Nem lesz szombaton Megasztár
2010. október 12. 18:56
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Idézet (csengike @ 2010.10.12. 18:54)
en orulok,hogy attetek biztos megnezem...de remelem,hogy vege lesz a Vampirnaplokig mert azt sosem halasztanam el...
Nálam így is úgy is a Vámpírnaplók lesz a befutó. Megasztár eddig sem érdekelt, eztán sem fog. A nagy bajom, hogy nem látok ott jó énekeseket, még egyéniségeket sem. Úgyhogy két adás nekem elég is volt.
2010. október 12. 19:00
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
Mohican
Nem az a kérdés hogy ki a menő , hanem hogy a TV2-nek volt esze.
alexavagyok
Én örülök neki, és szerintem ez nem a TV2 szégyene, nekik legalább volt eszük, és nem folytatták tovább ezt a gyerekes versengést a nézőkért..
Ha a tv2-nek lett volna esze, akkor nem iparkodik a Csillag Születikes bejelentéskor ( "lesz X-Faktor" ) vészhelyzetbe kapcsolva megasz@rt indítani. A versengést a tv2 kezdte, interjúkban ők fújoltak a másikra, meg minden Szóval csak azt kapta, amit megérdemelt. Szívből remélem, hogy még kevesebben fogják majd nézni ezek után azt a...
Nem az a kérdés hogy ki a menő , hanem hogy a TV2-nek volt esze.
alexavagyok
Én örülök neki, és szerintem ez nem a TV2 szégyene, nekik legalább volt eszük, és nem folytatták tovább ezt a gyerekes versengést a nézőkért..
Ha a tv2-nek lett volna esze, akkor nem iparkodik a Csillag Születikes bejelentéskor ( "lesz X-Faktor" ) vészhelyzetbe kapcsolva megasz@rt indítani. A versengést a tv2 kezdte, interjúkban ők fújoltak a másikra, meg minden Szóval csak azt kapta, amit megérdemelt. Szívből remélem, hogy még kevesebben fogják majd nézni ezek után azt a...
2010. október 12. 19:01
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline |
Babyyka
Én nem arról beszéltem, h melyik a nézettebb és melyik nem... hanem, h a megasztár már hagyomány szerint szombat esténként van... az x faktor pedig még csak most jött... miért kellett egy időbe rakni a 2-t?? am meg a tv2 sokkal régebb óta hirdeti a megasztár 5-t, mint az rtl az x faktort... mind1... (am nem vagyok megasztár fan... csak már tényleg 7 éve megy... és már élőben is adják, így szegényeknek 1 nappal kevesebb idejük van...) és várható volt, h az x faktor lesz nézettebb... hiszen újdonság..
és mikor adják a tv2-n a péntek esti sorozatokat???
Én nem arról beszéltem, h melyik a nézettebb és melyik nem... hanem, h a megasztár már hagyomány szerint szombat esténként van... az x faktor pedig még csak most jött... miért kellett egy időbe rakni a 2-t?? am meg a tv2 sokkal régebb óta hirdeti a megasztár 5-t, mint az rtl az x faktort... mind1... (am nem vagyok megasztár fan... csak már tényleg 7 éve megy... és már élőben is adják, így szegényeknek 1 nappal kevesebb idejük van...) és várható volt, h az x faktor lesz nézettebb... hiszen újdonság..
és mikor adják a tv2-n a péntek esti sorozatokat???
2010. október 12. 19:07
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Lehet, hogy ez a Megasztár ötödik etalonja, ettől függetlenül nem voltak előbb, mint az X-Faktor. 2009 decemberében már tudtuk, hogy majd 2010 őszén lesz X-Faktor. Erre a tv2 bejelentette 2010 elején, hogy "igen, Megasztár 5 is lesz, hiszen legenda csak egy van."
Mindenféle diploma nélkül is tisztában kellett volna lenniük azzal, hogy egy olyan busz után futnak, ami soha nem veszi fel őket. Persze, hogy az embereket az új dolog érdekli, de ez önmagában még nem elég. Én nem mondom, hogy az RTL nem ügyeskedik.. mert biztos nem véletlen, hogy sikerült jóképű és jó hangú énekeseket találni, míg a tv2-nél mi az nagy bumm? Szíj Melinda nem is akkora drámája, meg az a kislány, aki kb. majd ott fog tartani egy év múlva, mint most Lüszike.. és még lehetne sorolni.
A tv2 borítékolhatta a bukást, és meg is érdemlik.
Mindenféle diploma nélkül is tisztában kellett volna lenniük azzal, hogy egy olyan busz után futnak, ami soha nem veszi fel őket. Persze, hogy az embereket az új dolog érdekli, de ez önmagában még nem elég. Én nem mondom, hogy az RTL nem ügyeskedik.. mert biztos nem véletlen, hogy sikerült jóképű és jó hangú énekeseket találni, míg a tv2-nél mi az nagy bumm? Szíj Melinda nem is akkora drámája, meg az a kislány, aki kb. majd ott fog tartani egy év múlva, mint most Lüszike.. és még lehetne sorolni.
A tv2 borítékolhatta a bukást, és meg is érdemlik.
2010. október 12. 19:23
a mega egy nagy kalap szar xD
sokkal jobb az X-faktor =PP
sokkal jobb az X-faktor =PP
2010. október 12. 19:31
Ez jó hír, mert én mind a kettőt nézem, és szeretem is nézni. De azt be kell látni, hogy az X-factor azért nagyobb durranás. Szóval azt hiszem, hogy a Tv2-nek egyre kevesebb esélye vannak az ilyen hülye show-ban. Minden esetre azért mind a kettőnek vannak nagyon jó műsorai. Tv2: House; Rtl: Castle.
Habár ez is ízlések és pofonok.
Habár ez is ízlések és pofonok.
2010. október 12. 19:37
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12521 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.12. 19:07)
Erre a tv2 bejelentette 2010 elején, hogy "igen, Megasztár 5 is lesz, hiszen legenda csak egy van."
Az pedig nem más, mint Will Smith
1 felhasználónak tetszik:
Eszty Morgan
2010. október 12. 19:40
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
Ez megint egy kalap sz@r. Megasz@rt szemben állítani Bk-val meg TVD-vel, na ez lesz csak igazán érdekes. Meg az lesz még szép, ha az rtlklub így is leveri őket.
Remélem nem jön össze nekik, az rtl sokkal jobb.
Remélem nem jön össze nekik, az rtl sokkal jobb.
2010. október 12. 19:48
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline |
Újabb szánalmas és egyben nevetséges lépés a Megasztártól. Összefoglalva az eddigieket:
1. Elkezdték a selejtezőt adni tavasszal.
2. Megint adtak selejtezőt most ősszel.
3. Megnyújtották a műsort.
4. Hamarabb elkezdték az élő adásokat mint az X-Faktor.
5. Fél órával hamarabb kezdték mint az X-Faktor.
6. Átteszik teljesen más napra.
Csak gratulálni tudok a TV2-nek.
1. Elkezdték a selejtezőt adni tavasszal.
2. Megint adtak selejtezőt most ősszel.
3. Megnyújtották a műsort.
4. Hamarabb elkezdték az élő adásokat mint az X-Faktor.
5. Fél órával hamarabb kezdték mint az X-Faktor.
6. Átteszik teljesen más napra.
Csak gratulálni tudok a TV2-nek.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.