Nem tudom, hogy észrevettétek-e, de tegnap összejött annyi sztáradatlap, ahány méteres a Mount Everest. Azaz tegnap már 8848 sztár volt az adatbázisban, ma +2, tehát 8850 lapot lehet megcsodálni. Gratula minden szerkesztőnek, létrehozónak, ez nem kis teljesítmény! Hajrá Starity!
Az első három helyezett jelenleg:
1., Selena Gomez
2., Miley Cyrus
3., Ashley Tisdale
Az utolsó három jelenleg:
8848., Paul Gross
8849., Jun-ki Lee
8850., Allison Harvard
Mount Everestnyi sztár a Starityn
2010. október 13. 12:45
Hát inkább lenne csak fele ennyi, de azok adatlapjai normálisan kidolgozva. Jó, hogy ilyen sok van, de szerintem ezek töredéke felelne csak meg egy színvonalas sztárlexikon-bejegyzésnek, nem is beszélve olyanokról, akik aztán nem is sztárok (gondolok itt a mindenféle tehetségkutató-versenyzőkre). Csakhát ugye a magyar szemlélet szerint mindenki sztár, aki már egyszer szerepelt a tévében...
10 felhasználónak tetszik:
kateblock,
Vikici,
Fuller,
Sally Sparrow,
Grace Benning,
Mia,
raspberry,
thunderbird,
Cierdurus,
nagyzsani992
2010. október 13. 12:46
Nem semmi teljesítmény
És mi lenne ha kiszórnánk azokat akik azt sem érdemlik meg hogy adatlapjuk legyen itt? Mindjárt nem Mount Everestnyi lenne hanem csak 'Kékesnyi'
És mi lenne ha kiszórnánk azokat akik azt sem érdemlik meg hogy adatlapjuk legyen itt? Mindjárt nem Mount Everestnyi lenne hanem csak 'Kékesnyi'
2010. október 13. 12:47
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.13. 12:45)
Hát inkább lenne csak fele ennyi, de azok adatlapjai normálisan kidolgozva. Jó, hogy ilyen sok van, de szerintem ezek töredéke felelne csak meg egy színvonalas sztárlexikon-bejegyzésnek, nem is beszélve olyanokról, akik aztán nem is sztárok (gondolok itt a mindenféle tehetségkutató-versenyzőkre).
Jaja, lényegében egyetértek. Például a legnagyobb szégyen, az James Cameron adatlapja. Hihetetlen jó rendező, de rá kell nézni az adatlap-leírásra, és egyszerűen elfog az émelygés..
2010. október 13. 12:48
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
Idézet (kateblock @ 2010.10.13. 12:46)
Nem semmi teljesítmény
Ja, valami olyasmi
2010. október 13. 12:48
Idézet (kriszti145 @ 2010.10.13. 12:47)
nagyon sok olyan sztár van aki igazábol nem is az
Hát ha végigkérdeznék a neveket, kb olyan 7 ezerről szerintem nem is hallottam
2010. október 13. 12:57
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.13. 12:45)
Hát inkább lenne csak fele ennyi, de azok adatlapjai normálisan kidolgozva. Jó, hogy ilyen sok van, de szerintem ezek töredéke felelne csak meg egy színvonalas sztárlexikon-bejegyzésnek, nem is beszélve olyanokról, akik aztán nem is sztárok (gondolok itt a mindenféle tehetségkutató-versenyzőkre). Csakhát ugye a magyar szemlélet szerint mindenki sztár, aki már egyszer szerepelt a tévében...
Kár hogy nem lehet valahol egy vonalat húzni. Ha valaki csinál egy adatlapot azt előtte el kell fogadni egy moderátornak, nem? Még nem csináltam, szóval nem tudom. Mondjuk lehetne az a szabály hogy csak az kerülhet ki, aki több mint 2 éve tevénykedik valamelyik művészeti ágban és le is tett valamit az asztalra, nemcsak azért lett híres mert betették egy Disney filmbe vihogni. Szegény modiknak amúgyis olyan sok dolga van, ez csak még többet venne el az idejükből szóval érthető hogy ez így van.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2010. október 13. 12:59
Vikici |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 313 Azonosító: 126670 offline |
Idézet (Liafen @ 2010.10.13. 12:41)
Nem tudom, hogy észrevettétek-e, de tegnap összejött annyi sztáradatlap, ahány méteres a Mount Everest. Azaz tegnap már 8848 sztár volt az adatbázisban, ma +2, tehát 8850 lapot lehet megcsodálni. Gratula minden szerkesztőnek, létrehozónak, ez nem kis teljesítmény! Hajrá Starity!
1., Selena Gomez
2., Miley Cyrus
3., Ashley Tisdale
8848., Paul Gross
8849., Jun-ki Lee
8850., Allison Harvard
1., Selena Gomez
2., Miley Cyrus
3., Ashley Tisdale
8848., Paul Gross
8849., Jun-ki Lee
8850., Allison Harvard
Jó sok sztáradatlap. De ennek negyede vagy több nincs megszerkesztve, csak létre hozzák, és nem szerkesztik. Ha már valaki elvállalta, akkor normálisan kell megszerkesztenie. Ennyi a minimum követelmény.
2010. október 13. 12:59
Idézet (kateblock @ 2010.10.13. 12:57)
Kár hogy nem lehet valahol egy vonalat húzni. Ha valaki csinál egy adatlapot azt előtte el kell fogadni egy moderátornak, nem? Még nem csináltam, szóval nem tudom. Mondjuk lehetne az a szabály hogy csak az kerülhet ki, aki több mint 2 éve tevénykedik valamelyik művészeti ágban és le is tett valamit az asztalra, nemcsak azért lett híres mert betették egy Disney filmbe vihogni. Szegény modiknak amúgyis olyan sok dolga van, ez csak még többet venne el az idejükből szóval érthető hogy ez így van.
De amúgy tényleg kéne szabályozni, mert nem is tudom mennyi sztáradatlap van csak úgy értelmetlenül, mert van éppen egy rajongója, aki magyarországi, ismeri a starityt, na és akkor megcsinálja. Szerintem így kéne korlátozni, minimum 50 rajongós sztárok kénének, nem? Vagy lehet feljebb is tolni ezt a határt, de lejjebb is. Csak nehéz lenne megoldani.
2 felhasználónak tetszik:
Vikici,
Sally Sparrow
2010. október 13. 13:00
Idézet (Vikici @ 2010.10.13. 12:59)
Jó sok sztáradatlap. De ennek negyede vagy több nincs megszerkesztve, csak létre hozzák, és nem szerkesztik. Ha már valaki elvállalta, akkor normálisan kell megszerkesztenie. Ennyi a minimum követelmény.
így van de elválalnak egy adatlapot, s osztán nem is törödnek a lappal
2010. október 13. 13:00
Idézet (kateblock @ 2010.10.13. 12:57)
Moderátorok fogadják el, szóval elvileg átnézik előtte. Csak régebben nem foglalkoztak annyira az igényességgel, visszamenőlegesen meg már úgyszintén nem.
2010. október 13. 13:02
nekem menyi sztárom van mindig tudok valami újat mondani róluk...
2010. október 13. 13:04
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.13. 13:00)
Moderátorok fogadják el, szóval elvileg átnézik előtte. Csak régebben nem foglalkoztak annyira az igényességgel, visszamenőlegesen meg már úgyszintén nem.
Igen, gondoltam hogy ez van a dologban. Kár, kár. Persze megértem hogy elég sok dolguk van így is. Személyszerint engem nem érdekel hogy ki hanyadik a listán mert úgy veszem észre észnélkül klikkelnek bizonyos emberek, akár rajongók akár nem. Kedvencnek jelölik őket de ha dumálásra kerül a sor, semmit nem tudnak hozzászólni, nem is érdekli őket.
2010. október 13. 13:04
Vikici |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 313 Azonosító: 126670 offline |
Idézet (kriszti145 @ 2010.10.13. 13:00)
így van de elválalnak egy adatlapot, s osztán nem is törödnek a lappal
Lehet, hogy azt kellene csinálni, hogy minden egyes tag, aki elakar vállalni egy adatlapot, az kapna egy úgynevezett "próba adatlapot". És ha azt szépen, jól megszerkeszti, akkor elfogadhatja a kívánt adatlapot.-De ez csak egy felvetés.
2010. október 13. 13:05
Idézet (Vikici @ 2010.10.13. 13:04)
Lehet, hogy azt kellene csinálni, hogy minden egyes tag, aki elakar vállalni egy adatlapot, az kapna egy úgynevezett "próba adatlapot". És ha azt szépen, jól megszerkeszti, akkor elfogadhatja a kívánt adatlapot.-De ez csak egy felvetés.
szerintem jó ötlet
1 felhasználónak tetszik:
Vikici
2010. október 13. 13:09
Idézet (kateblock @ 2010.10.13. 13:04)
Igen, gondoltam hogy ez van a dologban. Kár, kár. Persze megértem hogy elég sok dolguk van így is. Személyszerint engem nem érdekel hogy ki hanyadik a listán mert úgy veszem észre észnélkül klikkelnek bizonyos emberek, akár rajongók akár nem. Kedvencnek jelölik őket de ha dumálásra kerül a sor, semmit nem tudnak hozzászólni, nem is érdekli őket.
Hát igen, ezt már én is rég észrevettem. Hogy kiket érdekel valóban, onnan derül ki leginkább, hogy indítasz róla egy témát képekkel vagy videóval, s mindjárt meglátszik, hogy az a 600 "rajongó" valójában csak 6 vagy még annyi sem (csak példaként). És én ezért nem töltök már fel videót sem, mert órákig tölteném azért, hogy utána letöltsék a 600-ból 2-en.
2010. október 13. 13:10
Idézet (Vikici @ 2010.10.13. 13:04)
Ez jó ötlet de ezzel csak mégtöbb munkát adnánk a moderátoroknak. Aki adatlapot csinál, annak kellene belátni, hogy komolyan kellene venni a dolgot és foglalkozni az adatlappal. De ez sajnos nincs mindig így. Aki nem frissített egy meghatározott időn belül, attól igenis el kellene venni, amíg nem akad rá új szerkesztő. De ez sem jó mert megint csak munkát adunk a modiknak.
2010. október 13. 13:20
Vikici |
Idézet (kateblock @ 2010.10.13. 13:10)
Ez jó ötlet de ezzel csak mégtöbb munkát adnánk a moderátoroknak. Aki adatlapot csinál, annak kellene belátni, hogy komolyan kellene venni a dolgot és foglalkozni az adatlappal. De ez sajnos nincs mindig így. Aki nem frissített egy meghatározott időn belül, attól igenis el kellene venni, amíg nem akad rá új szerkesztő. De ez sem jó mert megint csak munkát adunk a modiknak.
Igen, ezen én is gondolkoztam, hogy lesz vele valami gubanc. De azt is lehetne, hogyha nincs jól megszerkesztve vagy csak régen foglalkoztak vele, akkor elkellene venni tőle, és egy "büntetést" kellen neki adni. Pl: 2 hétig nem fogadhat sztár adatlapot, vagy nem vehet fel újjakat. Más ötletem nincs
2010. október 13. 13:22
még az lenne jó, ha nem szerkeszti 3 hónapja akkor a rendszer automatikusan elveszi az adatlapot
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.