Szíj Melinda feladná a Megasztárt
2010. október 18. 16:05
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline |
Hát mondjuk ezzel számolni kellett volna amikor jelentkezett!! bibicsibi igazad van!! Most talán helyette egy olyan állhatna aki tényleg ,,sztár" akart volna lenni és talán tehetségesebb lenne mint ő. Én nekem az elejétől nem volt szimpi de amikor az a cikk volt hogy a férje így meg úgy akkor megsajnáltam és aztmondtam jó van hadd maradjon hát most valóra akarja váltani az álmát hát akk nem ,,zavartatom" magam azzal hogy ott van. Most meg már megin utálom és aztmondom hogy minek kell benne lennie a Megasztárba mindenki próbál segíteni neki és valaki talán az energiája nagy részét erre ,,pazarolja" és semmi változás nincs. Senki nem tud vele semmit kezdeni hiába biztatják nagy lószart hiába!! És akk még ő érzi magát szarul hogy ,,nem akarom meg jajj ez így most nem jó ne szavazzatok könyörgöm elakarok innen menni!". hát nem kell megtanulni a szöveget és akk a kutya se szavaz rá. Annyira idegesítő ez a nőszemély mát ököm televan!!
2010. október 18. 16:14
BorooFalat ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 910 Csatolások: 14 Azonosító: 125871 offline |
ez a nő már szerintem egy kicsit sok... minek jelentkezett a műsorba?! minek kell eljátszania sanyarú sorsú nőt?! de ha ezt akarja segítek neki, eddig se és ezután se fogok rá szavazni
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. október 18. 16:19
azért, mert nem szavaznak rá, lehet, hogy a zsűri megmenti őt (ami vszínű) de végülis kicsit megértem
2010. október 18. 16:36
Dudy24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 395 Csatolások: 18 Azonosító: 133747 offline |
Az tény h tök jól énekel!
De azért nem kéne sajnáltatnia magát!
Komolyan mondom olyan mint egy depis idegbeteg!
Ha félt h sok mindenfélét pletykálnak az róla meg félt a felhajtártól körülötte mért jelentkezet?
Aztán most meg eljátsza a kis törékeny nőt...
Jujj már nagyon elegem van belőle!!!
De azért nem kéne sajnáltatnia magát!
Komolyan mondom olyan mint egy depis idegbeteg!
Ha félt h sok mindenfélét pletykálnak az róla meg félt a felhajtártól körülötte mért jelentkezet?
Aztán most meg eljátsza a kis törékeny nőt...
Jujj már nagyon elegem van belőle!!!
2010. október 18. 16:43
Ez még Tabáninál is rosszabb... nagyon szép hangja van, és meg is értem, de azt nem értem akkor minek jelentkezett
2010. október 18. 16:46
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline |
Akkor minek jelentkezett?
2010. október 18. 16:51
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline |
szerintem az ő mentalitásával azt sem gondolta, hogy valaha bejuthat. ahogy azt sem tartom valószínűnek, h a családja valaha hitt volna benne, különben nem lett volna vele ennyi cirkusz.
ez nem így működik. aláírt egy szerződést, maradni kell, míg ki nem esik. és úgysem rakhatnak be a helyére senkit, nem lenne szabályszerű.
Idézet
Ha haza akar menni, akkor inkább menjen is haza, ne vegye el az esélyt mástól!
ez nem így működik. aláírt egy szerződést, maradni kell, míg ki nem esik. és úgysem rakhatnak be a helyére senkit, nem lenne szabályszerű.
2010. október 18. 16:57
Amymya15We ♥ John's 1.25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.26. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 32 Azonosító: 118559 offline |
nagyon sajnálom a férje meg a családja miatt, de már kezd elegem lenni az "önsajnálatból"... mit kell ennyit szerepeltetni ezt az ügyet?!
de azt én sem értem ,h akkor minek jelentkezett....
de azt én sem értem ,h akkor minek jelentkezett....
2010. október 18. 16:58
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Idézet (Candace @ 2010.10.18. 16:23)
Ha haza akar menni, akkor inkább menjen is haza, ne vegye el az esélyt mástól!
Hát elvileg foghatja magát és haza mehet, de az jó sok pénzébe - milliókba - kerülne neki. Ezért is kérte, hogy ne szavazzák meg a bent maradását.
De mondjuk arra meg nem gondol, hogy oké hogy kint lesz.. de a tv2-höz még jó ideig szerződés köti, amiben biztos benne van pár szereplés is különböző műsorokban. Mokka, Aktív..stb.
2010. október 18. 16:59
10antavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 196 Csatolások: 68 Azonosító: 115644 offline |
most nem azért de akkor mi a bánatos égnek jelentkezett....tudhatta volna mit válal pl. én nem jelntkeznék soha a büdös életben mert úgy döntöttem megkímélem az embereket a hangomtól ... neki is ezt kellet volna tennie de már késő bánat
2010. október 18. 17:04
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline |
egyfelől tudnia kellett volna, miután felvették, hogy innentől kezdve ismert lesz ezzel számolni kell. nem kell ebből akkora cirkuszt csinálni. másfelől viszont a média hiénák elég gyorsan vették körül, míg ha fokozatosan kezdik el lehet, hogy megszokja. a mi generációnk nem az ilyan "sztárokon" nőtt fel. soha nem is fogjuk szeretni, de kicsit gondolj bele a hejzetébe
2010. október 18. 17:07
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline |
ő nem egy sztáralkat ezt viszont nagyon is tudhatta volna. akkor viszont megkímélhette volna a világot a tőle hangos cikkektől. ebenn nagyon is igazatok van
2010. október 18. 17:18
Jaj Melinda ne legyél ilyen! Tehetséges nő nem értem minek drámázik oké megértem h ott vannak a gyerekei stb.. de akk iso da való
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.