésed, hogy meg lenne bundázva az egész.
Pont ugyanezt csinálták Muri Enikővel. Pont ugyanezt! Amikor hallottam a BoY-t, nekem nem tetszett annyira, meg kell hagyni, van hangja a csajnak, de nem volt annyira jó a produkció, mint amennyire istenítette a zsűri is, és a közönség is... Aztán tessék-lássék kiesett tegnap, pedig hidd el, az RTL az első adásnál csinált egy olyan szimpatikus, jó hangú karaktert belőle, akit istenítettek, és nyakamat teszem rá, hogy top 3-ban benne lett volna. De azért mégis kiesett. Ez is üti a bunda-sztorit.
Igen, értem, hogy mit akarsz mondani, csak nem tudom, hogy miért vitatkozunk. Nekem is megvan a véleményem és neked is, ezt tiszteletben kell tartani. Azért azt be kell vallani, hogy eddig tényleg voltak benne gyanús dolgok, de én sem tudom biztosan, hogy meg van bundázva. De azért azt megkérdezném tőled, hogy te tényleg elhiszed, hogy azok a paloták, amikben a mentorok fogadták a versenyzőket, azok tényleg az ő házuk??? No, ez csak egy dolog volt a sok közül, de ez nem Off úgyhogy nem fogok veled vitázni.