Sokan meglepődtek az X-Faktor továbbjutóin
2010. október 11. 18:29
@Liafen-nel értek egyet. Ha az ember logikusan belegondol, nem lehet bunda. Muri Enikő Because of You-ja nem volt olyan átütő, mint ahogyan mondták. Kelly Clarkson-t és Muri Enikőt azért ne vegyük egy lapra. És Janicsák Vecának igenis van hangja, ő az egyik kedvencem, és szerintem van esélye a győzelemre ilyen adottságokkal. És ha bent marad, az nem az apja miatt lesz, higgyétek el
1 felhasználónak tetszik:
Emcsi
2010. október 11. 18:30
agivagyokgossip girl maniac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.27. Hozzászólás: 1581 Csatolások: 705 Azonosító: 108674 offline |
Németh Katicát és Muri Enikőt mindenképpen továbbjuttattam volna... ők legalább tehetségesek is,nem úgy mint jóhéhányan..
mindegy is.. megasztár jobb :"D
mindegy is.. megasztár jobb :"D
2010. október 11. 18:37
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12518 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Szerintem is hülyeség idekeverni az apját.
Volt egy slágere 25 éve az asszonykórussal és annyi. Mi mást tett le ő az asztalra, hogy most ráfogják, hogy miatta jutott tovább a lánya? Ilxen erővel akkor Bodnár Attila fia is ott kéne, hogy legyen a 12-ben hisz az Ő apja is ismert ember.
Volt egy slágere 25 éve az asszonykórussal és annyi. Mi mást tett le ő az asztalra, hogy most ráfogják, hogy miatta jutott tovább a lánya? Ilxen erővel akkor Bodnár Attila fia is ott kéne, hogy legyen a 12-ben hisz az Ő apja is ismert ember.
2010. október 11. 18:37
Mézesfalatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 461 Csatolások: 29 Azonosító: 135824 offline |
Szerintem jók a választottak!Mondjuk Enikőnek is állati hangja van.De ez a döntés maradt!Már ellene nem tudunk mit tenni.
2010. október 11. 18:52
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline |
Szerintem nem jól választottak :S Mindkét kedvencem kiesett, Enikő és Dávid is....Nekem Janicsák Veca egyáltalán nem szimpi, a Fannika meg nyávogós. :S Akiknek örülök, hogy bekerültek, az Dóri a Nyári lányok, Vastag Csaba meg Király L. Norbi. Amit az a fickó levág, az valami fenomenális....De a többiek nélkül kiválóan megvagyok....De azért bánt, hogy kiestek a kedvenceim...
2010. október 11. 18:53
Nekem Katica is a kedvencem volt, és Dzsenit nagyon-nagyon sajnálom, mert neki nagyon szurkoltam. Dórinak viszont nagyon örülök! Hajrá lányok!
2010. október 11. 18:56
IWantToBeBarbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.01. Hozzászólás: 279 Csatolások: 4 Azonosító: 135486 offline |
Én Fannit egyből kiejtettem volna, szerintem abszolút semmit hangja, csak nyávog. Enikőt, és Katicát meg nagyon sajnálom =/
2010. október 11. 18:57
IWantToBeBarbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.01. Hozzászólás: 279 Csatolások: 4 Azonosító: 135486 offline |
Amúgy lassan ott tartunk, hogy mindennap lesz egy cikk az X-Faktorosokról :"D
2010. október 11. 19:03
Muri Enikő
De a Fél kettő -ben mondta, hogy bandát alapított
De a Fél kettő -ben mondta, hogy bandát alapított
2010. október 11. 19:05
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline |
nekem nincs bajom, azok jutottak be akiknek én drukkoltam
2010. október 11. 19:11
Ancyvivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.28. Hozzászólás: 245 Csatolások: 11 Azonosító: 103212 offline |
Nekem Nikolasz mellet Katica volt a nagy befutó,aki még a kamera előtt is természetesen viselkedett,ellenben Fannival aki csak mosolyog és kész ennyi!mégis kiesett Katica:( őt sirattam meg legjobban
és ott volt még Enikő is,igazán tovább mehetett volna Veca helyett.Most nem akarom azt mondani,hogy csak azért jutott tovább mert az apja híres,hanem azért mert ő már kapott egy lehetőséget a CsillagSzületikben,mégis kiesett!
Az egyetlen jó döntés Dóri volt,Ő nagyszerű énekes
és ott volt még Enikő is,igazán tovább mehetett volna Veca helyett.Most nem akarom azt mondani,hogy csak azért jutott tovább mert az apja híres,hanem azért mert ő már kapott egy lehetőséget a CsillagSzületikben,mégis kiesett!
Az egyetlen jó döntés Dóri volt,Ő nagyszerű énekes
2010. október 11. 19:19
Én Fannit is szeretem, de Dzseni szerintem jobb lett volna. Enikőt meg nem sajnálom, nincs semmi tehetsége, ne legyetek botfülűek, megalázta azt a Kelly Clarkson dalt! Tapsikolva néztem ahogy távozik
2010. október 11. 19:20
Akik úgy gondolják, hogy Veca csak az apja miatt jutott tovább, azoknak nincs fülük/látásuk... Vera tényleg egy sztár-alkat, és a hangja is nagyon-nagyon jó, szóval nem értem., hogy miért mondják ^^ Én Katicát sajnálom egyedül :\
2010. október 11. 19:25
vampiregirl1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 136147 offline |
Én a Muri Enikőt tovább engedtem volna meg a Szirota Dzsenifert is. Viszont a Domokos Fannit rühellem az a hang ami neki van borzsztó!! :/ Meg az ahogy reagált arra hogy tovább jutott nah szerintem az volt ciki. Mert azért olyat mondani, egy nemzet közi műsorban hogy "komcsi?" nah az nagyon ciki szerintem -.-" =/
2010. október 11. 19:27
én kirúgtam volna Muri Enikőt,az jó döntés volt. Dzsenifer viszont nagyonjó volt,őt sajnálom
2010. október 11. 19:30
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline |
Én is Veca inkább Enikőt juttattam volna tovább és Katicát is nagyon sajnáltam hogy kiesett ő volt az egyik kedvencem.Remélem azért jók lesznek és bebizonyítják h jó döntés volt őket választani.
2010. október 11. 19:40
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
Volt amiben én sem értettem vele egyet, de ez van. Nem dönthetünk Mi... (sajnos)
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.