Sokan meglepődtek az X-Faktor továbbjutóin
2010. október 12. 18:38
én imádom geszti döntéséét! szeretem vecát+dórát, kb a fannit is de kicsit fura a csaj (=
katicán hatalmasat döbbentem, és enikő kiesésének örültem.
katicán hatalmasat döbbentem, és enikő kiesésének örültem.
2010. október 12. 19:38
Gesztinak tényleg nehéz döntést kellett hozni a szombaton, és nem is irigyeltem érte, bár az igaz, hogy én mást engedtem volna tovább (személy szerint). Enikőnek, Dzsennifernek nagyon örültem volna és hát az ország "kedvenc kismamáját" is tovább engedtem volna. Aki ugyebár tovább is jutott.
2010. október 12. 19:43
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
Egyetértek Dzseni és Katica kiesésével, mert ők még nagyon fiatalok, igaz eszméletlen hangjuk van, de még bármikor van esélyük, mondjuk még 5 év múlva is. Viszont Enikőt még meg is sirattam, mert igazán tehetséges, és sokkal jobb mint Fanni.
2010. október 12. 20:17
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline |
Véleményem szerint: Most sírunk azért mert Enikő kiesett, de ha mondjuk Veca esett volna ki, akkor most az lenne a baj. Erős volt a mezőny, nem lehetett olyan döntést hozni, ami mindenkinek jó.
Fannit valószínűleg azért válogatták be az elő show-ba mert meglepő és bohém a stílusa, amiben különbözik a többiekétől.
Enikőt viszont nem bánom hogy kiesett. Bármennyire is iszonyat jó hangja volt, egyszerűen egy Drama Queen volt, aki ott hisztizett a végén hogy abbahagyja az éneklést örökre. Hány éves is? 20? Vannak olyanok akik kétszer annyi idősen kerültek rivaldafénybe...
Fannit valószínűleg azért válogatták be az elő show-ba mert meglepő és bohém a stílusa, amiben különbözik a többiekétől.
Enikőt viszont nem bánom hogy kiesett. Bármennyire is iszonyat jó hangja volt, egyszerűen egy Drama Queen volt, aki ott hisztizett a végén hogy abbahagyja az éneklést örökre. Hány éves is? 20? Vannak olyanok akik kétszer annyi idősen kerültek rivaldafénybe...
1 felhasználónak tetszik:
Adrianna
2010. október 13. 15:52
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline |
Nekem is Muri Enikő volt a legnagyobb kedvenc a 2. meg Szirota Dzsenifer és így most a 3. kedvenc lett az 1. számú: Shodeinde Dóra. Amúgy audrey én szerintem nem lett volna nagy siránkozás ha Janicsák Veca nem jut tovább. Sőt ő volt az akire utoljára gondoltam volna hogy továbbjut. Bár én elfogadom Geszti döntését mer ő téll nagyon nehéz helyzetbe volt de Veca helyett küldhette volna Enikőt és máris sokaknak jobb lenne!! ennyit erről
2010. október 13. 20:13
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline |
Ezt nem hiszem el!!! Én mindhárom kiesettet imádtam, főleg Enikőt! Nem azért mondom, mert bírom a továbbjutókat, de ez nem volt fair!
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2010. október 13. 21:23
plillasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 353 Csatolások: 4 Azonosító: 130794 offline |
már nem azért de én igenis Janicsák Veronikának szurkoltam és szurkolok is...bár nem értem h Enikőt miért kellet kitenni!pedig olyan jó hangja van...én Domokos Fannit tettem volna ki Enikő helyett...pf...na mind1x)
2010. október 14. 16:00
MissDorothy007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.21. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 105808 offline |
De azt el kell ismerni, hogy Fanni fantasztikus karakter, és ő mondta is, hogy ha hazamegy nem omlik össze a világ, ő attól még nem kezdené el vagdosni magát, mint a többiek, számomra ő a legemberibb, és remélem az is marad.
2010. október 15. 16:55
fankaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 134917 offline |
én imádom fannit. nem csak azért mert ugyan olyan a keresztnevünk, hanem mert van személyisége, öröm őt hallani és látni. És nagyon tetszik az öltözködése, hogy olyan színes és egyedi. De persze a többieknek is szurkolok.
2010. október 17. 14:14
Én az összes versenyző közül Fannit utálom legeslegjobban. Haragudjatok rám nyugodtan, de nekem ő egy zöld, nyivákolós kisegér. Sikít, ugrabugrál és vinnyog. Vecának és az újdonsült anyukának sem örültem. Szerintem Dóri most inkább babázzon, és nekem a hangja sem tetszik annyira. Egyáltalán nem értek egyet Geszti döntésével, én Enikőt, Dzsenifert és Katicát hagytam volna bent, ők fantasztikusak voltak! Viszont Dóri, Fanni és Veca (de főleg Fanni) szerintem nem! Ez persze csak az én véleményem.
2010. október 17. 19:15
rosweneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.05. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 119496 offline |
Én Fannit Enikőt és Shodeinde Dorkát juttatam volna tovább, de nekem így is jó. Fanni a kedvencem, neki szurkolok. Kicsit fura lány, de nagyon színes egyénisége van, mindig vidám, nem tör össze, ha valami nem sikerül neki (:
2010. október 17. 19:46
rosweneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.05. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 119496 offline |
mellesleg most a Domokos Fanni nem thet róla, hogy most milyen hangja van. Jó énis fogtam a fejem mikor mondta h "komcsii?" dehát vannak ilyenek, amugy tök szimpatikus
2010. október 19. 11:53
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline |
kááár én a Vecát nagyon nem szeretem... inkább Katica!!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.