Sokan meglepődtek az X-Faktor továbbjutóin
2010. október 11. 19:41
titike1208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 7 Azonosító: 135364 offline |
Szerintem Geszti jól döntött három különböző személyiségű lány....amugy meg még nincs veszve semmi hiszen a kiesettekből is lehetnek sztárok , ha igyzi tehetségek és hát jópáran páran azok is
2010. október 11. 19:51
alexavagyokyou know you love me ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 1181 Csatolások: 457 Azonosító: 107598 offline |
Éppen hogy csak belenéztem az X-faktorba, de Dzsenifert biztos továbbjuttattam volna, gyönyörű hangja van. A Norbi vagy kicsoda meg nem tudom mit keres ott, értem én, hogy a zsűri szerint nagyon vicces, de én akkoris rosszul vagyok tőle. Ez elvileg egy tehetségkukató, szerintem benne a hülyeségen kívül más tehetség nem nagyon van. De hát mindegy, én úgyis a Megasztárt nézem, ezek után meg főleg.
2010. október 11. 20:11
TenshiStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 123948 offline |
Szerintem mindenben jól döntöttek. És valljuk be Enikőnek csak az 1. produkciója volt kiemelkedő. Ja és sajnálom hogy mekkora pesszimista. Én ilyen hanggal nem adnám fel. De ő tudja... Dóri a kedvenc
2010. október 11. 20:25
jacksonrathbone |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 501 Csatolások: 17 Azonosító: 124222 offline |
ENIKŐ volt számomra a favorit,és hazaküldték
bennem egy világ tört össze vasárnap.Szerintem jobban megérdemelte volna a továbbjutást mint a Veca.
bennem egy világ tört össze vasárnap.Szerintem jobban megérdemelte volna a továbbjutást mint a Veca.
2010. október 11. 20:29
kdori90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 19 Azonosító: 131174 offline |
ami azt illeti, én is csak tátott szájjal néztem, amikor Katicát, Enikőt és Dzsenifert kivágta a Geszti... megmondom őszntén, hogy én inkább őket láttam volna szívesebben a döntők során, mint Fannit, aki egy annyira semmit mondó jelenség, hogy az már fáj...
2010. október 11. 20:43
furatisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 127873 offline |
geszti nem jó zenész. katica, jeniffernek és a terhes lánynak kellet volna tovább menni, enikőt megértem, volt hol jó, hol nem, de zöldike meg a máásiiknak ki kellett volna esnie
2010. október 11. 20:46
hetty95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 133257 offline |
egyetértek kdori90-el!
szerintem is fordítva kellett volna válasszon Geszti, mivelhogy pont azokat ejtette ki, akik lassacskán már a nézők kedvenceivé váltak... -.-"
szerintem is fordítva kellett volna válasszon Geszti, mivelhogy pont azokat ejtette ki, akik lassacskán már a nézők kedvenceivé váltak... -.-"
2010. október 11. 22:15
IWantToBeBarbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.01. Hozzászólás: 279 Csatolások: 4 Azonosító: 135486 offline |
Én Enikőnek drukkoltam, de most "jelenleg" Veca a befutó
2010. október 11. 22:52
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline |
én Fanninak nagyon drukkoltam és nem értem miért támadjátok, szerintem nagyon kis tünci lány és a hangja is nagyon ott van Dórinak is iszonyúan örültem, viszont Vecát nembirom! egyszerűen irritál! tudom hogy jó hangja van, de attól még ezen kívül mást nem mutatott fel csak bőgött egész végig! már az agyamra ment. ott volt neki már a Csillag születik, hagyja már meg az X-Faktort másoknak, Enikőt kellett volna továbbjuttatni
2010. október 12. 11:00
én teljesen megvagyok elégedve, Veca hangja egyszerűen csodás
2010. október 12. 14:28
Én a lányok közül egyedül Fannit nem bírom annyira,de Vecát és Dórit én is szeretem,de Enikőt és Katicát is.Szerintem egyikőjüknek kellett volna Fanni helyett bejutni.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.