Elege van a Megasztárból és az őt körülvevő sajtóhadjáratból Szíj Melindának, ezért megkérte rajongóit, hogy ne szavazzanak rá többet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szíj Melinda feladná a Megasztárt
2010. október 18. 14:58
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
2010. október 18. 15:01
alexavagyokyou know you love me ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 1181 Csatolások: 457 Azonosító: 107598 offline |
Valahogy nem tudom sajnálni, tudta előre, hogy ezzel jár ez az egész, akkor minek jelentkezett? Így elvette a lehetőséget másoktól, akik szívesen versenyeztek volna..
2010. október 18. 15:02
helyette több 100 ember örülne ha bekerült volna, ő meg csak úgy feladná????????
hát ez nem normális!!!!!!!!
hát ez nem normális!!!!!!!!
2010. október 18. 15:04
jaja:( ha ez az álma akkor miért adja fel??? amúgy olyan passzív és depressziós...:@
2010. október 18. 15:06
Tudta hogy ez lesz.Mért vállalt be ekkora dolgot ha csak igy feladja??
2010. október 18. 15:08
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Én nem vagyok rajongója - bár énekelni tud.. és biztos vannak nála jobb énekesek is - mégsem értek vele egyet. Több százan ölni tudnának egy ilyen lehetőségért, mint amit ő kapott az élettől. Ez a Megasztár 5. része már, igazán tudhatta volna, hogy mibe vágta a fejszéjét.
2010. október 18. 15:08
hülyeség lenne feladni az álmát.remélem rendbe jön.
2010. október 18. 15:12
greenviolinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 148 Csatolások: 36 Azonosító: 124738 offline |
A többiek is ugyan ezeket élik át, lehet, hogy nekik is sok a feladat. Ezt a kifakadást pedig nem azzal magyaráznám, hogy ő "alapvetően érzékeny", hanem sokkal inkább azzal, hogy nincsen benne akarat, meg elszántság, ami vezethetné tovább az útján. És ahogy előttem szóltak azzal, hogy jelentkezett megismertette magát a világgal, ami jó, mert borzasztó tehetséges. De egyúttal elvette mások elől a lehetőséget, akik lehet, hogy ezerszer rosszabbak nála, de sokkal több bennük az akarat. És az a sok mocskos pletyka talán attól van, hogy állandó jelleggel sír az újságoknak. De ez az én véleményem.
2010. október 18. 15:13
Kellett neki ennyire jól énekelnie... Egyébként sajnálom :\
2010. október 18. 15:14
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline |
Nagyon jó hangja van ,sajnálnám ha kikerülne!Az eddigi álmát feladná,mert a (volt)párja és a kislánya nem támogatja lelkileg?!A lányának is majd lesznek álmai,kíváncsi lennék Őt ki biztatja majd?
2010. október 18. 15:14
ha ez volt az álma nem kellene feladni, bár én Yvettenek szurkolok azért nem lenne jó, ha feladná. plusz hiába nem szavaznak rá úgyis őt mentik meg.. szal... nem tudom..
2010. október 18. 15:27
Én is csak azt tudnám mondani, amit már írtak előttem; ha nem bírja az ezzel járó terhet, akkor miért jelentkezett egy ilyen műsorba.
2010. október 18. 15:27
Pedig gyönyörü a hangja, biztos benne lesz az első 3-ban, napersze ha nem adja ezt fel!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.